Curke,07.07 je zapoceo!
Ajmo sad jedna redaljka!
Ja opet nemogu spavat..a cak nije ni tako jako vruce u sobi. Sve kosti me bole,pa kaj se nisu vec dosta rasirile? Uh…
Da, evo ga 7.7.! Ja sam spremna! 😄 Koliko toliko naspavana, mogli bi završiti ovu muku danas sto se mene tiče 😄
Boli me donji desni dio leđa, mislim da sam se zeznula noćas gadno jer sam zaspala bez majice pa me puklo kad je počelo puhati...
idemo u TA danas, mrva ja i tko ono još...? Jedva čekam da vidim šta će nam reci...
Curke,07.07 je zapoceo!
Ajmo sad jedna redaljka!
Ja opet nemogu spavat..a cak nije ni tako jako vruce u sobi. Sve kosti me bole,pa kaj se nisu vec dosta rasirile? Uh…
Da, evo ga 7.7.! Ja sam spremna! 😄 Koliko toliko naspavana, mogli bi završiti ovu muku danas sto se mene tiče 😄
Boli me donji desni dio leđa, mislim da sam se zeznula noćas gadno jer sam zaspala bez majice pa me puklo kad je počelo puhati…
idemo u TA danas, mrva ja i tko ono još…? Jedva čekam da vidim šta će nam reci…
I ja!!vec 3i put s torbom
Curke,07.07 je zapoceo!
Ajmo sad jedna redaljka!
Boli me donji desni dio leđa, mislim da sam se zeznula noćas gadno jer sam zaspala bez majice pa me puklo kad je počelo puhati…
idemo u TA danas, mrva ja i tko ono još…? Jedva čekam da vidim šta će nam reci…
I ja!!vec 3i put s torbom
Nisam nit uzbudena , stovise tako sam se tesko digla da mi se i ne da. Vas dvije javljajte novosti
Bebusko cestitam :)
Summerchild vidim odlično spavamo kao i ostatak ekipe
Bebusko,cestitam!!!Joj, toliko zeljeni 07.07., a cisto sumnjam...Nista ali bas nista se ne dogada...Bebi Nevi dobrodosla i NevaNevicica cestitam!Nisam ni ja upratila da si ti rodila, pobjeglo mi.Donna terminuso, javi nakon pregleda sta je bilo, a i vi ostale cure.Mora barem jedna ubost ovaj datum😊
Bebusko cestitam :)
Summerchild vidim odlično spavamo kao i ostatak ekipe
Ja sam se isto nocas budila nekoliko puta,ali nisam palila TV,trudila se spavat koliko god mogu, i donekle se i naspavala.Sad lipo pijem kavicu i gustam na terasi.
Bebusko cestitam!
Cure u terminu, sretno da bar jedna rodi na ovaj cool datum, steta je propustit!
Curke sretno i javljate kako je :) Neka bar neka ubode ovaj datumić ako ne sve :)
Evo i ja pijem kavicu i nisam se ustala ranije iz inata bolnim kukovima iako su me od 5 ubijali... E reko, e neš!
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji