Čestitke mama i Luka :) uživajte zasluženo jedno u drugom :)
Cure, ja sam sinoć imala neki trud, pravi ili lažni, ovakav ili onakav...više nemam pojma, izbezumila sam se i jutros odmah nakon doručka potrpala sve u torbu, zlu ne trebalo...po kratkom postupku...ono što mi fali, donijet će mi dečko ili starci, bitno da je većina stvari spremna...jer na kraju dio panike mi je bio i zbog toga što zapravo nisam spremna po tom pitanju nego se spremam već par dana kao da idem na mjesec.
Bol je bila slična menstrualnoj, ali opet drugačija, sa lijeve donje strane stomaka je prevladavalo i onda se proširilo na donji dio leđa i tu najduže ostala. Dečko mi je lagano masirao leđa na tom mjestu i tolikoo mi je to pasalo, a stvarno nisam inače od masaže. Onda se mali još razbacao jer je očito osjetio da sam u panici. Na kraju se nisam ni naspavala jer bih se potpuno probudila prije nego promjenim stranu boka, da ne bi slučajno nešto jer sam baš bila na boku kad je to sinoć krenulo.
Sad sam se sama sa sobom i malim pokušala dogovoriti da izvoli ostati tu još barem mjesec dana. Uf.
I da, curke, držim palčeve da barem jedna ulovi ovaj lijepi datum :) javljajte novosti. Pratimo vas sve!
Gala_28 i mene je sinoc taman kad sam usla u kadu na tusiranje uhvatio jedan kao jaca menstrualna bol (meni je to jos bila slabija bol jer ja imam očajno bolne menstruacije) i bome me drzao jedno 10 min i onda stalo sve... Vec sam se pripremila da ce krenuti dalje i da je mala odlucila izaci kad nista... Sve se smirilo i otisla sam leci... Opet kod mene lazna uzbuna
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Kak izgleda kad pukne vodenjak?
Ja sad ne znam jesam sanjala il Šta,ugl oko 3 ujutro sam osjetila kao da me nešto doslovno nabilo i da mi je mokraca malo izletila...nisam se dizala da vidim
No ujutro je sve bilo suho ništa nije mokro nit mene šta boli i osjetim bebu..
I na glavama nema niš mokro
Sad ne znam jesam li ja to sanjala il šta ahaha
A na preglede baš više nebi smjela ić jer sam ih dosta naoravila
Lilith, ValentinA...ima neka tajna veza, očito nas je više sa živopisnom večeri i noći.
Lilith, koliko često i koliko si puta do sada imala te lažne uzbune? Meni je ovo bilo prvi puta. Ne znam, jučer sam završavala neki projekt i kolegica me nanervirala...mislim da je ovo bilo upozorenje da je dosta igre sa živcima i da trebam taj dio svijeta staviti na ignor i posvetiti se sebi i svom stanju u ovoj završnoj fazi.
ValentiA, vjerojatno si sanjala ;) a i rano ti je! Mojoj mami je vodenjak pukao oko 36. tjedna, usred noći i spavala je...odmah se probudila i skužila da je to to a tada je prvi i zadnji put rađala...tako da ne brini, normalno je da sanjamo svašta, i to je dio pripreme. Ako ti tako počne porod, znat ćeš da je to vodenjak.
Kak izgleda kad pukne vodenjak?
Ja sad ne znam jesam sanjala il Šta,ugl oko 3 ujutro sam osjetila kao da me nešto doslovno nabilo i da mi je mokraca malo izletila…nisam se dizala da vidim
No ujutro je sve bilo suho ništa nije mokro nit mene šta boli i osjetim bebu..
I na glavama nema niš mokro
Sad ne znam jesam li ja to sanjala il šta ahaha
A na preglede baš više nebi smjela ić jer sam ih dosta naoravila
Ja bi rekla da ti to bebonja se igra sa mjehurom...
Bebusko čestitaaamm :)
ValentinA mozda te beba udarila, ova moja divljakuša to stalno radi i bas me to jako zaboli. Ja se divim vama koje ste pred porod kako izdržavate, ja imam još mjesec dana i koma sam. Danas sam jedva otišla do pekare i nazad, malo po kuci prošetala i sad me već strasno boli i pritišće dole. Većinu vremena provodim u krevetu :(
Kod nas su ovih dana Đakovačku vezovi, a ja ne mogu ništa. Kako živim u centru grada čujem koncerte, lunapark, nastupe, a ja ne mogu mrdnuti iz sobe :( osjećam se kao u zatvoru
Gala_28 a ja sam ih imala dosta moram priznat, pocelo mi je recimo oko 35/36 tjedna bas ti laznjaci nisu to BH sigurno, znali su mi se javiti recimo kad se odem spremati prije izlaska onako bas jako me prime da me hladan znoj oblije, znao je trajati i do deset min, onda recimo dva dana nista pa onda dva za redom i tako, cini mi se da su cesci kako se blizim kraju a dr mi je rekao jucer da je to super jer se tijelo priprema i da je to dobra priprema i da oni mogu prijeci i u prave pa da mjerim ako ih je vise za redom ali da se pravi itekako drugacije osjete da idu iz kicme prema trbuhu i da cu raspoznat te prave ali eto iz iskustva puno frendica oko mene nekima su pravi bili bas takvi i nisu isli iz kicme pa ti sad znaj...
ValentinA mislim da ti nije pukao vodenjak jer to se itekako osjeti mislim da ti je malena malo skocila na mjehur :) bas jucer mi je dr pricao u bolnici o prsnucu vodenjaka i o tome kako vodenjak moze lagano i curkati ali kao da se i to osjeti, kaze znat cete sigurno prepoznati. Eto pa znaj, jos mu ja kazem kako je odvratno vruce i kako se znojim medu preponama i zna bit mokro pa kako cu prepoznat da curka a uto uleti sestra i kaze :"Oooo znat cete prepoznat!" Pa eto nadam se da hocu 😂
Gala i meni je bilo slicno sinoc. Menstrualni bolovi i bol u krizima, sva sam se preznojavala od boli. Brzo je proslo pa se nisam zabrinula
Danas sam sva troma i usporena od vrućine
Bebusko čestitaaamm :)
ValentinA mozda te beba udarila, ova moja divljakuša to stalno radi i bas me to jako zaboli. Ja se divim vama koje ste pred porod kako izdržavate, ja imam još mjesec dana i koma sam. Danas sam jedva otišla do pekare i nazad, malo po kuci prošetala i sad me već strasno boli i pritišće dole. Većinu vremena provodim u krevetu :(
Kod nas su ovih dana Đakovačku vezovi, a ja ne mogu ništa. Kako živim u centru grada čujem koncerte, lunapark, nastupe, a ja ne mogu mrdnuti iz sobe :( osjećam se kao u zatvoru
Joj Carmen jedva izdrzavamo bar ja... Meni je kad sam usla u zadnji mjesec postalo najteze, bolovi u kukovima, preoponama, tromost, umor, tezina, mozak i tijelo mi se pozdravili sa zajednickim korostenjem jos i ova vrucina... I sad eto jos na preglede svaka dva dana jer malena je odlucila kampirati u meni... Isto sam vecinu doma i odmaram.
Sortiraj odgovore
Najstariji