Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    06. Srpanj 2017. 22:42

Čestitke Bebusko na malom Luki!! Javi kad stigneš kako  je bilo! Uh sad me već panika hvata, na redu sam! 😱😰

Taichi.St
    06. Srpanj 2017. 23:20

Bebusko@2017

Bebuško Luka dosao na svijet 05.07. 😍 Mama dobro.Ljudi iz rodilista Split hvala 😊

Cestitam!Stiga nam je Splićo 😍.Kako je prosa porod?Sve ok?Iskustva iz rodilista su ok?

manuela
    06. Srpanj 2017. 23:25

Taichi.St

Bebusko@2017

Bebuško Luka dosao na svijet 05.07. 😍 Mama dobro.Ljudi iz rodilista Split hvala 😊

Cestitam!Stiga nam je Splićo 😍.Kako je prosa porod?Sve ok?Iskustva iz rodilista su ok?

cestitam I mami bez oporavak ☺ ima nas par iz splita, zeljne smo pozitivnih informacija 😁

manuela
    06. Srpanj 2017. 23:26

manuela

Taichi.St

Bebusko@2017

cestitam I mami bez oporavak ☺ ima nas par iz splita, zeljne smo pozitivnih informacija 😁

*brz oporavak 😁

Maja 3
    07. Srpanj 2017. 00:41

Bebusko@2017

Bebusko,cestitam na Luki! Nadam se da je sve ok proslo!

LilithMordant
    07. Srpanj 2017. 00:42

Čestitke mami i Luka dobrodošao 🎊💙☺

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Maja 3
    07. Srpanj 2017. 00:43

Curke,07.07 je zapoceo!
    Ajmo sad jedna redaljka!
    Ja opet nemogu spavat..a cak nije ni tako jako vruce u sobi. Sve kosti me bole,pa kaj se nisu vec dosta rasirile? Uh...

LittleG
    07. Srpanj 2017. 03:34

Bebusko čestitke, Luka dobro došao... 

• summerchild
    07. Srpanj 2017. 04:33

Bebusko cestitam :) 

• summerchild
    07. Srpanj 2017. 04:36

Mojabebica

AnnaFit157

Curke samo da vas pozdravim i poželim srećicu svima koje su pikirale 7.7. :) Mi smo još u komadu, termin je 15.7 i tek sutra nam je (jel, 7 dana prije) prvi pregled u TA na sv Duhu. Bit ću tamo već u zoru iako sam kakti naručena u 9. Neka 'svetodušna' iskustva ako netko ima? Osjećam se superiška osim kaj se malecki fuuul spustio pa me štrecne svako malo nisoko (moram stat i primit se za nešto) i to traje tipa sekundu dvije. Imam osjećaj nakon sjedenja i kad moram prohodat da imam medicinku među nogama,uz povremeno skamenjivanje trbuha kaj se opusti nakon kratko vremena (vjerojatno samo BH kontr.) i kao da mi netko rukom trga zdjelicu. NADAM se da je to neki znak ….jedna cura je ostala (sory nisam zapamtila ime) ostala na pregledu jer je bila otvorena i onda rodila i iskreno joj zavidim (i čestitam) :D

E da postala sam 'bahata'. Da mi je netko rekao u npr siječnju da ću tak kolutat očima na svaki dodatni dan trudnoće rekla bi da je lud i da ću uživati u tom kraju ali ne…ipak sam ispala živčenjak na kraju :D Ugrizla bi muža koliko sam nervozna od iščekivanja!

Pusa svima!

Pozz Ana, daj mi pliz reci kako to ide s naručivanjem u TA na sv. Duhu. Rekao mi je moj dr. da se tamo javim za 3 tj., a ja nemam jer nikad nisam bila tamo😕

Nazoves u TA (imas broj na netu) i narucis se. Ali napravi to sto prije, mene su narucili tek za 3 tjedna jer su im guzve zbog godisnjih odmora. Kazes im koliko si tjedana trudna i trazis termin.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.