Bebuško Luka dosao na svijet 05.07. 😍 Mama dobro.Ljudi iz rodilista Split hvala 😊
Iskrene cestitke! Malenom Luki velika dobrodoslica na ovaj svijet. Uzivajte sad i mazite se.

Čestitke Bebusko na malom Luki!! Javi kad stigneš kako je bilo! Uh sad me već panika hvata, na redu sam! 😱😰

Bebuško Luka dosao na svijet 05.07. 😍 Mama dobro.Ljudi iz rodilista Split hvala 😊
Cestitam!Stiga nam je Splićo 😍.Kako je prosa porod?Sve ok?Iskustva iz rodilista su ok?
Cestitam!Stiga nam je Splićo 😍.Kako je prosa porod?Sve ok?Iskustva iz rodilista su ok?
cestitam I mami bez oporavak ☺ ima nas par iz splita, zeljne smo pozitivnih informacija 😁

cestitam I mami bez oporavak ☺ ima nas par iz splita, zeljne smo pozitivnih informacija 😁
*brz oporavak 😁

Bebusko,cestitam na Luki! Nadam se da je sve ok proslo!

Čestitke mami i Luka dobrodošao 🎊💙☺
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Curke,07.07 je zapoceo!
Ajmo sad jedna redaljka!
Ja opet nemogu spavat..a cak nije ni tako jako vruce u sobi. Sve kosti me bole,pa kaj se nisu vec dosta rasirile? Uh...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji