Jutro cure :)
Kako ste mi?
Sljedeći termin kod gin mi je 9.1. i dogovorili smo da će mo raditi anomaly scan.
O tome znam samo da se može provjeriti sve moguće kod bebe dal je uredu. Jel ima možda neka od vas više iskustva ili inf o tome? Ja sam morala potpisat dopuštenje tj pristanak da se to radi pa ne znam jel to ima i neke negativne strane?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Mary,
Hvala.
I ja sam se nadala ovaj put da cemo uspjeti nakon dva neuspjeha ali ocito ni ovo nije treca sreca.
Ne znam sto je sada u pitanju jer je sve krenulo odmah na pocetku, ali za prva dva spontana se smatrala trombofilija da je uzrok i ovaj put dobila heparin i ocito ovaj put ne djeluje, tj nije uzrok ovaj put.
Nevjerojatno mi je da dođemo do neke dijagnoze i onda se uspostavi nesto potpuno deseto....
Pandica
ne razumijem kakvo dopustenje si trebala potpisivat? Mene nista nisu trazili
Na anomaly sam bila ovaj ponedjeljak
To je pregled uzv, gledaju bebine organe da li su se ili se razvijaju kako treba (srce, pluca, glava, bubrezi, mjehur, mozak....) mjeri se sve i gledaju se prstici na nogama i rukama, gleda se da li slucajno nema rascjepa usnice i sl...
Sam pregled nije nista strasno, samo uzv jedino sta traje malo duze dok sve dobro pogledaju.
Inace se preporucuje ici u bolnicu gdje namjeravas rodit i radi se najbolje izmjedju 20 i 22 tt.
Ne brini, bit ce sve ok
Mono jel ima kakvih pomaka za vikend?
Kazu da je vazno da nije svjeza krv...
Sutra ides opet na pretrage?
Mislimo na tebe i nadamo se najboljem
Danijela, morala sam samo potpisati neki papir da pristajem da se to radi, a ovdje je to puno drugačije kod ginekologa pa Ce mi to raditi moja gin. U svakom slučaju se radujem sto imam mogućnost to odraditi..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pandica nemas brige za to potpisivanje jel se radi smo uzv, ne znam zasto traze, svugdje je drugacije.....
Da super je taj pregled jer bas sve vidis i nogice, rukice, prstice Bas sve
Pozdrav cure! Evo da se i ja javim.. sutra pregled i nadam se da cu saznati spol
Bebica mi se javila,kao neko skakljane u trbuhu,predivan osjecaj
Mono javi se stra poslije pregleda..nadamo se najboljem!!
Pozdrav drage moje, samo da javim, moja beba je postala anđeo. Napustila me je u petak navečer, samo odlepršala. Vama drage moje želim puno radosti u očekivanju neponovljivog ljeta i vaših malih srećica.
LittleG, bas mi je zao, znam tocno kako ti je :(
Uzmi si vremena za oporavak i uskoro ce biti bolje :)
Jesi imala kakve simptome da bi do toga moglo doci, neke bolove?
Sortiraj odgovore
Najstariji