Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Prosinac 2016. 09:17

Dobro jutro cure!
    Kako ste danas? Nadam se da je kod vas lijepo vrijeme i da cete provesti dan negdje u setnjici i uhvatiti malo sunca, muz i ja idemo uskoro :)

17. Prosinac 2016. 10:30

Jutro :) 
    Kod mene ja -4 ali svakako cu popodne u šetnju jer mi baš u trudnoći godi malo svježiji zrak, a prije toga sam odlucila neki kolacic  spremiti odnosno rafaelo kuglice :) 

Gdje su nam ostale cure? :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mono1111
    17. Prosinac 2016. 11:04

Mary,
    Vjerujem da je svatko drukciji i da se treba gledati pacijenta kao pojedinca a ne kao skupinu.
    Kažem, necu se uopće nadati, jer su se razocarati jos vise, iako de nadam opet najboljem s druge strane, makar ne želim.
    Vjerovatno nit ista od svega toga jer povremeno kad se obrisem na papiru ostane kao neke smeđe tockice, koristim Utrice pa se sve to pomiješa ali nekakav iscjedak koji nije normalan je prisutan.
    Naravno, jako slabo i ne uvijek ali vjerovatno je i to znak da nesto nije u redu.
    Rekla sam to, ali nisu nista komentirali na to. 
    Valjda moram jako krvariti da bi to njima nesto znacilo.

Pinkica93
    17. Prosinac 2016. 11:16

Jutro svima!
    mono koliko sam ja skužila te doktore oni bi tek shvatili te ozbiljno kad bi teklo ko da pustiš vodu iz slavine. Ili kad im ne kažeš odmah da si dan i pol malo skroz smeđe curkala pa te tako isprepadaju da idući put zbog male smeđe točkice digneš takvu paniku ko da gori ured predsjednice, a ona je zatočena u njemu.
    Ko bi njih shvatio.

Mamicaaa
    17. Prosinac 2016. 11:34

Hej cure! Kod mene isto ima malo sunca,al cu setat do ducana jos samo jer sam umorna,zavrsila s poslom pa sam zasluzila dns odmarat 
    Kako ste vi?
    Mono ne mogu zamislit kako se osjecas,al nadam se da ce sve biti u redu s tvojom T...

• Ana2303
    17. Prosinac 2016. 13:15

Cao cure, evo i ja se javljam na ovu temu. Cekam ljetnu bebicu po mojim proracunima malu lavicu. Sada sam tek 6 tjedana trudna i saznala sam prije nekoliko dana. Jos uvijek sam malo u soku jer kad budem rodila imat cu tek 20 godina. Jos moramo reci svojim roditeljima iako od njih ocekujem podrsku. Malo placem malo sam sretna promjene raspolozenja su ogromne. Al eto nadam se da ce bit sve uredu 

17. Prosinac 2016. 14:55

Dobrodošla ana2303 .. čestitam ti na bebici :)) ako imaš kakvih pitanja sve smo ti ovdje na raspolaganju :) 

Cure, recite mi jel koja od vas imala tokom trudnoce kašalj? Mene evo već par dana drzi. Nemam nikakve simptome prehlade ni ništa jednostavno me par puta u danu uhvati kao da u sekundi ostanem bez zraka, onda se par puta suho nakasljem i to je to..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

17. Prosinac 2016. 16:40

Ana2303, dobrodosla! Kad ides na pregled?
    Pandica, ja sam prije 2 tjedna imala faringitis, tj. upalu zdrijela i jos imam suhi kasalj pa me boli dolje nisko trbuh i onda mi se povraca jer mi se nadrazi zeludac od kasljanja, ne mogu se nikako iskasljati :/ Sad je vrijeme prehlada, vjerujem da ce brzo proci :)

Mary36
    17. Prosinac 2016. 17:26

Mono111 koliko dana ti već traje ta sukrvica? Meni je isto trajala par dana, pa sam dobila komentar od dr. da je to početak spontanog. Nakon jedno tri dana je prestalo, tako da to može biti i od implantacije.

mono1111
    17. Prosinac 2016. 19:17

Mary,
    To imam od pocetka skroz. I dalje je prisutno.
    Ma vec znam da je to vjerovatno pocetak, jer mi je vec dva puta tako bilo, iako puno jace, sad je nesto slabijeg intenziteta.
    Ma znam da ovo vjerovatno sve ide u krivom smjeru ali bi onda voljela bas prokrvariti a ne da cekam u nedoumici da li je nesto krivo ili je sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.