Marijana, ides odmah kod endokrinologa cak bez narucivanja, ovisno o bolnici ali svakako reci da si T.
Nemogu spavati pa da se malo ubacim.
Mono, da te malo umirim ispričat ću ti svoju priču. Znači, uzv sa 5 tj - samo gestacijska vrečica, uzv sa 6 tj - dvije prazne gestacijske vrečice, uzv sa 7 tj - u jednoj vrečici plod sa kucajevima srca, u drugoj vrečici plod bez kucajeva, uzv sa 8 tj - obadva ploda sa kucajevima, sada sam u 10. tj i sve je ok a beta cijelo vrijeme jako visoka...Umiri se, daj si vremena, možda i liječnici brzaju sa zaključkom.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Meni je prije tjedan dana bila 3848 i vidjela se samo GV od 2 mm. Neznam dal je to previsoko ili ok..
Mary,
Citam tvoj post ovdje, iako sam ti postavila pitanje na drugoj temi - Hitno, ne vidi se GV ili kako vec.
Nadam se da je samo prerano !
Martina,
Da li je to jednojajcana T ili dvojajcana?
Mono111 meni se vidjela gestacijska vrećica, vidi se i tebi ako su rekli da je trudnoća u maternici. Ničega nije bilo u vrećici dosta nakon ovog vađenja bebe, možda tjedan dana nakon čak, a beta je bila visoka. Gestacijska je bila prevelika da se već ne bi vidio plod, rekla je dr i čudnog oblika. Tada sam bila trudna 5+, nisam točno sigurna koliko dana točno možda 6. Još sam k tome svemu i bila sigurna da sam začela par dana prije ovulacije i da je trudnoća zapravo starija. Kao što sam napisala, dva dr su rekla ništa od toga, vjerojatno blighted ovum. Nakon tjedan dana beba se pojavila i kucalo joj je srce. Taj tjedan iščekivanja mi je bio katastrofa, samo sam plakala kako sam bila jadna. Uvijek tu hrabrim cure jer je moja rana trudnoća stvarno izgledala kao da nema šanse, pa je ipak drukčije ispalo. Bebe i ljudska tijela su sva posebno i ne mogu se uvijek svrstati u kalupe. Baš sam u to vrijeme čitala na nekom forumu da se i na kiretažama zna otkriti da je ipak beba bila u vrećici, a dijgnosticiran je blighted ovum . Tako da sigurno i oni mogu krivo vidjeti na uzv. Tako da ne gubi nadu!
Mono, jos neznam, cak kazu da se tek na porodu moze tocno odrediti dali je dvojajcana ili jednojajcana prema posteljici, ne vidi se uvijek ultrazvucno.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji