Cao cure, jel koja rodila ovih dana? Ja se jos patim. Sutra sam 40i tjedan. Fakat jedva cekam kad ce ovo sve proci . Sutra sam i u Ta tako da molim boga da me ostave.izludila sam vise od laznih trudova i pritiska medu nogama.
Cure, imam osjecaj da mi se spustio trbuh jutros.. :( beba je okrenuta glavom dolje vec par mjeseci, tako da nije da se odjednom okrenula. Moguce je da umisljam, ali mi se cini cudno.
Trebam li panicariti? Jer ja naravno vec panicarim I uspjela sam mm prepasti (iako I on se slaze da je puno nize trbuh) :(
meni je beba od 24tj okrenuta glavom dole I nisko mi je trbuh bio, onda se nekako podiga bice Kako je beba rasla, Neznan, Ali evo vec par Dana mi opet svi govore da se spustio, valjda je to sve normalno, Na pregledima mi gin nije nista spominja osim da je nisko beba I da se ne naprezen radi cerviksa
Meni se sa 37 poceo spustat , u par dana totalno. Sad znam spavat i na ledima za divno cudo. Al hodat duze od 10 min mi je ajme
Pozdrav ekipa!
Malo se kasno ukljucujem u grupu,al citam ove vase komentare redovno..i cini mi se da ko da sama sebi pisem..ovi moji okolo bas ne kontaju te sve faze u trudnoci.
Sta se Mg tice,tako su i meni rekli da prestanem s Donatom Mg( koji me btw spasava od grceva )sad kad sam usla u deveti mj..uh..pa sad kad krenu opet ti grcevi nocu nista ni od one ure dvi spavanja cini mi se.
Btw ne znam kako je kod vas,al mene izluduju ove promjene raspolozenja..katastrofa.Kako se nosite s tim?
Cure, imam osjecaj da mi se spustio trbuh jutros.. :( beba je okrenuta glavom dolje vec par mjeseci, tako da nije da se odjednom okrenula. Moguce je da umisljam, ali mi se cini cudno.
Trebam li panicariti? Jer ja naravno vec panicarim I uspjela sam mm prepasti (iako I on se slaze da je puno nize trbuh) :(
meni je beba od 24tj okrenuta glavom dole I nisko mi je trbuh bio, onda se nekako podiga bice Kako je beba rasla, Neznan, Ali evo vec par Dana mi opet svi govore da se spustio, valjda je to sve normalno, Na pregledima mi gin nije nista spominja osim da je nisko beba I da se ne naprezen radi cerviksa
Onda ne treba nista znaciti? Prepala sam se jer je prerano da se bebica sprema za izaci, Tek 31tt. I cijeli dan soraju ove bh kontrakcije. Mozda Sam se samo preforsirala..
Drage cure koje ste rodile ovih dana od srca cestitam. Ja letam okolo ko muha bez glave jer se pripremamo za selidbu, cak sam jucer bila u Zg da se upisem kod ginica I na hzzo, pa odmah nazad u st, bit ce da beba nije bila sretna mojim Tempom.
Eh da, imate u bipi 50% popusta na Lola tetra pelene. Ja uzela 3 paketa u mall of split.
Da, najvjerovatnije bi me ranije porodili zbog toga sto je manja. U petak su je procjenili na 2090g, ja sam tad bila 36+2.
Valentina, bas mi je drago da se nasao neko ko ti je povjerovao i potvrdio tvoje sumnje.
To za tetovaze i pirseve mi je van svake pameti. Pa sad svaka susa ima nekaj istetovirano ili probuseno i nikon nista. Ko da zivimo ko zna di i u ko zna kojem stoljecu!!!
A u prenatal vitaminima ima magnezija
Ima ali ne dovoljno da ti pomogne zaustavit kontrkcije, grcenje nogu itd... ima i zeljeza ali ne dovoljno XD
Onda ne treba nista znaciti? Prepala sam se jer je prerano da se bebica sprema za izaci, Tek 31tt. I cijeli dan soraju ove bh kontrakcije. Mozda Sam se samo preforsirala..
Drage cure koje ste rodile ovih dana od srca cestitam. Ja letam okolo ko muha bez glave jer se pripremamo za selidbu, cak sam jucer bila u Zg da se upisem kod ginica I na hzzo, pa odmah nazad u st, bit ce da beba nije bila sretna mojim Tempom.
Eh da, imate u bipi 50% popusta na Lola tetra pelene. Ja uzela 3 paketa u mall of split.
Odmaraj i probaj se smiriti. Pazi koji dan si imala, svaka čast! Super je što si u jednom danu riješila upis kod ginića u zg, inače je to posebna misija u nastavcima.
Pusti onima koji nisu trudni da mrdaju oko selidbe, preforsala si se.
Tvoje je samo da sjedneš u auto kad krenete u zg.
Ako možeš, nek te škicne bivši ginić u st da se dodatno ne brineš. Samo polako. :)
Pinkice,citam i ne kuzim. Zbog cega te zele prije poroditi ako je beba manja? Pa nije logicnije da ostane u tebi sto duze da bude cim veca? Kakvi su to apsurdi??
Pinkice,citam i ne kuzim. Zbog cega te zele prije poroditi ako je beba manja? Pa nije logicnije da ostane u tebi sto duze da bude cim veca? Kakvi su to apsurdi??
Ni meni nije jasno pa kaj bebi nije bolje da raste u mami ako je mala. Osim ako nema vise plodne vode ili nekaj..
Sortiraj odgovore
Najstariji