Da, ne mogu vise. Trbuh mi je sav išaran strijama ko da su me mačke napale 😕 Dosta mi je…
Đabe tiiii, tako i ja od prosle srijede, cak i vjezbala i jedino sta sam postigla uz ove uobicajene tegobe je i upala misica . Juce hodala kroz park ogromni i bio tskav pritisak kad sam dosla doma , i cim bi se ustala pritisak i bolovi dolje. Po stoti put se oprala i izdepilirala i kontam odo ja u bolnicu kad uvate sad bolovi.sipak.zaspala ko klada i ljepse odavno nisam
A bas se trudimo... ma nije mi svejedno, ne da mi se hodati do Petrove svaki dan kad mi prodje termin, ne živim bas blizu, a nisam ni neka velika žena, a trbuh mi je ogroman, pa se bojim da je beba već velika. I tako, svakakvih gluposti se nađe u glavi.
I ja se nadam nesto potaknuti ali nista moja ocito ceka termin u nedjelju ili bi se prenjela 😂 ja sam sad isto dosla iz Bubamare sa jos nekim sitnicama koje su mi falile i nista, cim sam sjela evo ona ima tulum u trbuhu… I meni je bome iskreno dosta vec nekako…
Da tulum, ovako aktivan nije bio ni u 8 mjesecu .
Hahahahahahahhaahhaha znam kako ti je 😂😂😂 vecina kaze kako se pred porod smire ako to nije kod mene praksa moja je jos aktivnija hahaha :) a kad legnem na bok e onda je najslade laktive zabijat u krevet i kopat po preponama 😂💪👊
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Da, ne mogu vise. Trbuh mi je sav išaran strijama ko da su me mačke napale 😕 Dosta mi je…
Đabe tiiii, tako i ja od prosle srijede, cak i vjezbala i jedino sta sam postigla uz ove uobicajene tegobe je i upala misica . Juce hodala kroz park ogromni i bio tskav pritisak kad sam dosla doma , i cim bi se ustala pritisak i bolovi dolje. Po stoti put se oprala i izdepilirala i kontam odo ja u bolnicu kad uvate sad bolovi.sipak.zaspala ko klada i ljepse odavno nisam
A bas se trudimo… ma nije mi svejedno, ne da mi se hodati do Petrove svaki dan kad mi prodje termin, ne živim bas blizu, a nisam ni neka velika žena, a trbuh mi je ogroman, pa se bojim da je beba već velika. I tako, svakakvih gluposti se nađe u glavi.
Vidjele smo se na kavi pa znas da nisam ni ja velika..ali trbusinu sam bome dobila.. kad muz i ja secemo ljudi bulje ko da vide ne znam sta... i onda se stvarno pitam pa jel sam tolika... bas neugodno ljudi znaju buljit...
A bas se trudimo… ma nije mi svejedno, ne da mi se hodati do Petrove svaki dan kad mi prodje termin, ne živim bas blizu, a nisam ni neka velika žena, a trbuh mi je ogroman, pa se bojim da je beba već velika. I tako, svakakvih gluposti se nađe u glavi.
I ja se nadam nesto potaknuti ali nista moja ocito ceka termin u nedjelju ili bi se prenjela 😂 ja sam sad isto dosla iz Bubamare sa jos nekim sitnicama koje su mi falile i nista, cim sam sjela evo ona ima tulum u trbuhu… I meni je bome iskreno dosta vec nekako…
Da tulum, ovako aktivan nije bio ni u 8 mjesecu .
Hahahahahahahhaahhaha znam kako ti je 😂😂😂 vecina kaze kako se pred porod smire ako to nije kod mene praksa moja je jos aktivnija hahaha :) a kad legnem na bok e onda je najslade laktive zabijat u krevet i kopat po preponama 😂💪👊
Potpisujem vas obje hahhahah .da se rodio prije tjedan -ne bi imala ove 2 strije koje su mi se unazad 7 dana pojavile, a faca koda me ujeo bumbar , a cak sam mrsava ,vodena al mrsava.stopala ko hobit mali, a vađajnu sam izresetala depilirajuci se na svaki znak da bi mogla u bolnicu.tako da sad izgleda koda je prosla bojno polje.sutra cu ih trazit da me iz samilosti porode cim prije
Vidjele smo se na kavi pa znas da nisam ni ja velika..ali trbusinu sam bome dobila.. kad muz i ja secemo ljudi bulje ko da vide ne znam sta… i onda se stvarno pitam pa jel sam tolika… bas neugodno ljudi znaju buljit…
Ma ja ti nosim sve haljine uske i majice.ne hebe ti mene to . Nisam si nista sire ni kupila. Ionako je sve rastezljivo pa izgledam ko zamotani ogromni sareni bombon.jest da ni grudnjak ne stane al nea veze
Potpisujem vas obje hahhahah .da se rodio prije tjedan -ne bi imala ove 2 strije koje su mi se unazad 7 dana pojavile, a faca koda me ujeo bumbar , a cak sam mrsava ,vodena al mrsava.stopala ko hobit mali, a vađajnu sam izresetala depilirajuci se na svaki znak da bi mogla u bolnicu.tako da sad izgleda koda je prosla bojno polje.sutra cu ih trazit da me iz samilosti porode cim prije
Hahahahahhahah točno znam kakva ti je vađajna jer i moja je kao da ju je Edward Škaroruki dohvatio Da dođe do apokalipse ja bi u podrume nosila britvice jer inače bi izašla kao vukodlak koliko dlaka imam i narastu preko noći pa isto nza svaki spomen doktora se depiliram iako sad kako sam na kraju se svaki dan stružem
Ja sam do sad dobila 13 kg ali osjećam ogromno nekako, ne znam, ima i kod mene vode sigurno a nekako mi se čini da mi je u zadnja dva tjedna i lice nabreklo iako mi svi govore da nije ali valjda ja vidim?! Inače sam visoka i mršava ali sada se osjećam kao slonica Nelica
Na svu sreću nemam niti jedne strije na trbuhu pa se nadam da će tako i ostati :)
Hahahahhaah porod iz samilosti
Da ljudi buljeeee užas! Pa ne kužim to, trudnica, mos mislit.
Vađajna bojno polje ahahahahha dakle nisam jedina! 😂😂😂😂😂😂
Ti ljudi ja mislim da bulje bez ikakvog razloga... Samo da bi buljili ali najbolje je sto to ne znaju raditi neprimjetno nego bas ocito... Ah muke po vađajnama mislim da nas ima puno 😂😂
JA EVO KONAČNO UŽIVAM DOMA !!!!:)
više ne idem nikud dok me baš posteno ne zaboli hahah
Bar sam se najela ko čovjek:-D
Sortiraj odgovore
Najstariji