Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2017. 21:43

• prvidalmatinac
    04. Srpanj 2017. 22:02

Ma treba pitat nevenku iz lj na selu recept,bokte zatrudnila u 4 misecu, spol saznala u 5om a rodila u 6om 

LilithMordant
    04. Srpanj 2017. 22:05

To može samo Neve jer to je obiteljski recept koji se prenosi genima i sigurna sam da nam ga neće reć....  

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Maja 3
    04. Srpanj 2017. 22:25

prvidalmatinac

Ma treba pitat nevenku iz lj na selu recept,bokte zatrudnila u 4 misecu, spol saznala u 5om a rodila u 6om

Hahhahahha!
    Valentinaa,uzivaj sad kod kuce,i odmaraj!

Matie89
    04. Srpanj 2017. 22:54

Ninche9

Matieako se ne varam ti si rekla da ces koristit platnene.. jesi uzela tetre za tetranje il ces ih stavljat kao uloske? Zanima me kako ce te sluzit 😁
    A cini mi se da ima vise vrsta tih Lola Tetri, ne znam koje su bolje za koristit kao pelene.? I koja im je dimenzija.

Hej Ninche. Mislila sam poceti s tetranjem I kad beba naraste preci na AI2 I puniti tetrama. Vidjela sam za Lola pelene da imaju neke kaliko I obicne, iskreno nemam pojma koja je razlika (kao drugaciji je pamuk). Kupila sam bas pelene (ne kaliko) zbog popusta. :) Dodje 6 u paketu, 80 x 80 dimenzije, 47kn cijena (bez popusta oko 100kn). Zene koje tetraju hvale te pelene, zato sam ih uzela. A jos sam narucila i pamucne tetre Xkko s eko-butika (isto Ima neki popust) I bambus od sivalice. 

Sta si ti planirala? 

Valentina super za povratak kuci!! Uzivaj maksimalno sada :D 

Gala, hvala na savjetima. Malo cu usporiti sada, osjecam se previse trudno :D 

Ninche9
    04. Srpanj 2017. 23:19

Matie89

Ninche9

Matieako se ne varam ti si rekla da ces koristit platnene.. jesi uzela tetre za tetranje il ces ih stavljat kao uloske? Zanima me kako ce te sluzit 😁
    A cini mi se da ima vise vrsta tih Lola Tetri, ne znam koje su bolje za koristit kao pelene.? I koja im je dimenzija.

Hej Ninche. Mislila sam poceti s tetranjem I kad beba naraste preci na AI2 I puniti tetrama. Vidjela sam za Lola pelene da imaju neke kaliko I obicne, iskreno nemam pojma koja je razlika (kao drugaciji je pamuk). Kupila sam bas pelene (ne kaliko) zbog popusta. :) Dodje 6 u paketu, 80 x 80 dimenzije, 47kn cijena (bez popusta oko 100kn). Zene koje tetraju hvale te pelene, zato sam ih uzela. A jos sam narucila i pamucne tetre Xkko s eko-butika (isto Ima neki popust) I bambus od sivalice.

Sta si ti planirala?

Valentina super za povratak kuci!! Uzivaj maksimalno sada :D

Gala, hvala na savjetima. Malo cu usporiti sada, osjecam se previse trudno :D

Mislis bambus tetre ili mpp narucit?
    Moglo bi bit da si uzela te koje cure hvale da su za tetranje. Pise li na pakiranju gustoca?
    Ja tetram otkad smo dosli iz bolnice, znaci skoro mjesec dana. Danas su mi stigle Totsbots bambusice pa cu vidjeti kako je s njima kroz noc. Koje Covere si nabavila?

• Anjaaa
    04. Srpanj 2017. 23:51

Ninche od lola tetri ima vise vrsta ali najbolje su one bijele i zelene u paketu, 6 komada. One su 80x80 i super su za tetranje. Kaliko nisu za tetranje.
    Matie mislim da trebas vise odmarati, ja sam dobila kontrakcije jako rano ali sve je to ok ako puno odmaras.

Rozaa
    05. Srpanj 2017. 00:31

Valentina bas mi je drago da si domeka...odmaraj!!

Zgleda da opet nis od spavanja😣,razm da li da pocnem citati sto pisu nase ljetne mame...imam vremena cijelu noc😂.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• blu5
    05. Srpanj 2017. 00:47

Svi imamo iste tegobe😐Niti mogu spavat, nit se okrenit kako treba, pva buhtla u meni buja,a ja odradila depilaciju...cini mi se da cu morat opet!Valentina, super da si doma!Ne mrdaj ti vise nigdi dok stvarno ne bude ajme!Ja isto imam stezanja trbuha i bas mi je to neugodno i iskreno uopce ne znam kako iskrcat ovu malu, pari mi se da ima tonu!Promjene raspolozenja su za ispalit!Ne zmam uopce kako me ukucani trpe...Danas dok sam vozila mi je doslo da se negdi zabijem pa bi me morali porodit nasilu!

LilithMordant
    05. Srpanj 2017. 01:31

Da vidim da sve lijepo spavamo 😂 ja nemam promjene raspolozenja ali zato imam osjecaj da su mi mozak i tijelo se odavno pozdravili, mozak radi sto na sat i svasta bi a tijelo tromo i bez imalo snage... I ta nemoc me ubija... A o stezanju trbuha bolje da o ne govorim... Uf... 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.