meni Su isto u ljekarni rekli da zadnji misec prestanen pit magnezij, Bila san negdi 33-34tj trudna kad san ga Isla kupit I nije mi ga dala teta u ljekarni 😁
Idem sutra na pregled pa cu bas pitat za taj magnezij. Imam jos vise od mj dana do poroda, ali necu na svoju ruku.
Pinkice, drago mi je da si dobro :)
Sto se tice rijeckog kbc-a kad sam lezala tamo u prvoj trudnoci je bilo par stvarno odurnih sestara, deru se, zivcane.. Samo sto te ne zvekne haha.. Srećom pa su na babinjacama simpaticnije, tamo se bar nitko nije derao i ponizavao. Mislim da bi i bez pirseva i tetovaza nasle neku zamjerku jer su nadrkane do boli
Ja povremeno popijem magnezij, nisam znala da ga uopce ne bi trebali uzimati tih zadnjih mjesec dana. Dobro da sam na vrijeme saznala.
Mene su danas iznervirali slovenci, narucila sam kolica 15.5. i prosli tjedan im posaljem mail da vidim kakva je situacija i kaze zena meni da ne zna kad ce joj biti dostupna, do 15.07. sigurno ne, ali nema ni informaciju kad bi mogla i ispricava se. Niti su mi se oni sami javili da kazu da ce kasniti, niti su najavili da bi moglo cekanje biti duze od 2 mjeseca. Na webu im pise 3-4 tjedna i kad sam ih kontaktirali rekli su mi da najvise 8 tjedana se cekaju ako bude bas guzva. Uglavnom ne preporucam boombo.si
Lilith i ja sam u cetvrtak, a meni je prosli tjedan rekla da je bas u cetvrtak ogromba guzva ali me je stavila tada zbog doktora i mig prijevoza.. Tamo su mi sestre ok ..
kako mislite da ne bi smjeli magnezij, meni nibe nitko nista rekao ali ja bez magnezija nebi mogla zivjeti sada , cim ga neuzmrm imam uzasni bolne grceve u nogama koji me u snu bude da znam bas kmecat , a muza isprepadat dok uspijem reci sto se desava.
a sto se pokreta tice ja sam mirna bila sve dok me nisu poceli pretjerano pregledavati zbog tih ..
E onda se mozda i vidimo hehe ja sam u 08:50 ujutro narucena... A eto vidis to se vise ne zna tko pije a tko placa ali da, ok su mi sestre tamo ali eto ja se nekako nadam da ce moja curka ovaj tjedan van :) Ma joj nekako cu se probat oglusit na sve te sestre tamo i doktore najbitnije mi je da odem roditi i da sve prode u najboljem redu bez komplikacija, neo izdrzim tamo na babinjacama i da uzmem svoju curku i pravac doma! :) Mantram kako bi skupil snagu za sve to izdrzat tamo...
Da, ja sam isto prestala zadnjih mjesec dana piti magnezij jer mi je tako ginicka rekla.
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Idem sutra na pregled pa cu bas pitat za taj magnezij. Imam jos vise od mj dana do poroda, ali necu na svoju ruku.
Pinkice, drago mi je da si dobro :)
Sto se tice rijeckog kbc-a kad sam lezala tamo u prvoj trudnoci je bilo par stvarno odurnih sestara, deru se, zivcane.. Samo sto te ne zvekne haha.. Srećom pa su na babinjacama simpaticnije, tamo se bar nitko nije derao i ponizavao. Mislim da bi i bez pirseva i tetovaza nasle neku zamjerku jer su nadrkane do boli
Ako sad bude tolika guzva sa porodima mislim da ce svi biti nadrkani ahahaha 😂😂 bas predivno :)
Ja sam tri puta u trudnoci morala ili na očni na preglede jer imam neku neizljecivu bolest rožnice pa da vide ima li straha za prirodni porod i kad sam vidjela kakva je sodoma i gomora tamo nisam mogla doci sebi!!! Cijeli oni ogromni hodnici prepuni ali krcati umirovljenicima a sestre i doktori ne znaju vise koje oko gledat, nakon dva puta sto sam nekoliko sati tamo cekala na red sam skoro ponjela sator i kampirala... Uzas...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Joj valentina drzi se , nadam se da ce te pustiti doma , bitno sa je sa bebicom sve ok … Ja prije nisam bila takva ali sada bih ih poslala u tri krasne sve, neka rade svoj posao i neka se suzdrze svojih komentara… Menu bas su ljudi poceli ici na zivce sa tim glupostima… Pogotico migu misliti kako je tebi , ali nedaj se ti najbolje poznajes svoje tijelo i secer a njih moze biti sramota, neka se idu educirati malo … Si ti u Rijeci ? … Pinkice meni isto mjere te neke protoke svaki tjedan , ja nemam pojma sta je to :o … Joj cure polako cu se poceti nervirati pogotovo kako citam da svi imate zivahne bebe, ja kod svoga primjetim promjenu kada se mice vise, posto je miran skoro skroz, tako da smanjenje ne migu primjetiti a kao moram paziti na to … Evo danas je zivahan za promjenu …joj ja polako koda se vracam na pocetak trudnoce … Bradavice osjetljive, onaj osjecaj gladi, pa napadaji pospanosti…a
Ti i ja stalno iste muke…. Mirni malci. Ja se isto oduševim kada se malo više aktivira. Jedva čekam da ga dobijem u ruke.
I ja....stalno primjenjujem metode budenja bebe al ocito je mirnija😣
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Meni se beba danas osjetno smirila. Mislim, osjetim je tu i tamo, ali kao da vise spava. Inače je dosta aktivna. Hm...
Cure, imam osjecaj da mi se spustio trbuh jutros.. :( beba je okrenuta glavom dolje vec par mjeseci, tako da nije da se odjednom okrenula. Moguce je da umisljam, ali mi se cini cudno.
Trebam li panicariti? Jer ja naravno vec panicarim I uspjela sam mm prepasti (iako I on se slaze da je puno nize trbuh) :(
Cure, imam osjecaj da mi se spustio trbuh jutros.. :( beba je okrenuta glavom dolje vec par mjeseci, tako da nije da se odjednom okrenula. Moguce je da umisljam, ali mi se cini cudno.
Trebam li panicariti? Jer ja naravno vec panicarim I uspjela sam mm prepasti (iako I on se slaze da je puno nize trbuh) :(
meni je beba od 24tj okrenuta glavom dole I nisko mi je trbuh bio, onda se nekako podiga bice Kako je beba rasla, Neznan, Ali evo vec par Dana mi opet svi govore da se spustio, valjda je to sve normalno, Na pregledima mi gin nije nista spominja osim da je nisko beba I da se ne naprezen radi cerviksa
Sortiraj odgovore
Najstariji