Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    04. Srpanj 2017. 08:57

Anja ok sam. Svaki dan mi rade ctg, petkom ce mi gledati protoke i svaka 2tj raditi procjenu tezine bebe. Meni se isto dogadja to ko i tebi da imam osjecaj ko da ce mi kozu probiti kad se krene koprcati. I to uvijek bude kod pupka. I boli ko sam vrag! I isto kad se proteze valjda trbuh mi bude skroz ravan kod pupka i mogu opipati dvije izbocine, svaku s jedne strane trbuha.

MalaRuzica
    04. Srpanj 2017. 09:12

Sundi

Anjaaa

Ja sam cak ok jucer i danas, samo sto stalno imam kontrakcije. Jucer je bebat tako lupala i divljala po trbuhu da me cijela utroba boljela. Mislila sam da ce koza puknut i da ce izac haha! Muz nije mogao vjerovat, cak i sin je gledao i stavljao rucice na trbuh, bilo mu je fora to

Pijes magnezij za te kontrakcije. Meni je neki dan trbuh bio ko kamen cijelih sat vremena. Sad sam krenula malo redovitije piti taj magnezij. Pa mi je sad dobro.

Meni je u ljekarni rekla da zadnji mjesec ne smijem piti magnezij, jer on opusta misice, a smisao tih laznih trudova je da se tijelo pripremi.Tako da ga ja ne pijem, gin. nisam ni pitala ali mi se ucinilo da cura zna o cemu prica.

MalaRuzica
    04. Srpanj 2017. 09:13

A sad vidim da vi imate jos vise od mjesec dana.

• gala_28
    04. Srpanj 2017. 09:15

OhSoBoho, čestitke :) idealan porod, bravo mama i Jan :) uživajte jedno u drugome!

• gala_28
    04. Srpanj 2017. 09:21

Kako ste vi ostale cure u niskom startu?
    Nisam stigla redovno čitati jer me napokon lupilo ono ludilo priprema i panike. Sva sam u grču i brizi kako je počeo srpanj da nećemo stići malom sobu namjestiti, auto registrirati, dečko je dva tjedna radio produženo i sve stoji kao i prije mjesec dana. 
    Već vidim kako idem taksijem u bolnicu i iz bolnice. :D
    Skupljam stvari za torbu, pokušavam misliti na vas koje ste imale/čekate bebače a da im se ne žuri...no baš me lovi strah da će moj htjeti van prije vremena...bez nekog (medicinskog) razloga, samo predosjećaj. Dobro je, ležerni kampanjac u meni je stvar prošlosti očito. Dugo je i trajalo.

Pinkica93
    04. Srpanj 2017. 09:43

Gala, znam kako ti je. Ja vec mjesecima imam neki cudan osjecaj da ce i moja ic van prije predvidjenog vremena. Samo sto mene svako malo cimaju doktori da ce mi porod fakat biti prije iz medicinskih razloga.

mamika3
    04. Srpanj 2017. 09:47

Pinkica93

Gala, znam kako ti je. Ja vec mjesecima imam neki cudan osjecaj da ce i moja ic van prije predvidjenog vremena. Samo sto mene svako malo cimaju doktori da ce mi porod fakat biti prije iz medicinskih razloga.

To oni govore zbog toga jer je beba mala?Kolika joj je tezina?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

04. Srpanj 2017. 09:51

Evo mene..
    Još smo u komadu, i još sam u bolnici. Drže me u bolnici za bezveze i luda sam. Svaki dan mi je glava kao bundeva  i živcana sam i nervozna.
    Dođem zbog bolova nakraju me drže jer mi je šećer malo povišeni OD ONIH INEKCIJA ali to nemaš kome rec ovdje jer su se izdržali.. 
    Šećer je 8,9 ,10 eventualno nekad 12 i ja kažem zbog čega a oni fantaziramo.
    Umjesto da me pogledaju dolje oni valjaju po nečem šta uopće nije na njima da u to diraju.
    Sutra ako me ne puste doma ću tražit da idem kući jer ne mogu ovo više.
    Samo se deru sestre su odurne jučer je mama jednu napala jer me počela vrijeđati da sam anoreksija da skidam te pirsinge i slično...
    Uglavnom ono da su prijatelj majki i djece nek si slobodno nabiju u supak da izvinete na izrazu😂

Dosta mi je svega vise...luda sam 

LilithMordant
    04. Srpanj 2017. 09:56

ValentinaA

Evo mene..
    Još smo u komadu, i još sam u bolnici. Drže me u bolnici za bezveze i luda sam. Svaki dan mi je glava kao bundeva i živcana sam i nervozna.
    Dođem zbog bolova nakraju me drže jer mi je šećer malo povišeni OD ONIH INEKCIJA ali to nemaš kome rec ovdje jer su se izdržali..
    Šećer je 8,9 ,10 eventualno nekad 12 i ja kažem zbog čega a oni fantaziramo.
    Umjesto da me pogledaju dolje oni valjaju po nečem šta uopće nije na njima da u to diraju.
    Sutra ako me ne puste doma ću tražit da idem kući jer ne mogu ovo više.
    Samo se deru sestre su odurne jučer je mama jednu napala jer me počela vrijeđati da sam anoreksija da skidam te pirsinge i slično…
    Uglavnom ono da su prijatelj majki i djece nek si slobodno nabiju u supak da izvinete na izrazu😂

Dosta mi je svega vise…luda sam

O Boze stvarno ti doktori i sestre ponekad nisu normalni, pa tu su da pomazu zdravstveno a ne komentiraju pirsinge i neciji izgled osim ako taj izgled nema veze sa zdravljem 😡 ja sam imala jednu takvu ogavnu situaciju kad sam isla na pregled na zamjenu moje ginekologice koja je selila u novu ordinaciju i neka isfrustrirana baba od doktorice cim me vidjela pocela me pljuvati zbog tetovaza i pirsinga instantno ali onako na neljudski nacin! 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Rozaa
    04. Srpanj 2017. 10:20

Dobar jutar...osijecam se ko da sam tulumarila dva dana😝.Cijelu noc sam bila budna,nikak zaspati...pa me jos copila i zgaravica...ugl.jedva ceksm da se vratimo s mora jer  i mene muci taj osijecaj da nis nebum stigla i kaj ak se beba ranije rodi...pa malo sizim na muza jer nije napravio prematalicu u kupaoni...a njemu je sve ima vremena😂ugl.veselo.Znam da ima vremena i da bumo sve stigli ali to je jace od mene😊

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.