Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    04. Srpanj 2017. 17:17

Matie89

manuela

Matie89

Cure, imam osjecaj da mi se spustio trbuh jutros.. :( beba je okrenuta glavom dolje vec par mjeseci, tako da nije da se odjednom okrenula. Moguce je da umisljam, ali mi se cini cudno.
    Trebam li panicariti? Jer ja naravno vec panicarim I uspjela sam mm prepasti (iako I on se slaze da je puno nize trbuh) :(

meni je beba od 24tj okrenuta glavom dole I nisko mi je trbuh bio, onda se nekako podiga bice Kako je beba rasla, Neznan, Ali evo vec par Dana mi opet svi govore da se spustio, valjda je to sve normalno, Na pregledima mi gin nije nista spominja osim da je nisko beba I da se ne naprezen radi cerviksa

Onda ne treba nista znaciti? Prepala sam se jer je prerano da se bebica sprema za izaci, Tek 31tt. I cijeli dan soraju ove bh kontrakcije. Mozda Sam se samo preforsirala..

Drage cure koje ste rodile ovih dana od srca cestitam. Ja letam okolo ko muha bez glave jer se pripremamo za selidbu, cak sam jucer bila u Zg da se upisem kod ginica I na hzzo, pa odmah nazad u st, bit ce da beba nije bila sretna mojim Tempom.

Eh da, imate u bipi 50% popusta na Lola tetra pelene. Ja uzela 3 paketa u mall of split.

Matie ako se ne varam ti si rekla da ces koristit platnene.. jesi uzela tetre za tetranje il ces ih stavljat kao uloske? Zanima me kako ce te sluzit 😁
    A cini mi se da ima vise vrsta tih Lola Tetri, ne znam koje su bolje za koristit kao pelene.? I koja im je dimenzija.

• prvidalmatinac
    04. Srpanj 2017. 17:24

Cure, jel stvarno pravilo da se beba mora umirit prije poroda? Ovaj moj kopa li ga kopa .

mrva2017
    04. Srpanj 2017. 17:31

prvidalmatinac

Cure, jel stvarno pravilo da se beba mora umirit prije poroda? Ovaj moj kopa li ga kopa .

I moj kopa... nikad nije miran.. mislim da nema pravila..  neke bebe su stalno mirnije, neke aktivnije...

Pinkica93
    04. Srpanj 2017. 18:15

Sundi

Eloa

Pinkice,citam i ne kuzim. Zbog cega te zele prije poroditi ako je beba manja? Pa nije logicnije da ostane u tebi sto duze da bude cim veca? Kakvi su to apsurdi??

Ni meni nije jasno pa kaj bebi nije bolje da raste u mami ako je mala. Osim ako nema vise plodne vode ili nekaj..

Pa koliko sam ja shvatila citajuci po internetu bas zato sto se sporije razvija beba zena poradjaju ranije, da se vani takvi bolje razvijaju nego u maternici. I nesto je ova glavna doktorica spominjala da se ceka da budem punih 38 tjedana sto ce bit iduci tjedan. Bas budem onda trazila konzultacije s njom da vidim na cemu sam tocno. Probija me to neznanje.

donna83
    04. Srpanj 2017. 19:31

Cure, ja sam danas opet sto na sat. Ne bi li nešto potakla, jel. Jutros sam prala prozore, a sad sam se vratila iz obilaska Ikee i Metroa. Crkla sam. Umjesto trudova, zaradila sam nateknute noge 😏
    Preostaje mi još seks. 

• Babuska03
    04. Srpanj 2017. 19:34

hahah donna, ti stvarno daješ sve od sebe!

donna83
    04. Srpanj 2017. 19:39

Da, ne mogu vise. Trbuh mi je sav išaran strijama ko da su me mačke napale 😕 Dosta mi je...

LilithMordant
    04. Srpanj 2017. 19:45

I ja se nadam nesto potaknuti ali nista moja ocito ceka termin u nedjelju ili bi se prenjela 😂 ja sam sad isto dosla iz Bubamare sa jos nekim sitnicama koje su mi falile i nista, cim sam sjela evo ona ima tulum u trbuhu... I meni je bome iskreno dosta vec nekako...

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• prvidalmatinac
    04. Srpanj 2017. 20:08

donna83

Da, ne mogu vise. Trbuh mi je sav išaran strijama ko da su me mačke napale 😕 Dosta mi je…

Đabe tiiii, tako i ja od prosle srijede, cak i vjezbala i jedino sta sam postigla uz ove uobicajene tegobe je i upala misica . Juce hodala kroz park ogromni i bio tskav pritisak kad sam dosla doma , i cim bi se ustala pritisak i bolovi dolje. Po stoti put se oprala i izdepilirala i kontam odo ja u bolnicu kad uvate sad bolovi.sipak.zaspala ko klada i ljepse odavno nisam 

• prvidalmatinac
    04. Srpanj 2017. 20:11

LilithMordant

I ja se nadam nesto potaknuti ali nista moja ocito ceka termin u nedjelju ili bi se prenjela 😂 ja sam sad isto dosla iz Bubamare sa jos nekim sitnicama koje su mi falile i nista, cim sam sjela evo ona ima tulum u trbuhu… I meni je bome iskreno dosta vec nekako…

Da tulum, ovako aktivan nije bio ni u 8 mjesecu .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.