Čestitam vama koje ste rodile :-)
Lilith
Ma već smo svi ludi i mama i muž i ja ...ne znaju kroz šta sam sve prošla i pema tome nema mi tko šta govorit da sam mršava il nisam. Kroz koliko sam stresa prošla i taj šećer i sve šta bi trebala imat sto kila
Ma bila sam ljubazna u početku sad više neću bit...
Prvo me odmjere pa onda seru...sta ih briga šta imam puno uho nausnica ili pirsing na ustima...
Joj bože nabijem ih sve
I sad peru ruke od tih INEKCIJA šta su mi dali jer mi seceri ne valjaju pa onda oće rec da ja ne vidim brigu o njemu i ne daju mi ni da kažem šta imam jer sam u pravu!
Znam više od njih ... ma joj nabijem ih na onu stvar
Bit ću najsretnija kad rodim
Čestitam vama koje ste rodile :-)
Lilith
Ma već smo svi ludi i mama i muž i ja …ne znaju kroz šta sam sve prošla i pema tome nema mi tko šta govorit da sam mršava il nisam. Kroz koliko sam stresa prošla i taj šećer i sve šta bi trebala imat sto kila
Ma bila sam ljubazna u početku sad više neću bit…
Prvo me odmjere pa onda seru…sta ih briga šta imam puno uho nausnica ili pirsing na ustima…
Joj bože nabijem ih sve
I sad peru ruke od tih INEKCIJA šta su mi dali jer mi seceri ne valjaju pa onda oće rec da ja ne vidim brigu o njemu i ne daju mi ni da kažem šta imam jer sam u pravu!
Znam više od njih … ma joj nabijem ih na onu stvar
Bit ću najsretnija kad rodim
Balkan koji se boji tetovaža i pirsinga. :D Osobno ih nemam (samo zato jer imam zajebanu kožu) ali znam po frendicama koje ih imaju kako se provode u raznim prilikama. Od banalnih kao što su dućani, do birokratskih i medicinskih ustanova. Možda bude pomaka za 10 godina, ali ovdje starija populacija brije da si valjda član neke bande ili tako nešto. :D
Pričaj sa onima za koje si procijenila da imaju pojma o nečemu i relativno su ok, a ostale ignoriraj. Probaj se što manje živcirati. Vjerojatno ih više nikada nećeš ni vidjeti u životu...
Gala, znam kako ti je. Ja vec mjesecima imam neki cudan osjecaj da ce i moja ic van prije predvidjenog vremena. Samo sto mene svako malo cimaju doktori da ce mi porod fakat biti prije iz medicinskih razloga.
Zašto te stalno cimaju? Pa i to je stres. Mogli su te 1-2 puta upozoriti na tu mogućnost i onda u miru pratiti situaciju.
Ne kužim zašto izluđuju žene pred kraj trudnoće.
Jasno mi je da smo im samo jedna u nizu, ali zdravorazumski je dovoljno reći da zbog toga i toga je moguć raniji porod no ajmo se paziti i misliti pozitivno...a ne svako malo dramiti.
Ma ja sam došla tri i pol tjedna prerano i valjda mi je sad to tek sjelo...jer se bližim toj fazi pa me ulovila frka. Tek postajem svjesna koliko sam uranila svojima. I to noću, puknuo vodenjak...moji su isto bili ovako ležerni kao mi...nije im bilo ni u peti da ću tad. Ufff.
Joj valentina drzi se , nadam se da ce te pustiti doma , bitno sa je sa bebicom sve ok ... Ja prije nisam bila takva ali sada bih ih poslala u tri krasne sve, neka rade svoj posao i neka se suzdrze svojih komentara... Menu bas su ljudi poceli ici na zivce sa tim glupostima... Pogotico migu misliti kako je tebi , ali nedaj se ti najbolje poznajes svoje tijelo i secer a njih moze biti sramota, neka se idu educirati malo ... Si ti u Rijeci ? ... Pinkice meni isto mjere te neke protoke svaki tjedan , ja nemam pojma sta je to :o ... Joj cure polako cu se poceti nervirati pogotovo kako citam da svi imate zivahne bebe, ja kod svoga primjetim promjenu kada se mice vise, posto je miran skoro skroz, tako da smanjenje ne migu primjetiti a kao moram paziti na to ... Evo danas je zivahan za promjenu ...joj ja polako koda se vracam na pocetak trudnoce ... Bradavice osjetljive, onaj osjecaj gladi, pa napadaji pospanosti...a
Valentina
Nemoj se uopce nervirati jer stetis samo sebi znam kako ti je jer i ja sam luda vec na ti zdravstvo jer inace ih ne volim i izbjegavam u sirokom luku ali evo ovo je stanje u kojem zbog bebiva ih moramo trpiti. Mi smo balkan i uvijek cemo biti zadrti nazalost jer smo takva nacija. Meni je najbolje kad si dozvoljavaju biti nepazljivi i grubi jer kao ako imas pirseve i tetovaze onda volis bol (da dozivjela sam da su mi i to rekli nakon hiljadite gastroskopije koju su mi radili i nemilosrdno gurali onu cijev u grlo). Na kraju sam se sama izljecila samo prehranom i nutricionistom. A kad sam ostala trudna su mi govorili da imam premalo kila za svoju visinu i ne znam ti sta, kedva cekam roditi jer od pomisli da moram tamo medu njima lezati dize mi se kosa na glavi, eto neka nase bebice budu s nama pa se sve ovo zavrsava :)
Gala_28
Hahahahah da bas tako članovi bande i bajkera hahahah 😂😂 narkomani i slicno...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Tamara, ne frkiraj se oko osjeta bebe. Bitno je da ideš na kontrole i da su nalazi u redu. Osjet je vrlo individualna i relativna stvar, ovisi i o položaju posteljice, a i karakteru i mame i bebe.
Kod mene je najživahnije kad se nanerviram, a zadnjih mjesec dana sam sklona tome valjda od hormona...onda kao da me upozorava. Inače, da sam zen kao na početku trudnoće, mislim da bih ga jedva osjetila.
I ovo nije savjet da se više živciraš nego baš naprotiv ;)...možda sve nadoknadi i bude živahan kad se rodi ili kasnije pa ćeš si misliti gdje ti je pamet bila kad si se brinula. Nema pravila. Bebe su mali ljudi i sve su različite.
Valentina
Nemoj se uopce nervirati jer stetis samo sebi znam kako ti je jer i ja sam luda vec na ti zdravstvo jer inace ih ne volim i izbjegavam u sirokom luku ali evo ovo je stanje u kojem zbog bebiva ih moramo trpiti. Mi smo balkan i uvijek cemo biti zadrti nazalost jer smo takva nacija. Meni je najbolje kad si dozvoljavaju biti nepazljivi i grubi jer kao ako imas pirseve i tetovaze onda volis bol (da dozivjela sam da su mi i to rekli nakon hiljadite gastroskopije koju su mi radili i nemilosrdno gurali onu cijev u grlo). Na kraju sam se sama izljecila samo prehranom i nutricionistom. A kad sam ostala trudna su mi govorili da imam premalo kila za svoju visinu i ne znam ti sta, kedva cekam roditi jer od pomisli da moram tamo medu njima lezati dize mi se kosa na glavi, eto neka nase bebice budu s nama pa se sve ovo zavrsava :)
Gala_28
Hahahahah da bas tako članovi bande i bajkera hahahah 😂😂 narkomani i slicno…
I sotonisti :D
To vezano za voljenje boli i delikvenciju u tetoviranih i ispirsanih je jako zastarjela i vrlo slobodna interpretacija koja se učila u psihijatriji tko zna kada, ali nažalost su zagovornici toga još uvijek živi i imaju blizu 100 godina. I proširili su taj genijalan glas dalje...i onda je to išlo kao pokvareni telefon...ipak se relativno primilo kao postojeće mišljenje konzervativaca.
Znam pouzdano da su na medicini tako učili prije 30 godina.
Na jedno uho uđe, na drugo izađe i nastaviti sa životom.
Bitno da su bebe dobro, a što misli neka sestra Mara, kog briga.
Valentina
Gala_28
Hahahahah da bas tako članovi bande i bajkera hahahah 😂😂 narkomani i slicno…
I sotonisti :D
To vezano za voljenje boli i delikvenciju u tetoviranih i ispirsanih je jako zastarjela i vrlo slobodna interpretacija koja se učila u psihijatriji tko zna kada, ali nažalost su zagovornici toga još uvijek živi i imaju blizu 100 godina. I proširili su taj genijalan glas dalje…i onda je to išlo kao pokvareni telefon…ipak se relativno primilo kao postojeće mišljenje konzervativaca.
Znam pouzdano da su na medicini tako učili prije 30 godina.
Na jedno uho uđe, na drugo izađe i nastaviti sa životom.
Bitno da su bebe dobro, a što misli neka sestra Mara, kog briga.
Ma istina i potpuno se slazem ;) jer ionako to sve dolazi iz usta starije generacije koji su cak i hippie razdoblje preskocili ;) hehe tako da, bas kroz jedni unutra drugo van. Iako moram priznat da je toga manje tu u Rijeci nego u Zagrebu jer inace sam iz Zagreba ali sad zivim u Rijeci, ili mi se to cini jer je manji grad... Mah ko ce ga znati ;)
Jedino sto znam je da sam u opakom i nestrpljivom iscekivanju svoje cure i to mi je jedino bitno :) A da, mislim da je svaka beba za sebe, ja sam inace hipeaktivka i nemam mira ni sekunde pa tako i moja bebita, ja mislim da ona ni ne spava haha tuce, lupa, udara, migolji se, nabija pod rebra, preskace hulahup i tako :) mislim da ce mi to jako poslije faliti
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Hej curke! I ja sam u klubu nespavaca! Totalno sam strgana. Mala me preko dana izmori..onda navecer kad legnem mi vruce..pa se samo vrtim po krevetu..a to je gotovo nemoguca misija od bolova..pa taman kad zaspim me probudi pisanje..i tako se vrtim u krug cijelo vrijeme. Evo nocas spavala od pola 4 do 5 dok se muz za posao nije dignuo..onda jos do 7 malo odlezala..i ustajanje..i to je to do nekih ponoci..nije ni cudno da imam hobit noge
Sad mi ih muz izmasira prije spavanja..pa me ne bole tako jako. Zbilja jedva cekam rodit,i nadam se da ce to sto prije bit.. ja cu bit jedna od rijetkih mama kojee su se naspavale nakon sto su rodile!
Valentina i pinkica,mogu samo mislit kako je vama u bolnici,uzasno je to nase zdravstvo. Drzite se! Jos malo pa imamo svoje bebace u rukama!
U Ri sam da...
Bio dijabetolog pričao čovjek dve minute samnom,potvrdio sve šta ja govorim,vidio da sve znam i da nema šta i idem doma! I neće me vidjet dok me baš ne uhvati jako hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji