Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    04. Srpanj 2017. 11:25

Ah Rijeka, moja obećana zemlja u Hrvatskoj. :)
    Drugi mentalitet. U Zg su ljudi doseljeni odsvakuda no velik dio njih je zadržao svjetonazore i mentalitet svog kraja. Rijeka je liberalnija po pitanju subkultura, nacionalnosti, seks.orijentacija i rasa. Barem sam dobila takav dojam, a imam dvije bliske frendice koje studiraju u RI i više se ne mogu zamisliti nigdje drugdje. 

Uf, baš sam neki dan kad me mali šibao pomislila kako mi neće faliti taj dio i automatski osjetila krivnju zbog te pomisli. Volim ga osjetiti ali evo do današnje dana ne mogu reći da sam se uživjela u ovo drugo stanje i da mi je gušt imati stomak. Očito imam neki problem. Drago mi je kad se javi ali mislim da ću biti puno sretnija kada ga budem vidjela i držala, a moje tijelo bude samo moje. 
    Isto umirem za spavanjem na trbuhu.
    I pojela bih nekad nešto morsko, tj. sad sam već luda, iako sam lignje jela više puta ali nedostaju mi dagnje, kozice, škampe, pa i som od riječne ribe.
    I začinjena hrana kao što su brudeti, fiš i perkelt. (slavonka, jebiga)
    I čaša vina ili piva, a da se ne osjećam loše. Odustala sam čak i od povremene u mjesec i pol-dva jer nije mi gušt, ne mogu se opustiti. 
    Baš sam grozna. Imam cijelu listu. :D

LittleG
    04. Srpanj 2017. 11:31

Tamara..

Joj valentina drzi se , nadam se da ce te pustiti doma , bitno sa je sa bebicom sve ok … Ja prije nisam bila takva ali sada bih ih poslala u tri krasne sve, neka rade svoj posao i neka se suzdrze svojih komentara… Menu bas su ljudi poceli ici na zivce sa tim glupostima… Pogotico migu misliti kako je tebi , ali nedaj se ti najbolje poznajes svoje tijelo i secer a njih moze biti sramota, neka se idu educirati malo … Si ti u Rijeci ? … Pinkice meni isto mjere te neke protoke svaki tjedan , ja nemam pojma sta je to :o … Joj cure polako cu se poceti nervirati pogotovo kako citam da svi imate zivahne bebe, ja kod svoga primjetim promjenu kada se mice vise, posto je miran skoro skroz, tako da smanjenje ne migu primjetiti a kao moram paziti na to … Evo danas je zivahan za promjenu …joj ja polako koda se vracam na pocetak trudnoce … Bradavice osjetljive, onaj osjecaj gladi, pa napadaji pospanosti…a

Ti i ja stalno iste muke.... Mirni malci. Ja se isto oduševim kada se malo više aktivira. Jedva čekam da ga dobijem u ruke.

malelu
    04. Srpanj 2017. 11:53

donna83

mrva2017

donna83

Mrva, ja sam danas sto na sat! Od jutra čistim, spremam, kuhinja, balkon, podovi, ko pomahnitala. Inače me tako ulovi uvijek dan prije menge 😁
    I da, danas sam već triput bila na wcu. Al sad se vise ne uzbuđujem jer sam tako i neki dan, pa ništa.

Meni se nista ne da vec 2 tjedna… inace nisam tip koji moze puno lezat a evo danas se jos nisam ni obukla…
    Daj da se vidimo u petak u TA pa onda rodi…

Ma pit ćemo mi kavu još u petak 😉
    Kako da dođemo do onog rasporeda doktora u rađaoni za srpanj, hm?

Evo rasporeda za srpanj za rađonicu Petrova... I dobila termin za TA  za petak pa se vidimo!!!

donna83
    04. Srpanj 2017. 11:54

Hvala malelu!! Vidimo se u petak!

mrva2017
    04. Srpanj 2017. 12:01

Hvala za raspored!!! 

Sundi
    04. Srpanj 2017. 12:02

Netko je pitao za magnezij. Prestaje se pit 30 dana prije termina. A do tada se pije da se nebi krenulo otvarat ranije zbog grceva i kontrakcija. 
    Meni je iskreno vec dosta tih tabletica. Ujutro i navecer prenatal, prije rucka i vecere floradix, magnezij i omega 3 jednom dnevno. 
    A da ne kazem da sam u trudnocu krenula sa zeljezoma na gornjoj granici a  6 mjeseci poslije sam bila na donjoj granici zeljeza. Ja nosim malog izvanzemaljca. 

LilithMordant
    04. Srpanj 2017. 12:20

ValentinaA

U Ri sam da…
    Bio dijabetolog pričao čovjek dve minute samnom,potvrdio sve šta ja govorim,vidio da sve znam i da nema šta i idem doma! I neće me vidjet dok me baš ne uhvati jako hahah

Joj super Valentina da ides doma :) Ja sam bas jucer isla u KBC Rijeka polikliniku narucit se za CTG i kaze mi tamo sestra da je ogromna guzva jer ima jako puno trudnica sad sa terminom pa me narucila tek u cetvrzak ako ne rodim do tada :) Danas kaze da ih he 11 na CTG naruceno pa eto mozda cemo radat po hodnicima haha 😂😂

Gala_28 
    Totalno te kuzim!! I meni fali toliko stvari vec da jedva cekam maleni drzati i da je vidimo i da je s nama a da ja mogu se opet vratiti zivotu jer ova nemoc, tezina trbuha, nespavanje, bolovi u kukovima i preponama me vec jako umaraju. Aj ja ne pijem uopce alkohol ali sam coffee addict ali totalni pa jedva cekam svoje litre kave kad tad hehe :) Da, dobra je meni Rijeka ali i to je grad koji je sve manje i manje alternativan nazalost :/ 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

manuela
    04. Srpanj 2017. 12:29

ni ja sinoc Nisan nista spavala, probudila san se u 3 Na wc I gotovo vise, zaspala san tek oko 7ipo kad je muz otisa Na posa, mali me bubeta non stop, upire, migolji, iskreno ja jedva cekan rodit Jer je moja beba cilu trudnocu veeeeoma aktivan da me je znalo dovodit do ludila, a o zgaravici da ne prican, kad rodin svega cu se najest I napit, jedva cekan 😆

Tamara..
    04. Srpanj 2017. 13:13

Lilith i ja sam u cetvrtak, a meni je prosli tjedan rekla da je bas u cetvrtak ogromba guzva ali me je stavila tada zbog doktora i mig prijevoza.. Tamo su mi sestre ok ..
    kako mislite da ne bi smjeli magnezij, meni nibe nitko nista rekao ali ja bez magnezija nebi mogla zivjeti sada , cim ga neuzmrm imam uzasni bolne grceve u nogama koji me u snu bude da znam bas kmecat , a muza isprepadat dok uspijem reci sto se desava.
    a sto se pokreta tice ja sam mirna bila sve dok me nisu poceli pretjerano pregledavati zbog tih ..

LittleG
    04. Srpanj 2017. 13:22

Evo da javim došla danas jedna ljetna beba, moja najbolja prijateljica rodila. 3 beba, 3 carski, spinalna anestezija. Sve ok. Dečkić 2950g i 48 cm. Jučer bio procijenjen na 3200g...eto ipak fulaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.