Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    05. Srpanj 2017. 09:13

Moram se pohvalit da ja zadnjih par noci dobro spavam, nema uobicajenih nocnih bdjenja, ali zato stezanje maternice, jucer sam bila u shoppingu i doslo mi je da s punim kolicima iz dm zamolim da ih sacuvaju dok ja odem malo sjest, ali izdrzala sam na kraju. Zato sam citavu vecer provela lezeci. Cim bi ustala krenule bi kontrakcije.

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 09:29

Nesto je u zraku kad sve dobro spavamo,ocito nije nesanica ni bila zbog trudnoce 😂. 

LilithMordant
    05. Srpanj 2017. 09:32

Jutro curke :) za neko cudo i ja sam bolje spavala sinoc nego inace, manje su me kukovi rasturali pa sam se manje i okretala i budila :)

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

donna83
    05. Srpanj 2017. 09:35

I ja! Al ja sam se toliko jučer umorila da sam spavala ko zaklana pa se ne računam 😛

• blu5
    05. Srpanj 2017. 09:40

Jutro😊I ja sam spavala od 2 do 9!!!Rekord😊Nista isto nije bolilo,samo se digla na wc par puta i to je to.Sad iden na more😊

LilithMordant
    05. Srpanj 2017. 09:43

donna83

I ja! Al ja sam se toliko jučer umorila da sam spavala ko zaklana pa se ne računam 😛

Mozda je i meni bilo od umora s obzirom da sam pohodila Bubamaru & Dm hehe :) Kad sam doma dosla mislila sam da nosim dvije bebe a ne jednu koliko mi je bio tvrd trbuh ☺

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Maja 3
    05. Srpanj 2017. 09:46

Jutro cure! I ja se probudila ajmo rec odmorna! Jucer smo malu odveli kod moje mame,pa imam mali odmor danas! Sve laganini. Rucak se kuha,kavica na terasi,pa idem prozore oprat,i onda moram iscrtat zid na kojem ce kimba bit.
    Maloj smo bili crtali leptirice i cvjetice, a sad mali ce slonice dobit.

• prvidalmatinac
    05. Srpanj 2017. 09:59

Luda sam ko siba . Voda mlijecna , prst otvorena , jedan jedviti trud zabiljezen na ctg. I naravno-aj doma!!!sad na 40+1 em tjedana em temperature mogu rec da mi se psuje i place i tuce nesto. 

Matie89
    05. Srpanj 2017. 10:02

Ninche9

Mislis bambus tetre ili mpp narucit?
    Moglo bi bit da si uzela te koje cure hvale da su za tetranje. Pise li na pakiranju gustoca?
    Ja tetram otkad smo dosli iz bolnice, znaci skoro mjesec dana. Danas su mi stigle Totsbots bambusice pa cu vidjeti kako je s njima kroz noc. Koje Covere si nabavila?

Nabavila Sam I tetre I mpp bambus. Od covera imam 2 mother-ease S, 1 fluffy S, I jedan S od sivalice. Ostalo sto imam je OS, za kasnije. Uzela sam I nesto AI2 od sivalica. 
    Za tetranje, rekla ti je I Anjaa koje su dobre od Lole, a hvale I Xkko bas za tetranje. Ima ih na eko-butiku I u bubamari (jeftinije su bile preko eko-butika zbog popusta). Njih je doslo 10 u paketu, za 140kn. 
    Javi kako su ti izdrzale totsbots :) kako tebi inace ide? Je li drzi sve dobro s tetrama? 

• prvidalmatinac
    05. Srpanj 2017. 10:02

I jos mi sestra tamo kaze da probam sa sexom, ispustila sam tad neartikulirani zvuk ahahhah, ma mozeee ak me ne zamrzi muz do veceras kake sam volje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.