OhSoBoho, wow! Porod skoro bez trudova! Bravoooo! Čestitam...E da je nama tako: dodjem na pregled ne znam ni sama zašto kad ono otvorena 5 prstiju i rodila za par sati. I epiduralna! Super super, nisi se napatila, oporavak će biti brz.
OhSoBoho cestitaaaam....Jan dobrodošao!!!
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Tako sam ja Sundi bila jučer od 4, pa sve te gluposti u TA cijeli dan sam bila kao mrtva. Jutros malo bolje.
ja sam se noćas probudila oko pola 2 i do skoro pola 6 nisam mogla zaspati... čak se ok osjećam, za sada...
opet najavljuju vrućine... koma!!
Ja sam cak ok jucer i danas, samo sto stalno imam kontrakcije. Jucer je bebat tako lupala i divljala po trbuhu da me cijela utroba boljela. Mislila sam da ce koza puknut i da ce izac haha! Muz nije mogao vjerovat, cak i sin je gledao i stavljao rucice na trbuh, bilo mu je fora to
Ja sam cak ok jucer i danas, samo sto stalno imam kontrakcije. Jucer je bebat tako lupala i divljala po trbuhu da me cijela utroba boljela. Mislila sam da ce koza puknut i da ce izac haha! Muz nije mogao vjerovat, cak i sin je gledao i stavljao rucice na trbuh, bilo mu je fora to
Pijes magnezij za te kontrakcije. Meni je neki dan trbuh bio ko kamen cijelih sat vremena. Sad sam krenula malo redovitije piti taj magnezij. Pa mi je sad dobro.
Ajde barem nisam jedina. Sve mije teze naci polozaj u krevetu. Cijeli zivot spavam na trbuhu. Sanjam da se bacim na trbuh.
Sortiraj odgovore
Najstariji