Mono,nadam se da ces u ponedjeljak javiti sretne vijesti! Mozda se mala tockica skriva,ipak je dosta rano. Cuvaj nam se,i budi pozitivna!
Mono može bit svašta!Znamo da najgore nije i eto već pozitive! Sad samo držat fige da se to posloži kako treba, jer ne možeš utjecat na ništa. Samo smireno koliko možeš.
Mono, sve cure smo uz tebe! Drži se i želim ti svu sreću ovoga svijeta da sve bude dobro.
Evo i mene cure sa pregleda upravo.
Sve je super i beba se razvija odlično. Potvrdila mi je da sam trenutno 18+2tt i beba je 240g. Srce lupa kao ludo i beba se stalno (neću reći rita) mrda. :D
Utvrdila mi je da sam 0- krvna grupa pa ću kasnije samo morati primiti injekciju da se ne razviju antitijela.
Sto se tiče kilaze rekla je da se oko toga uopće ne moram brinuti koliko sam udebljala ili nisam da će to sve doći s vremenom na svoje, pogotovo zato što sam i inače mršava.
Moram se samo naručiti kod Dr opće prakse da mi provjere to za štitnjaču.
Slijedeći termin mi je 9.1. i onda će mi raditi glavni ultrazvuk da vidi dal se beba razvija dobro što se tiče nekih drugih stvari (bolesti i tako) a ne samo fizički i to je rekla da i moj muz treba doći.
I za kraj, dečko jee
Mono cure su sve rekle. Sve smo uz tebe i dajemo ti podršku. Nikada ne gubi nadu. Kad je teško moli se, zaslužila si svog bebaca i vjeruj da će ti ga Bog i podariti.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ha ha ha ha! Mislim da će sada mjesec dana bit umišljen! Odmah sam ga nazvala na posao i ne može dočekati da dođe doma i samo se smije na telefon ništa ne prica hvala :))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
pozz, evo da se i ja javim...danas bila kod ginek.i radila mi briseve...mislila sam da ce i ultrazvuk ali ipak nije :( stigli su nalazi krvi i imam povišeni TSH 3,13. dala mi je uputnicu za endrokrinologa ali je nisam shvatila dali moram odmah radit ili još pričekat jer sam sada 9+7 :( nalazi urinokulture nisu stigli (iako su trebali) ali prema krvi pretpostavlja da imam neku bakteriju... iskreno sva sam zbunjena, prva mi je trudnoća i toliko mi toga nabroji gdje i šta trebam ići da se sva izgubim....:/ isto tako mi dala uputicu za krvnu grupu....i rekla da odem u petrovu za dawn sindrom ali mi nije dala uputnicu...mislim da cu sljed.tjedan otić kod nje i tražit da mi sve ponovi šta trebam....i valjda će do tad doć nalaz urinokulture....:/
Sortiraj odgovore
Najstariji