Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    15. Prosinac 2016. 13:57

Mono,saljem ti zagrljaj! drz se

Maja 3
    15. Prosinac 2016. 14:31

Mono,nadam se da ces u ponedjeljak javiti sretne vijesti! Mozda se mala tockica skriva,ipak je dosta rano. Cuvaj nam se,i budi pozitivna!

• blu5
    15. Prosinac 2016. 14:34

Mono može bit svašta!Znamo da najgore nije i eto već pozitive! Sad samo držat fige da se to posloži kako treba, jer ne možeš utjecat na ništa. Samo smireno koliko možeš.

mono1111
    15. Prosinac 2016. 14:59

Hvala cure na podrskama.
    Sad samo cekam...

Pinkica93
    15. Prosinac 2016. 15:01

Mono, sve cure smo uz tebe! Drži se i želim ti svu sreću ovoga svijeta da sve bude dobro.

15. Prosinac 2016. 16:43

Evo i mene cure sa pregleda upravo.
    Sve je super i beba se razvija odlično. Potvrdila mi je da sam trenutno 18+2tt i beba je 240g. Srce lupa kao ludo i beba se stalno (neću reći rita) mrda. :D
    Utvrdila mi je da sam 0- krvna grupa pa ću kasnije samo morati primiti injekciju da se ne razviju antitijela. 
    Sto se tiče kilaze rekla je da se oko toga uopće ne moram brinuti koliko sam udebljala ili nisam da će to sve doći s vremenom na svoje, pogotovo zato što sam i inače mršava. 
    Moram se samo naručiti kod Dr opće prakse da mi provjere to za štitnjaču.
    Slijedeći termin mi je 9.1. i onda će mi raditi glavni ultrazvuk da vidi dal se beba razvija dobro što se tiče nekih drugih stvari (bolesti i tako)  a ne samo fizički i to je rekla da i moj muz treba doći. 
    I za kraj, dečko jee 

Mono cure su sve rekle. Sve smo uz tebe i dajemo ti podršku. Nikada ne gubi nadu. Kad je teško moli se, zaslužila si svog bebaca i vjeruj da će ti ga Bog i podariti.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

15. Prosinac 2016. 18:18

Ha ha ha ha! Mislim da će sada mjesec dana bit umišljen! Odmah sam ga nazvala na posao i ne može dočekati da dođe doma i samo se smije na telefon ništa ne prica  hvala :))

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• marijana007
    15. Prosinac 2016. 18:37

pozz, evo da se i ja javim...danas bila kod ginek.i radila mi briseve...mislila sam da ce i ultrazvuk ali ipak nije :( stigli su nalazi krvi i imam povišeni TSH 3,13. dala mi je uputnicu za endrokrinologa ali je nisam shvatila dali moram odmah radit ili još pričekat jer sam sada 9+7 :( nalazi urinokulture nisu stigli (iako su trebali) ali prema krvi pretpostavlja da imam neku bakteriju... iskreno sva sam zbunjena, prva mi je trudnoća i toliko mi toga nabroji gdje i šta trebam ići da se sva izgubim....:/ isto tako mi dala uputicu za krvnu grupu....i rekla da odem u petrovu za dawn sindrom ali mi nije dala uputnicu...mislim da cu sljed.tjedan otić kod nje i tražit da mi sve ponovi šta trebam....i valjda će do tad doć nalaz urinokulture....:/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.