Martina cestitam!Predivan porod, za pozelit, svaka cast!Valentina drz se!Cure, ja sam se toliko prehladila, bas sam koma!Nista ne mogu, glava mi puca,kihnem 500 puta dnevno!
Martina,cestitam na curkama! Zbilja jedna lijepa prica s poroda.
Valentina,drzi se..kako su ti cure vec napisale..bolje da si u bolnici ipak pod nadzorom..ja se nadam da ces ipak uspijet jos malo bit 2 u 1!
Martina cestitke.
Valentina javi kad uspijes sto se dogada.
Cure ja idem uzet muza pod ruku, psa na lajnu i idem u setnju. Mali nakon sto smo ga jedva malo razbudili na ctg-u cijeli dan ne staje ludovati. Mislim da mu je krajnje vrijeme da izade van pa se nadamo da ce setnja pomoci. Taman su mi se smirili bolovi od njeznog pregleda. Nema vise sukrvice. Drzite fige da nesto pokrenemo.
Koji je doktor bio danas u TA?
Evo mi bas dosli iz setnje…secemo svaki dan…
Dr Vecek.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Martina cestitke.
Valentina javi kad uspijes sto se dogada.
Cure ja idem uzet muza pod ruku, psa na lajnu i idem u setnju. Mali nakon sto smo ga jedva malo razbudili na ctg-u cijeli dan ne staje ludovati. Mislim da mu je krajnje vrijeme da izade van pa se nadamo da ce setnja pomoci. Taman su mi se smirili bolovi od njeznog pregleda. Nema vise sukrvice. Drzite fige da nesto pokrenemo.
Koji je doktor bio danas u TA?
Evo mi bas dosli iz setnje…secemo svaki dan…
Dr Vecek.
E da... on je i moj "favorit"..... kad sam citala mislim si ziher je on... pa si opet mislim ako se meni nije svidio ne znaci da je takav.. ja sam bila kod njega na pocetku trudnoce...
Danas je cak bio simpaticniji nego zadnji put, ali pregled je bio mesarski. A jucer mi je isto on bio na uzv-u. Strasno. Nije bas nista mogao vidjeti. Ni srce ni kraljeznicu. Ajde tezinu je napisao i to se nadam precijenjenu. Neznam ni duzinu. Ali neka samo decko danas krene vam i sve cu zaboraviti. Evo sad sam jos jednom presla popis stvari za radaonu i eto ja spremna. Jos samo da se malac odluci na izlazak 🙏
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Martina čestitam:-*
Hvala Vam..ma sve bi to još nekako bilo da su mi seceri normalna ali oni još divljaju zbog onih inekcije a već su dva tjedna prošla tako da sam luda..
Iskreno toliko me ovo psihički i fizički izmorilo da jedva čekam da se to sve zavrsi...ovo je užas!(nemojte krivo shvatit)
Al ono sve je bilo super dok nisam završila u bolnici i te dve inekcije dobila i sad opet ovdje....
Užas još da je bar šećer ok nebi niš rekla ...ovako sam luda živcana i sve ostalo šta ide uz to
Ma opet sam ostala u bolnici… nema mi doktora do ponedjeljka…
A šta ja znam tu svako svoje sere kad tako moram rec,čekam njega kad dođe pa ću znat!
Inače mi piše da sam otvorena do unutrašnjeg usca a ova sad napiše otvoreno usce1 prst nit je napisala koje nit niš….
Trudove je očitavalo čak do 100
A ove seru da to nije niš a meni i jedan lažni zbog šećera može prouzročiti porod
Ma luda sam
Drzi se,Valentina!Bolje da si pod nadzorom!I probaj se smiriti!Olaksaj sebi i bebi!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Martina cestiam. Veeelike bebe za blizance. Svaka cast :*
Valentina dobila si kortikosteroid tj. Dexsametazol?
Da već pred tjedan i pol kad sam bila u bolnici od srijede do ponedjeljka...
A nisam ga smjela primit zbog šećera a nisam imala izbora...i sad mi je lijepo vratio šećer u prvobitno stanje točnije kada nije ni bio reguliran i sad se još mučim š tim a trebalo mi je tri godine da ga doveden u savršeno stanje....
Ma jednom rječju sranje
Sortiraj odgovore
Najstariji