Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    29. Lipanj 2017. 19:58

Valentina Pa kad ti je termin?Ak imas jos tjedana onda ti zelim da ostanete jos malo 2u1!Pusa od nas

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Martinaa94
    29. Lipanj 2017. 19:59

Dvojajčane su i u inkubatoru pa ih nemogu zajedno alikati ali kad izađu, možda i objavim tu. 

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

Matie89
    29. Lipanj 2017. 20:16

Cestitam Martina I Sanja!! :))) 

Valentina drzi se, nadam se da ipak nije krenulo jos. 

Cure je li vama beba luduje kad hodate? Prije mi je bilo samo kad se ja smirim, ali ovo joj je postala nova zabava, samo jaucem i zastajkujem svake 2 min kad hodam.. uuuffff <3

• summerchild
    29. Lipanj 2017. 20:24

Martina cestitam! Brzo si ti to obavila :) 
    Valentina: jel sve ok?

29. Lipanj 2017. 20:33

Ma opet sam ostala u bolnici... nema mi doktora do ponedjeljka...
    A šta ja znam tu svako svoje sere kad tako moram rec,čekam njega kad dođe pa ću znat!
    Inače mi piše da sam otvorena do unutrašnjeg usca a ova sad napiše otvoreno usce1 prst nit je napisala koje nit niš....
    Trudove je očitavalo čak do 100
    A ove seru  da to nije niš a meni i jedan lažni zbog šećera može prouzročiti porod

Ma luda sam

29. Lipanj 2017. 20:33

Netko je pitao koji tjedan 32+1

OhSoBoho
    29. Lipanj 2017. 20:36

Valentina, zao mi je sto si opet morala ostati u bolnici ali kad je vec takva situacija bolje da si pod nadzorom. Pokusaj se ne uzrujavati jer ti to samo moze dodatno pozuriti stvari. 

Rozaa
    29. Lipanj 2017. 20:37

Martina cestitaaaam...uzivaj sa svojim curkama...zelim im sretan imendan!!!

Valentina...drzi se i nedaj se!!Nek su oni tebe ostavili u bolnici!😘

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Me+mybaby
    29. Lipanj 2017. 20:38

Martina cestitke. 
    Valentina javi kad uspijes sto se dogada.
    Cure ja idem uzet muza pod ruku, psa na lajnu i idem u setnju. Mali nakon sto smo ga jedva malo razbudili na ctg-u cijeli dan ne staje ludovati. Mislim da mu je krajnje vrijeme da izade van pa se nadamo da ce setnja pomoci. Taman su mi se smirili bolovi od njeznog pregleda. Nema vise sukrvice. Drzite fige da nesto pokrenemo.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    29. Lipanj 2017. 20:45

Me+mybaby

Martina cestitke.
    Valentina javi kad uspijes sto se dogada.
    Cure ja idem uzet muza pod ruku, psa na lajnu i idem u setnju. Mali nakon sto smo ga jedva malo razbudili na ctg-u cijeli dan ne staje ludovati. Mislim da mu je krajnje vrijeme da izade van pa se nadamo da ce setnja pomoci. Taman su mi se smirili bolovi od njeznog pregleda. Nema vise sukrvice. Drzite fige da nesto pokrenemo.

Koji je doktor bio danas u TA? 
    Evo mi bas dosli iz setnje...secemo svaki dan...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.