Pa nalaz nam je isti, cerviks je meni bio na 22 mm još prije dva tjedna i smekšan, sad sam prst prohodna do ovoja i glavice. Ne znam kako vidi da ćeš ti brzo 🤔
Doslovno mi ništa nije rekla nego da se vidimo za tjedan dana.
Mrva, piše da sam naručena u 9,50 ali ako i danas, bit ću tamo vjerojatno već u 8 jer koliko sam skužila, to vrijeme nije uopće važno...važno da se pojaviš taj dan kad si naručen. Ali iskreno, nadam se da neću dočekati 7.7. :)
Gledam žene tamo u TA, kukaju, 40+1, 41+2, ništa im se ne dogadja i onda si mislim kako ja kukam a tek sam 39 tj...
Pa nalaz nam je isti, cerviks je meni bio na 22 mm još prije dva tjedna i smekšan, sad sam prst prohodna do ovoja i glavice. Ne znam kako vidi da ćeš ti brzo 🤔
Mrva, piše da sam naručena u 9,50 ali ako i danas, bit ću tamo vjerojatno već u 8 jer koliko sam skužila, to vrijeme nije uopće važno…važno da se pojaviš taj dan kad si naručen. Ali iskreno, nadam se da neću dočekati 7.7. :)
Gledam žene tamo u TA, kukaju, 40+1, 41+2, ništa im se ne dogadja i onda si mislim kako ja kukam a tek sam 39 tj…
Doci cu i ja ranije pa se vidimo...
Mrva, piše da sam naručena u 9,50 ali ako i danas, bit ću tamo vjerojatno već u 8 jer koliko sam skužila, to vrijeme nije uopće važno…važno da se pojaviš taj dan kad si naručen. Ali iskreno, nadam se da neću dočekati 7.7. :)
Gledam žene tamo u TA, kukaju, 40+1, 41+2, ništa im se ne dogadja i onda si mislim kako ja kukam a tek sam 39 tj…
Nemam pojma, tak mi je rekla a sad kak ce bit...vidjet cemo ;)
Martina, čestitke na curicama! Stvarno si ti to expresno odradila. Svaka čast.
Valentina, drži se. Ja se isto nadam da ćeš što je dulje moguće biti 2 u 1.
Ja danas bila na uzv i procjenita je na 2090g. Presretna jer napokon ima punih 2kg premda je još uvijek za bar pola kile lakša od prosjeka. Bitno da raste.
Super vijesti, Pinkica! Moguće da je i teža, očito fulaju češće nego što se misli. ;)
I imate još nekoliko tjedana da se nabildate!
Jao kišaaa je pala. Bole me kosti kao neku babu ali neću se žaliti. Radujem se spavanju noćas. :)
Lagertha, kako ste ti i Matej? :)
"Ptsp" od poroda tako brzo prođe? Uf, želim nam svima to, da što lakše prođemo te prve dane i zaboravimo teškoće. Iako, ja sam poprilično tvrd orah kad je zaborav u pitanju...još jako dobro pamtim ona prva dva mjeseca mučnina i ostale boljke.
Znam da sam rekla da ću imati dvoje, ako ću već imati jedno...i znam se već sada uhvatiti kako nisam sigurna da mi se da opet ovo prolaziti. Na kraju će presuditi porod i oporavak.
Bok, cure! Nije me bilo dugo, al sam uspjela pohvatati koja je rodila, koja je terminuša i kakva je generalno situacija. Čestitke svima!!!
Ja sam radila do prošlog tjedna, preuređivala stan koji još uvijek nije gotov tako da nisam uspjela ni primirisati internetu! Potpuno sam luda od svega i mislim da sam jedina od vas koja priželjkuje da ne rodi prije vremena. :)) Inače, termin mi je 9.7 (Petrova), danas sam 38+5 i ne mogu vjerovati kako je sve brzo prošlo. Na pregledu sam bila u ponedjeljak i doktor mi kaže da se beba počela spuštati, cerviks omekaš a ja malkice otvorena. Rekao mi je da mogu roditi ovaj tren, ali i izdržati do termina. Zadnjih dana osjećam jači pritisak na pubičnu kost i mjehur, a jedna od novosti je i što zadnja dva dana imam čestu stolicu (idem na wc po 3, 4 puta na dan, a imala sam inače žešći zatvor cijelu trudnoću; jednom do dvaput tjedno mi je bio prosjek). Čula sam da to može biti znak da se porod bliži. Što vi mislite?
Pozdrav svim mojim terminušama, a i još jednom čestitke majkama! Bravo!
O dobrodošla Babuska03, bas sam gledala tablicu i pitala se gdje si :)
Sve očito imamo dijagnozu - možeš uskoro ali i ne moraš :) kad ideš opet u TA?
Ja sam prošli tjedan mislila da je to to jer sam išla triput na wc, ali ništa 😕 Uglavnom, probava se jako popravila tako da se svi nadamo da je to neki znak :)
Meni svaki dan drugačiji. Danas evo jedva hodam koliko me boli mjehur, osjećam i neke menstrualne bolove lagano, ali tako mi je bilo i neki dan pa ništa. A jučer i prekjučer sto na sat, čuda sam napravila po kući, energije na bacanje...
Da i meni stolica neki dan u par navrata i neki menstrualni bolovi. Danas isto. A danas je jos i psiha faktor. Pa sve sto me zaboli smatram da bi moglo biti to to.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Pozdrav ženice! Nova sam na klokanici. Čitam i upijam vaše doživljaje. :) Muž i ja 4 mj radimo na bebici i za sada još ništa. Nekako sam se nadala iz prve, ali ništa još. :) Koliko Vam je trebalo da zatrudnite?
Sortiraj odgovore
Najstariji