Znaci moja psiha je na rubu. Jucer je bio termin i svi su zvali 10000 puta. Jel krenulo, jel ima kakvih naznaka, hocu li... Sveki nije ni htjela razgovarati samnom jer je ocekivala da cu ostati u bolnici. I nocas sam se budila svakih pola sata, sat... Kad sam napokon i uspjela zaspati. Iscekujuci valjda da nesto krene. Eto i sluzbeno sam prolupala.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Znaci moja psiha je na rubu. Jucer je bio termin i svi su zvali 10000 puta. Jel krenulo, jel ima kakvih naznaka, hocu li… Sveki nije ni htjela razgovarati samnom jer je ocekivala da cu ostati u bolnici. I nocas sam se budila svakih pola sata, sat… Kad sam napokon i uspjela zaspati. Iscekujuci valjda da nesto krene. Eto i sluzbeno sam prolupala.
Uffff, mogu mislit! Danas fino odi u neku dugu setnju, malo zraka I aktivnosti I bit ce ti u glavi lakse a svakako ce I malog potaknuti gravitacija ;)
Drzim ti fige da cim prije krene :)
Ja sam danas u 9.30 u petrovoj, nadam se da ce bit pomaka kakvih.
Martina cestitke.
Valentina javi kad uspijes sto se dogada.
Cure ja idem uzet muza pod ruku, psa na lajnu i idem u setnju. Mali nakon sto smo ga jedva malo razbudili na ctg-u cijeli dan ne staje ludovati. Mislim da mu je krajnje vrijeme da izade van pa se nadamo da ce setnja pomoci. Taman su mi se smirili bolovi od njeznog pregleda. Nema vise sukrvice. Drzite fige da nesto pokrenemo.
Koji je doktor bio danas u TA?
Evo mi bas dosli iz setnje…secemo svaki dan…
Dr Vecek.
E da… on je i moj "favorit"….. kad sam citala mislim si ziher je on… pa si opet mislim ako se meni nije svidio ne znaci da je takav.. ja sam bila kod njega na pocetku trudnoce…
I ja sam odmah pomislila na njega, i isto sam mislila kako prebrzo zaključujem i možda je ipak netko drugi u pitanju. Ne, to je njegova reputacija. Brrrr
jucer nakon pregleda sam isla po ovim stepenicama, doma iskakala na pilates lopti, i navecer setnja. Cak je i muz dao svoj doprinos za sto nije bas raspolozen u zadnje vrijeme.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Martina, wooow, čestitke! Velike cure za blizanke, suuuper, uživajte svo četvero :)
Martina cestitam! Porod za pozeljeti, predivno!
Valentina, vjerujem da si već luda od svega.. Samo da beba ostane jos malo unutra, drzim fige!
jucer nakon pregleda sam isla po ovim stepenicama, doma iskakala na pilates lopti, i navecer setnja. Cak je i muz dao svoj doprinos za sto nije bas raspolozen u zadnje vrijeme.
Hahaha čak je i on uskočio :)
Jesi probala sa začinjenom hranom? Moja frendica je isto prenijela i inače se zdravo hrani, no onda se bacila na ljuti chips :D
Kad smo kod onih druženja...kako vi ostale stojite sad pred kraj u spavaćoj sobi?
Ja fakat ne mrem. Poslije tuširanja se jedva oblačim, ovo mi je SF za pomisliti, a mislim da i njemu nije već par mjeseci do toga...otkako baš jako osjetimo maloga, sad bi i njemu bilo čudno. :D
Valentina, i kaj do ponedjeljka dok nema doktorice? Nitko ti ništa pametno ne može reći? Pa to je cijeli vikend!
Dobro, probaj se smiriti i odmarati (nadam se da ima klima)...sad je bitno da izgurate što duže u komadu. Vjerojatno će se pojaviti netko tko zna kako dalje.
Znaci moja psiha je na rubu. Jucer je bio termin i svi su zvali 10000 puta. Jel krenulo, jel ima kakvih naznaka, hocu li… Sveki nije ni htjela razgovarati samnom jer je ocekivala da cu ostati u bolnici. I nocas sam se budila svakih pola sata, sat… Kad sam napokon i uspjela zaspati. Iscekujuci valjda da nesto krene. Eto i sluzbeno sam prolupala.
Meni je termin za 2 tj pa me vec sad svi izluduju s pitanjem dal sam jos u komadu. A najgore od svega sto me svaki dan zovu i mama i svekriva!!!! Luda sam! Tako da mogu mislit kako je tebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji