Ja sam sa sobom nosila spavacicu,rucnik, mrezaste gace+2 chicco uloska,papire,vodu,punjac za mob a sve u jednoj vrecici hihihi...kad sam dosla obukla sam spavacicu a ispod golo a ono sto sam sve imala na sebi rekli da dam muzu da odnese...nakon sto sam rodila on je donio ostatk stvati koje sam imala u torbi...tek kad su me odveli na odjel babinjaca obukli su mi gacice i ona dva uloska...ostajes u spavacici i kojoj si rodila onak zmazanoj i znojnoj i sljedeci dan se tusiras...sto se tice steznika 2.dan poslije poroda nas je pregledala fizikatrica i rekla koja kaj treba(steznik,stezne gace ili.vjezbe)...info sa sv.duha
Pitanje cure jel stvari za tuisranje trebaju bit u torbi za radaonu ili ovoj za bolnicu? Mislim zbog klistira nadam se da u ovo za radaonu.
Nakon klistira se otusiras,ali sa njihovim sredstvom!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jel zna netko nesto o steznicima poslije porodjaja? Jeste ga nabavili? Planirate? S obzirom imam velik trbuh bojim se da cu imat jako velik visak koze na trbuhu, pa razmisljam da nabavim steznik za odmah poslije poroda. Ali ne znam dal da ga nabavim prije ili poslije i uopce kako da izaberem velicinu. Muku mucim i recimo sa grudnjakom za dojenje. Kako da znam kolika ce mi velicina trebat poslije?
Ja planiram nabaviti steznik. Nasla sam ga na babyono, imaju po velicinama I kupuje se nakon poroda par dana. Izmjeris opseg trbuha I po tome biras velicinu. Ne sjecam se tocno cijene ali nije preko 200kn.
Evo I link na steznik
https://babyono.hr/shop/zamame/postporodajni-steznik-za-trbuh/
Kako si ti dns?
Evo me ludujem cijeli dan ;)
Ribala kuhinju, pravila kolace, skuhala rucak, bila vani...svasta nesto radim ali mali se ne pokrece ;)
A valjda mu.jos nije vrijeme a ja bi da se konacno upoznamo :)
Ja se nisam tuširala nakon klistira na prvom porodu. Nisam stigla. I sad nisam stvari spakirala u posebnu vrećicu nego sve u torbu. 🤔
Cure ,ja na putu za bolnicu.
U sat vremena me cca 7 puta strašno steglo u trbuhu i dobrano trajalo,isto vidim da i trbuh nije visoko…
Sad je malo stalo ali ja ipak idem…
I u tih sat vremena sam valjda 10 puta išla pisat…
Javi nam kakvo je stanje I drzi se!
Ja se nisam tuširala nakon klistira na prvom porodu. Nisam stigla. I sad nisam stvari spakirala u posebnu vrećicu nego sve u torbu. 🤔
I ja sam sve u istu torbu. Samo sam si ovo za porod stavila na vrh.
Više nisam 3 u 1!!!!
Evo priče: ležala sam u bolnici već neko vrijeme, 27.6. oko 3 ujutro su počeli lagani trudovi, ujutro oko 6 napravljen ctg, liječnik me poziva na pregled i kaže da sam otvorena 8 cm - ja u šoku jer me nije previše boljelo to otvaranje.
Idem na brijanje i klistiranje oko 7, šečem hodnikom, oko 8 dolazim u box, trudovi i dalje nisu previše bolni, zovem muža da dođe, on dolazi oko 9, u 10 probijaju vodenjak prve bebe, 10:45 Petra 2400g, odmah probijaju vodenjak druge bebe, 10:48 Paula 2200g, brz i zapravo lagan porod, bez epiduralne i icega, bebe su u inkubatoru ali u dobrom stanju. Pusa svima od nas 3.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Ajme,Martina,prekrasno!Petra i Paula!Ma prelijepo!Divno je kad se jedna beba rodi,a kamoli dvije!Super porod!8 cm bez jakih trudova😲!Cestitam!Puno zdravlja zelim curama!P.s-jesu jednojajcane ili dvojajcane?Da ovo nije koliko toliko javno zicala bih sliku!😀Blizanci su zbilja nesto posebno!Cestitke jos jednom!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Martinaa, svaka ti cast, prekrasne vijesti. Uzivaj sa svojim curama I nadam se da ste brzo doma!
Sortiraj odgovore
Najstariji