Evo i ja obavila pregled! Moj buda se konacno okrenuo pravilno!
Procjena tezine 3300,pa je isla ponovo mjerit,i kaze 3150.
Po tome je prevelik za ovaj tjedan..tako da cu i ja slona izgleda rodit. Zatvorena sam skroz. 14.7. imam jos 1 pregled kod nje..i onda u trudnicku. Rekla sam joj da me sto duze drzi kod sebe..
Da, i ja sam rodila vaginalno, ne na carski. Ali mislim da je ok da se bebe uzimaju dok su posjete. Dolaze i klinci u posjete, u sobi zna biti kaos…nije to dobro za MALE bebe. Iako ja svojima nisam dala u sobi, ja sam izašla na hodnik
Ma slažem se. Samo me malo začudio ovaj dio kada je prvi kontakt kože na kožu. Možda sam negdje nešto krivo shvatila ili zapamtila da je i tata prisutan.
Tata je prisutan kada ide vaginalni porod..i onda ostane to vrijeme mazenja s bebicom... kod carskog je tata vani i ceka...
Jel zna netko nesto o steznicima poslije porodjaja? Jeste ga nabavili? Planirate? S obzirom imam velik trbuh bojim se da cu imat jako velik visak koze na trbuhu, pa razmisljam da nabavim steznik za odmah poslije poroda. Ali ne znam dal da ga nabavim prije ili poslije i uopce kako da izaberem velicinu. Muku mucim i recimo sa grudnjakom za dojenje. Kako da znam kolika ce mi velicina trebat poslije?
Summerchild ne znam za steznik, nisam se raspitala. Ipak što se grudnjaka tiče ja sam uzela u HM set ona 2 najmekša. Oni nemaju jasno definirane košarice, više kao top. Kupila sam prije cca 2 mj i sad su mi isto ok fino se rasporede. A uzela sam tamo i set 2 potkosulje za dojenje isto su odlične, na tu foru. Sve mi je L...ali ja sam prirodno velika, tako da me čak i čudilo što mi ne treba xl
Jel zna netko nesto o steznicima poslije porodjaja? Jeste ga nabavili? Planirate? S obzirom imam velik trbuh bojim se da cu imat jako velik visak koze na trbuhu, pa razmisljam da nabavim steznik za odmah poslije poroda. Ali ne znam dal da ga nabavim prije ili poslije i uopce kako da izaberem velicinu. Muku mucim i recimo sa grudnjakom za dojenje. Kako da znam kolika ce mi velicina trebat poslije?
Znam samo da koštaju oko 200 kn na bubamari i da se ne usudim kupiti jer ne znam koju veličinu. Kako to procjeniti? Moram se baciti malo u proučavanjem. Fulati za 200 kn, ne znam baš. Ima li toga za kupiti negdje po gradu da nije tako van ruke kao trgovački centri? Možda onda poslati nekoga poslije poroda da kupi.
Da, i ja sam rodila vaginalno, ne na carski. Ali mislim da je ok da se bebe uzimaju dok su posjete. Dolaze i klinci u posjete, u sobi zna biti kaos…nije to dobro za MALE bebe. Iako ja svojima nisam dala u sobi, ja sam izašla na hodnik
Ma slažem se. Samo me malo začudio ovaj dio kada je prvi kontakt kože na kožu. Možda sam negdje nešto krivo shvatila ili zapamtila da je i tata prisutan.
Tata je prisutan kada ide vaginalni porod..i onda ostane to vrijeme mazenja s bebicom… kod carskog je tata vani i ceka…
To znam. Samo sam si lijepo zamislila i da uđe u nekom trenutku. :D
Evo i ja obavila pregled! Moj buda se konacno okrenuo pravilno!
Procjena tezine 3300,pa je isla ponovo mjerit,i kaze 3150.
Po tome je prevelik za ovaj tjedan..tako da cu i ja slona izgleda rodit. Zatvorena sam skroz. 14.7. imam jos 1 pregled kod nje..i onda u trudnicku. Rekla sam joj da me sto duze drzi kod sebe..
Kojii moomak :) bitno da se okrenuo i da ste dobro :)
Tata je prisutan kada ide vaginalni porod..i onda ostane to vrijeme mazenja s bebicom… kod carskog je tata vani i ceka…
Steta...taj kontakt koze na kozu je genijalna stvar i nas je na trudnickom odusevilo kad su nam rekli da u slucaju iscrpljenosti mame ili carskog reza tata ostvaruje kontakt 2sata...i pokazali su nam sobu predvidenu za to
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ja planiram nabaviti steznik. Nasla sam ga na babyono, imaju po velicinama I kupuje se nakon poroda par dana. Izmjeris opseg trbuha I po tome biras velicinu. Ne sjecam se tocno cijene ali nije preko 200kn.
Ja planiram nabaviti steznik. Nasla sam ga na babyono, imaju po velicinama I kupuje se nakon poroda par dana. Izmjeris opseg trbuha I po tome biras velicinu. Ne sjecam se tocno cijene ali nije preko 200kn.
Evo I link na steznik
https://babyono.hr/shop/zamame/postporodajni-steznik-za-trbuh/
Sortiraj odgovore
Najstariji