Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    30. Lipanj 2017. 11:04

Ja gotova s petrovom. Ctg uredan, mali nabija na najjace. Cerviks skracen, prohodan za prst do ovoja I glavice. Pitala me doktorica osjecam li.kakve trudove, rekoh, nista. U nedjelju moram opet na ctg, u pon kontrola iako ona kaze da misli da cu do tad rodit. Bumo vidjeli, drzite nam fige ;)
    Ps posrala me ptica pred petrovom, od glave do pete, nadam se da to znaci neku srecu ;)

donna83
    30. Lipanj 2017. 11:17

Evo i ja gotova. Ctg uredan, dokt Radosevic blaga, pregled puno ugodniji od onog zadnji put. Sljedeća kontrola za tjedan dana 😕 Stanje nepromijenjeno od prošlog tjedna, i dalje sam samo za prst otvorena 

Maja 3
    30. Lipanj 2017. 11:33

gala_28

Me+mybaby

jucer nakon pregleda sam isla po ovim stepenicama, doma iskakala na pilates lopti, i navecer setnja. Cak je i muz dao svoj doprinos za sto nije bas raspolozen u zadnje vrijeme.

Hahaha čak je i on uskočio :)
    Jesi probala sa začinjenom hranom? Moja frendica je isto prenijela i inače se zdravo hrani, no onda se bacila na ljuti chips :D
    Kad smo kod onih druženja…kako vi ostale stojite sad pred kraj u spavaćoj sobi?
    Ja fakat ne mrem. Poslije tuširanja se jedva oblačim, ovo mi je SF za pomisliti, a mislim da i njemu nije već par mjeseci do toga…otkako baš jako osjetimo maloga, sad bi i njemu bilo čudno. :D

Mi danas ujutro kad je zahladilo odradili bracne duznosti..i mislim da je to to za neko vrijeme
    Osim ako ce trebat poticat porod

• Eladean
    30. Lipanj 2017. 11:37

Pozdrav postovanje ja sam radila test prekjucer I.jucer ujutro I nije trebalo dugo da se pojave dvije crtice.I bole me.grudi.aa menstruacija mi 11dana kasni.a nit.sam imala sinlmptome da bude dosla.ko.inace.hvala

donna83
    30. Lipanj 2017. 11:39

OhSoBoho, zašto moraš tako brzo opet na pregled? Ja tek za tjedan dana 😕

mrva2017
    30. Lipanj 2017. 11:44

donna83

Ides bas u petak? U koliko? Onda ce nam biti dr Z. Ja sam u 9 narucena. 

OhSoBoho
    30. Lipanj 2017. 11:44

donna83

Pa zato kaj doktorica misli da cu jako brzo rodit. Kaze da misli da ne bum vikend u.komadu prosla. Bumo vidjeli jel u pravu ;)
    Pitala me jel zivim daleko od bolnice, imam feeling da sam rekla da zivim dalje da bi me odmah ostavila tamo...
    Kaj su tebi jos rekli?

OhSoBoho
    30. Lipanj 2017. 11:45

Donna I Mrva, imam feeling da bumo se sve tri upoznale u radjaoni ;)

mrva2017
    30. Lipanj 2017. 11:56

OhSoBoho

Donna I Mrva, imam feeling da bumo se sve tri upoznale u radjaoni ;)

Ja ne bih prije termina, tako da vam dajem prednost.   7.7.tek idem prvi puta u TA. 
    Ako me odlucite cekat, upoznamo se. 

30. Lipanj 2017. 12:09

Martinaa94

Više nisam 3 u 1!!!!Evo priče: ležala sam u bolnici već neko vrijeme, 27.6. oko 3 ujutro su počeli lagani trudovi, ujutro oko 6 napravljen ctg, liječnik me poziva na pregled i kaže da sam otvorena 8 cm - ja u šoku jer me nije previše boljelo to otvaranje.
    Idem na brijanje i klistiranje oko 7, šečem hodnikom, oko 8 dolazim u box, trudovi i dalje nisu previše bolni, zovem muža da dođe, on dolazi oko 9, u 10 probijaju vodenjak prve bebe, 10:45 Petra 2400g, odmah probijaju vodenjak druge bebe, 10:48 Paula 2200g, brz i zapravo lagan porod, bez epiduralne i icega, bebe su u inkubatoru ali u dobrom stanju. Pusa svima od nas 3.

Martina, super super! Cestitam! 
    Eto ja vec zaboravila i porod i trudnocu. Kao da nikad nisam to prozivjela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.