Ja gotova s petrovom. Ctg uredan, mali nabija na najjace. Cerviks skracen, prohodan za prst do ovoja I glavice. Pitala me doktorica osjecam li.kakve trudove, rekoh, nista. U nedjelju moram opet na ctg, u pon kontrola iako ona kaze da misli da cu do tad rodit. Bumo vidjeli, drzite nam fige ;)
Ps posrala me ptica pred petrovom, od glave do pete, nadam se da to znaci neku srecu ;)
Evo i ja gotova. Ctg uredan, dokt Radosevic blaga, pregled puno ugodniji od onog zadnji put. Sljedeća kontrola za tjedan dana 😕 Stanje nepromijenjeno od prošlog tjedna, i dalje sam samo za prst otvorena
jucer nakon pregleda sam isla po ovim stepenicama, doma iskakala na pilates lopti, i navecer setnja. Cak je i muz dao svoj doprinos za sto nije bas raspolozen u zadnje vrijeme.
Hahaha čak je i on uskočio :)
Jesi probala sa začinjenom hranom? Moja frendica je isto prenijela i inače se zdravo hrani, no onda se bacila na ljuti chips :D
Kad smo kod onih druženja…kako vi ostale stojite sad pred kraj u spavaćoj sobi?
Ja fakat ne mrem. Poslije tuširanja se jedva oblačim, ovo mi je SF za pomisliti, a mislim da i njemu nije već par mjeseci do toga…otkako baš jako osjetimo maloga, sad bi i njemu bilo čudno. :D
Mi danas ujutro kad je zahladilo odradili bracne duznosti..i mislim da je to to za neko vrijeme
Osim ako ce trebat poticat porod
Pozdrav postovanje ja sam radila test prekjucer I.jucer ujutro I nije trebalo dugo da se pojave dvije crtice.I bole me.grudi.aa menstruacija mi 11dana kasni.a nit.sam imala sinlmptome da bude dosla.ko.inace.hvala
OhSoBoho, zašto moraš tako brzo opet na pregled? Ja tek za tjedan dana 😕
Ides bas u petak? U koliko? Onda ce nam biti dr Z. Ja sam u 9 narucena.
Pa zato kaj doktorica misli da cu jako brzo rodit. Kaze da misli da ne bum vikend u.komadu prosla. Bumo vidjeli jel u pravu ;)
Pitala me jel zivim daleko od bolnice, imam feeling da sam rekla da zivim dalje da bi me odmah ostavila tamo...
Kaj su tebi jos rekli?
Donna I Mrva, imam feeling da bumo se sve tri upoznale u radjaoni ;)
Donna I Mrva, imam feeling da bumo se sve tri upoznale u radjaoni ;)
Ja ne bih prije termina, tako da vam dajem prednost. 7.7.tek idem prvi puta u TA.
Ako me odlucite cekat, upoznamo se.
Više nisam 3 u 1!!!!Evo priče: ležala sam u bolnici već neko vrijeme, 27.6. oko 3 ujutro su počeli lagani trudovi, ujutro oko 6 napravljen ctg, liječnik me poziva na pregled i kaže da sam otvorena 8 cm - ja u šoku jer me nije previše boljelo to otvaranje.
Idem na brijanje i klistiranje oko 7, šečem hodnikom, oko 8 dolazim u box, trudovi i dalje nisu previše bolni, zovem muža da dođe, on dolazi oko 9, u 10 probijaju vodenjak prve bebe, 10:45 Petra 2400g, odmah probijaju vodenjak druge bebe, 10:48 Paula 2200g, brz i zapravo lagan porod, bez epiduralne i icega, bebe su u inkubatoru ali u dobrom stanju. Pusa svima od nas 3.
Martina, super super! Cestitam!
Eto ja vec zaboravila i porod i trudnocu. Kao da nikad nisam to prozivjela.
Sortiraj odgovore
Najstariji