Jutro cure. Ja na putu za Petrovu, TA. Nadam se da će biti danas manje gužve, javim situaciju. Me+mybaby, drži se. Bas to sto mrva kaže, još mi nije punih 40 tj, a već su počela pitanja. Za izludit. Misli da to očito tvojoj bebi treba, i tako je najbolje. Bit će, dan, dva...bit će sigurno 😘
Martina cestitam na blizancima, to je bas lijepa vijest 😀
Te nase bebe su bas zeznute Valentinina bi van prije reda ali od Me+mybaby nece van, ali nije da si prekoracila tjedan dva, samo mirno i bude to.
A sto se tice pitanja kad me netko nazove to je i jesi sad debela ili jesi jos uvijek u jednom komadu, mene to i ne dira bas.Kada je zadnji put muz bio doma pitala ga susjeda jel je postao tata, a vidjela me dan prije u crkvi, a on dode doma i kaze kak je glupa, a ja njemu pa sta se ti nerviras pa sada ce te svi to pitati.Pitaju me i nepoznati, a poznati preko nekoliko puta kada mi je termin.
jucer nakon pregleda sam isla po ovim stepenicama, doma iskakala na pilates lopti, i navecer setnja. Cak je i muz dao svoj doprinos za sto nije bas raspolozen u zadnje vrijeme.
Hahaha čak je i on uskočio :)
Jesi probala sa začinjenom hranom? Moja frendica je isto prenijela i inače se zdravo hrani, no onda se bacila na ljuti chips :D
Kad smo kod onih druženja…kako vi ostale stojite sad pred kraj u spavaćoj sobi?
Ja fakat ne mrem. Poslije tuširanja se jedva oblačim, ovo mi je SF za pomisliti, a mislim da i njemu nije već par mjeseci do toga…otkako baš jako osjetimo maloga, sad bi i njemu bilo čudno. :D
Pojela sam pola vrecice ljutog cipsa i onda pola noci plakala od zgaravice.
Ma mora van na ovaj ili onaj nacin. Ali bi ja najrade danas. Pogotovo zato sto je muz na GO jos tjedan dana i onda mora natrag na posao u 3 smjene. Pa sam se nadala da cemo bar malo biti svi skupa doma.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Jučer su me pregledali i rekli otvoreno usce1 za prst...ali nije rekla koje...do sad je bilo sve do unutrasnjeg niti mi je rekla koliki je cerviks...
Ma neka ...bolje da ja čekam svog gin do ponedjeljka nego ove slusat...opet me po noći stezalo jako
Daa daaa bit će da se mojoj jako žuri van
Valentina drzi se. U biti je dobro da su ti dali deksametazol u injekcijama to je za pluca od bebe. Ali to je u biti kortikosteroid pa jako djeluje na hipofizu koja upravlja nadbubreznom a ona jetrom i gusteracom. Tak da se sve to spoprcka. Sto dulje izdrzis u jednom komadu to brze idete van iz bolnice. Cuvaj se, miruj i probaj se bilo kak opustit. A i beba je vec velika pa mozes biti mirna da osim inkubatora se nista nemre dogoditi.. saljemo ti puuuno pusa...
Cestitke na blizankama :-) divnooooo :-) pogtovo slikica s dvije narukvice na rucici :-)
Valentinaaasamo polako...sve ce to bit dobro pokusaj se smirit neka bebaca jos barem par tjedana...
Me+my baby ja sam uvjerena da ce kod tebe bit to expresno ili danas ili sutra...vidit ces...to ti je zatisje pred buru :-)
Gala sta se tice sobe 0bodova..nemam volje za nicim ahahahahhaha uspila san nocas odspavat, probudila se u 5, pa zaspala oko 6ipo jos po ure i opet se digla...iscesljala psa i bila mokra ko da sam se istusirala...vrucine me ubijaju...danas treba skupit snage za sutra jer je opet smjena gostiju, treba ocistit apartman. Jucer sam mislila da cu crknut, pocelo mi je bit sve teze i teze,a sad tek pocinje glavni dio sezone...mislila sam izdrzat jos ovaj 7mjesec pa onda da muz me mjenja al ako ovako se nastavi mislim da ce on uskocit i ranije ahahahhaha
Da baš mi je sve zbrkalo...cak su mi i ketoni u urinu...sad moram čekat da prestanu djelovat sad je već drugi tjedan pa trebaju popuštati lagano...
Idem na pregled sad još malo pa se javim
😚😍
U TA Petrova ništa nova. Ambulanta se puni, obavljaju se samo mjerenja i ctg, doktora nema na vidiku.
U TA Petrova ništa nova. Ambulanta se puni, obavljaju se samo mjerenja i ctg, doktora nema na vidiku.
Javi kako je sve proslo
Evo na uz je sve u redu..bitn oda mi prestane trbuh stezat.
Što se tiče šećera i tih inekkcija konacno je bio doktor koji shvaća šta ja pričam cijelo vrijeme. Pa ce mi sutra radit profil kroz cijeli dan i korigirat ako treba ...
Sad mi je lakše:-)
Sortiraj odgovore
Najstariji