Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    15. Prosinac 2016. 10:40

Cure,
    Ovako.
    Znaci vodili su me dns na uzv ujutro i rekao dr.da se T ipak malo pomakla i da se nalazi na pravom mjestu u maternici, spustila se.
    Ali i dalje se ne vidi ni plod ni ŽV, samo se vidi GV.
    Sumnjaju na blight ovum i moram ostati u bolnici do pon kada ce mi se opet raditi uzv i odluciti sto dalje.
    Beta je dosta visoka a nista se ne vidi.
    Jako su me jucer isprepadali, htjeli su me dns voditi na operaciju. Tako da sam u svakom slucaju mirnija jer sam bar to izbjegla, ali svakako sam sad u iscekivanju ponedjeljka.
    Beta mi je jucer bila 8400 da li netko ima iskustva s tim da se ipak kasnije vidjela ŽV i plod makar je beta tako visoka.
    Ne želim se nadati, jer cu se opet razocarati.
    Dr.je rekla da se njoj to ne čini dobro.
    Ali sam svakako smirenija jer nije vanmatericna.

• blu5
    15. Prosinac 2016. 11:00

Mono, ako sam dobro izračunala, ti bi sada trebala biti trudna 5+5? Moglo bi biti prerano? Meni je jedna poznanica išla tako oko tih dana na UZV i nije se ama baš ništa vidilo i vadila je betu koja je bila visoka i ukazivala na trudnoću. Sljedeći UZV sve bilo ok. Stvarno se nadam da bi se u ponedjeljak trebao vidjeti plod, al znam da je moj ginekolog čekao do 6 + tjedan trudnoće jer je rekao da bi moglo biti prerano. U svakom slučaju, super da nije vanmaternnična, pa da ne trebaš još i operaciju prolaziti! Meni samo nije jasno kako se tako razbacuju informacijama, danas jedno sutra drugo?!? Po meni si trebala ići po drugo mišljenje majke mi!

• blu5
    15. Prosinac 2016. 11:04

Evo ti Copy-paste sa druge teme 

nemoj se prerano brinuti jer se nikome plod tad ne vidi.
    ja sam prvi put na uzv bila sa 5+5 i isto se vidjela gestacijska vrećica od 8mm samo.
    sa 6+5 je malo srčeko kucalo 

mono1111
    15. Prosinac 2016. 11:21

Cure,
    Njima je sumnjivo zato jer je beta visoka i stalno spominju tu betu jer bi se sa takvom betom trebalo sve vidjeti.
    Tako je, 5 + 5.
    Ne znam sto bi mislila.
    Loše mi je psihicki od svega.

15. Prosinac 2016. 11:32

Mamica malo mi je bolje ali mi je i dalje mučno. Muž kaže da sam možda samo malo više uzbuđena zbog pregleda danas pa sam u panici. 

Sundi te kapi tj to je kao sprej za nos mi je ginekolog preporučio jer navodno to su jedine koje trudnice smiju koristit i koje nisu štetne. Jedino ne idu na recept već sam ih morala kupiti. Ne znam dal ih ima u HR ali vjerujem da mora biti. Oko nekih 70kn sam ih platila. 

Mono potpisujem svaku riječ što je ofnica rekla, samo vjeruj i znaj da jednom sve dođe na svoje.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.