Ovdje u članku je dobro objašnjeno: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/sto-je-embrionalni-odjek-i-kada-se-vidi-578.
Ako je ciklus dulji možda će se tek vidjeti s 6-6,5 tjedana, a ako je kraći može se vidjeti i prije 5. tjedna. Kod nerizičnih trudnoća je najbolje 1. uzv napraviti između 8-12 tjedna, a s druge strane kod rizičnih trudnoća je najbolje da se ovako prati u bolnici. Sretno Mona!! Nadam se najboljem.
Mono uz tebe smo i nadamo se najboljem Mozda je prerano da se vidi bez obzira na betu. Vazno je da si u bolnici da te ipak prate.
Dobro je to da se ipak spustila i da ne moras na operciju...
Mislimo na tebe
Mamika zao mi je zbog prrgleda, stvarno je grozno toliko cekati...
Ja idem svakih 4 tj pa mi je i to predugo....
Mene pitaju jel se rita??
Ne znam kako vi ali ja sam alergicna na to pitanje
Ali svi pitaju jel se rita...
Uzas, kome mogu odbrusim da je to beba, a ne konj Ali ima onih kojima ne mogu pa kazem da osjetim bebu lagano...
Jel sam ja luda sto me to toliko smeta?
Ne smeta me sto me pitaju al samo da ne upotrijebe tu rijec...
Ajme kakva cu ja bit mama
Haha Danijela+ u pravu si, jel se rita hahaha. Baš ko da je konj a ne beba Što se tiče takvih pitanja, frcnem i ja! Al još mi je gore, a vidit ćeš to kasnije, kada se osokole pa počnu dirat trbuh?!?E na to sam alergična i dođe mi da puknem. Ne znam uopće odakle potreba ikome dirati nekome trbuh?!?
Blu diranje trbuha sam vec dobrano savladala, obzirom da ja inace imam malo izrazeniji trbuh (neki su me pitali jel sam trudna i dok nisam bila ) tako da mi se vrlo brzo poceo vidjet trudnici trbuscic...
Tko god me vidi odmah s rukama na trbuh al tamo fino direkt u predio zeludca I ja se onda nasmijem i kazem tu je zeludac, beba je skroz dole, pa ostanu zbunjeni i vise ne diraju (vjeruujem da im je ipak neugodno dirat me odmah iznad pi..
)
Za obitelj mi ne smeta, nekak im ne mogu nista zamjerit
Ali u pravu si, ne znam cemu ta potreba, pogotovo nekim poznanicima
Meni je to stvarno neugodno
Lagherta,
Ne želi mi otvoriti stranicu.
Nadam se najboljem, nema mi druge.
Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji