Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    28. Lipanj 2017. 15:53

Sretno Sanja :)

• blu5
    28. Lipanj 2017. 15:58

Sretno Sanjaaa!!!Javi se cim budes mogla😊

Maja 3
    28. Lipanj 2017. 16:35

Sretno Sanja! 

Rozaa
    28. Lipanj 2017. 16:51

Sreeetno Sanja😊

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

LilithMordant
    28. Lipanj 2017. 17:30

Sretno Sanja!! 🚼🚼🌸☺

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

MalaRuzica
    28. Lipanj 2017. 17:37

Sretno Sanja😉

mrva2017
    28. Lipanj 2017. 22:02

Cure, jel vas pikaju komarci? Ja sam sva izbodena, danas valjda 10 uboda zaradila. Luda sam!!!! 
    Muz je stavio aparatic u sobu a mene strah jel smijem to udisat ili ne...  prokleti komarci!!!

Matie89
    28. Lipanj 2017. 22:24

mrva2017

Cure, jel vas pikaju komarci? Ja sam sva izbodena, danas valjda 10 uboda zaradila. Luda sam!!!!
    Muz je stavio aparatic u sobu a mene strah jel smijem to udisat ili ne… prokleti komarci!!!

Mene je isto bilo to zanimalo jer koristim te aparatice cijeli zivot, pa sam kontaktirala raid. I oni su mi rekli da mi ne mogu reci da je sigurno koristiti u trudnoci I koliko steti bebici. :( A studije nisu radjene za taj novi biocid koji se koristi u aparaticima, Ali prijasnji su pokazali da prelaze posteljicu I da mogu uzrokovati promjene, pa sad tko da bude pametan. 
    Ima olival sprej protiv komaraca na bazi etericnih ulja, I mala od lavande isto Ima. Kontaktirala sam obje kompanije I rekli su da je sigurno u trudnoci ukoliko nema alergije na ta ulja. Ja sam sebi uzela taj sprej od male od lavande. 

Sretno Sanja!!!! Nadam se da se vec mazite :)

• Sanja...
    28. Lipanj 2017. 22:31

Moj sin je stigao u 19:11. Zovem se Dorian i tezak sam 4480g i dugacak 53cm. 
    Carski mi je prosao super. Bitno da se ne bojite unaprijed jer nije strasno koga ceka. 
    Sad me boli da li su mi protiv bolova i mislim da su sad par sati oni grozni jer me boli.
    Isla sam sa spinalnom i bilo je to dobar izbor

mrva2017
    28. Lipanj 2017. 22:39

Sanja...

Moj sin je stigao u 19:11. Zovem se Dorian i tezak sam 4480g i dugacak 53cm.
    Carski mi je prosao super. Bitno da se ne bojite unaprijed jer nije strasno koga ceka.
    Sad me boli da li su mi protiv bolova i mislim da su sad par sati oni grozni jer me boli.
    Isla sam sa spinalnom i bilo je to dobar izbor

Wohooo!!!! Bravo! Cestitam!
    Koji doktor ti je radio carski? Kada ces moci pisi nam detalje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.