Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    28. Lipanj 2017. 13:28

Carmen012

LittleG što bi ja nekad dala da se ova moja zvrcka nekadmalo smiri. Jedno vrijeme je reagirala na tatin glas i dodir, pa bi barem na trenutak stala, ali sad ju ni to više ne zanima. Jučer sam otišla u šetnju s mužem, malo sjeli na klupicu, toliko me udarala da smo morali kuci jer sam stalno jaukala.

I kod nas je tata prestao biti autoritet. :D
    Sad čak tulumari kad ga osjeti. 
    Mislim da će tata ići distancu ako još mali ojača jer ne moguuu zamisliti još jače udaranje i hodanje ispod stomaka.

• gala_28
    28. Lipanj 2017. 13:31

Me+mybaby

Cuuuuure. Ja sam danas bila na ultrazvuku i sad me laaaagano panika. Dijete je procjenjeno na 4300g. Malo mi se place. Jedino se nadam da ce sve brzo krenuti. Ja sam za vec danas, sutra.
    Sutra idem u TA i nadam se da ce reci da je nesto krenulo. Jer ako ostane jos malo unutra pa tko ce to dijete roditi!?

Opa! :) 
    Ne frkiraj se, na samom kraju odbrojavanja si. Kad sve prođe pitat ćeš se gdje ti je ta sva snaga bila do sada, vidjet ćeš :) Samo polako. Budeš ti sebe iznenadila!

Carmen012
    28. Lipanj 2017. 13:32

Hahha ja se nadam da naše razgovore neće pročitati netko tko tek planira bebu, pa mi se samo žalimo u posljednje vrijeme   

OhSoBoho
    28. Lipanj 2017. 13:39

Carmen012

Hahha ja se nadam da naše razgovore neće pročitati netko tko tek planira bebu, pa mi se samo žalimo u posljednje vrijeme

Hahahaha, ovo me bas nasmijalo! A kome cemo se zalit kad jedino tu sve isto prolazimo 
    Al ozbiljno, moglo bi bit obeshrabrenih :P

Lalla1212
    28. Lipanj 2017. 13:55

Drage trudnice  i mame, mala pomoc.
    Znaci 19.06 sam bila na pregledu, 34tt i dobila sam uputnicu za Petrovu. Moj doktor mi nije puno rekao osim da se za 4tj tamo javim u Trudnicku ambulantu. Meni se to cini nekako daleko da se tek sa 38tt tamo javim jer cujem da zene puno ranije vec idu u TA. Niti mi je rekao dali se trebam narucivati niti ista. Pa ako neka zena zna da mi pomogne. Dali da se ranije javim tamo ili da ipak pricekam jos 2tj? I dali se trebam narucivat ranije ili da se samo pojavim sa uputnicom? Hvala 😘

mrva2017
    28. Lipanj 2017. 14:01

Lalla1212

Drage trudnice i mame, mala pomoc.
    Znaci 19.06 sam bila na pregledu, 34tt i dobila sam uputnicu za Petrovu. Moj doktor mi nije puno rekao osim da se za 4tj tamo javim u Trudnicku ambulantu. Meni se to cini nekako daleko da se tek sa 38tt tamo javim jer cujem da zene puno ranije vec idu u TA. Niti mi je rekao dali se trebam narucivati niti ista. Pa ako neka zena zna da mi pomogne. Dali da se ranije javim tamo ili da ipak pricekam jos 2tj? I dali se trebam narucivat ranije ili da se samo pojavim sa uputnicom? Hvala 😘

Moras se narucit. 4604 604

• gala_28
    28. Lipanj 2017. 14:07

Lalla1212

To je očito jako individualno i ovisi od ginekologa do ginekologa. Ja tek 11.7. idem na iduću kontrolu kod svoga, a skoro ću u 33. tjedan. Prošli put ga nije bilo, a zamjena me samo poslala na neki ultrazvuk koji ničem posebnom ne služi. Isto se brinem da nije kasno...jer vidim da neke idu već u ovoj fazi, ali valjda znaju što rade.
    Kad smo već pri toj temi...da znam za tad, u Petrovu se prvo telefonski naruči pa donese uputnica na zakazani pregled u TA ili sam krivo shvatila?

mrva2017
    28. Lipanj 2017. 14:18

gala_28

Lalla1212

To je očito jako individualno i ovisi od ginekologa do ginekologa. Ja tek 11.7. idem na iduću kontrolu kod svoga, a skoro ću u 33. tjedan. Prošli put ga nije bilo, a zamjena me samo poslala na neki ultrazvuk koji ničem posebnom ne služi. Isto se brinem da nije kasno…jer vidim da neke idu već u ovoj fazi, ali valjda znaju što rade.
    Kad smo već pri toj temi…da znam za tad, u Petrovu se prvo telefonski naruči pa donese uputnica na zakazani pregled u TA ili sam krivo shvatila?

Da, nazoves i narucis se i kad ti zena da termin dodes sa uputnicom i svojim papirima.
    Ja cu tek sa punih 39 tj prvi puta ici u TA.

• prvidalmatinac
    28. Lipanj 2017. 14:30

Me+mybaby

Cuuuuure. Ja sam danas bila na ultrazvuku i sad me laaaagano panika. Dijete je procjenjeno na 4300g. Malo mi se place. Jedino se nadam da ce sve brzo krenuti. Ja sam za vec danas, sutra.
    Sutra idem u TA i nadam se da ce reci da je nesto krenulo. Jer ako ostane jos malo unutra pa tko ce to dijete roditi!?

Bar znas tezinu svoga . Ja od 33 tjedna nemam pojma kolko je moj. Tad je imao 2 kg.dns mi je rekla da je ultrazvuk tek od 40og tjedna.

• summerchild
    28. Lipanj 2017. 14:39

Mene danas narucili u TA tek sa 37+6, a spadam u visokorizicne trudnoce. Kaze godisnji odmori su i nema mjesta. Uzas!!! A meni je doktorica rekla nek sad odmah zovem bas zato da dodjem sto ranije na red, jer moraju provjerit i dal ce mozda morat ici carski. Sve me strah kak ce to zavrsit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.