Cuuuuure. Ja sam danas bila na ultrazvuku i sad me laaaagano panika. Dijete je procjenjeno na 4300g. Malo mi se place. Jedino se nadam da ce sve brzo krenuti. Ja sam za vec danas, sutra.
Sutra idem u TA i nadam se da ce reci da je nesto krenulo. Jer ako ostane jos malo unutra pa tko ce to dijete roditi!?
Kuzim te potpuno… meni je stalno u glavi da cu ic na carski… ne znam kakve si ti grade, ali znam vislje cure koje su bez problema rodile velike bebe… procijenit ce ti zdjelicu kad dodes rodit i bebu jos jednom… a mozda ti i sutra kazu sta pametno..
Ove godine sve neke velike bebe…
Visoka sam 168. Tako da mi visina nije jaca strana. A natukla sam 20kg sad vec. Bilo je 18kg prosli petak, ali sam od onda dosta naotekla pa sam sad vec zaokruzila na 20kg. Sve se nadam da je mozda fulao i to bar za 500gr.
Ja sam 163 i isto se cijelo vrijeme nadam da mi krivo govore njegovu tezinu....
Sve cemo mi izdrzati, jake smo mi zene!!!!

LittleG što bi ja nekad dala da se ova moja zvrcka nekadmalo smiri. Jedno vrijeme je reagirala na tatin glas i dodir, pa bi barem na trenutak stala, ali sad ju ni to više ne zanima. Jučer sam otišla u šetnju s mužem, malo sjeli na klupicu, toliko me udarala da smo morali kuci jer sam stalno jaukala.
I kod nas je tata prestao biti autoritet. :D
Sad čak tulumari kad ga osjeti.
Mislim da će tata ići distancu ako još mali ojača jer ne moguuu zamisliti još jače udaranje i hodanje ispod stomaka.

Cuuuuure. Ja sam danas bila na ultrazvuku i sad me laaaagano panika. Dijete je procjenjeno na 4300g. Malo mi se place. Jedino se nadam da ce sve brzo krenuti. Ja sam za vec danas, sutra.
Sutra idem u TA i nadam se da ce reci da je nesto krenulo. Jer ako ostane jos malo unutra pa tko ce to dijete roditi!?
Opa! :)
Ne frkiraj se, na samom kraju odbrojavanja si. Kad sve prođe pitat ćeš se gdje ti je ta sva snaga bila do sada, vidjet ćeš :) Samo polako. Budeš ti sebe iznenadila!

Hahha ja se nadam da naše razgovore neće pročitati netko tko tek planira bebu, pa mi se samo žalimo u posljednje vrijeme

Hahha ja se nadam da naše razgovore neće pročitati netko tko tek planira bebu, pa mi se samo žalimo u posljednje vrijeme
Hahahaha, ovo me bas nasmijalo! A kome cemo se zalit kad jedino tu sve isto prolazimo
Al ozbiljno, moglo bi bit obeshrabrenih :P
Drage trudnice i mame, mala pomoc.
Znaci 19.06 sam bila na pregledu, 34tt i dobila sam uputnicu za Petrovu. Moj doktor mi nije puno rekao osim da se za 4tj tamo javim u Trudnicku ambulantu. Meni se to cini nekako daleko da se tek sa 38tt tamo javim jer cujem da zene puno ranije vec idu u TA. Niti mi je rekao dali se trebam narucivati niti ista. Pa ako neka zena zna da mi pomogne. Dali da se ranije javim tamo ili da ipak pricekam jos 2tj? I dali se trebam narucivat ranije ili da se samo pojavim sa uputnicom? Hvala 😘
Znaci 19.06 sam bila na pregledu, 34tt i dobila sam uputnicu za Petrovu. Moj doktor mi nije puno rekao osim da se za 4tj tamo javim u Trudnicku ambulantu. Meni se to cini nekako daleko da se tek sa 38tt tamo javim jer cujem da zene puno ranije vec idu u TA. Niti mi je rekao dali se trebam narucivati niti ista. Pa ako neka zena zna da mi pomogne. Dali da se ranije javim tamo ili da ipak pricekam jos 2tj? I dali se trebam narucivat ranije ili da se samo pojavim sa uputnicom? Hvala 😘
Moras se narucit. 4604 604

To je očito jako individualno i ovisi od ginekologa do ginekologa. Ja tek 11.7. idem na iduću kontrolu kod svoga, a skoro ću u 33. tjedan. Prošli put ga nije bilo, a zamjena me samo poslala na neki ultrazvuk koji ničem posebnom ne služi. Isto se brinem da nije kasno...jer vidim da neke idu već u ovoj fazi, ali valjda znaju što rade.
Kad smo već pri toj temi...da znam za tad, u Petrovu se prvo telefonski naruči pa donese uputnica na zakazani pregled u TA ili sam krivo shvatila?

To je očito jako individualno i ovisi od ginekologa do ginekologa. Ja tek 11.7. idem na iduću kontrolu kod svoga, a skoro ću u 33. tjedan. Prošli put ga nije bilo, a zamjena me samo poslala na neki ultrazvuk koji ničem posebnom ne služi. Isto se brinem da nije kasno…jer vidim da neke idu već u ovoj fazi, ali valjda znaju što rade.
Kad smo već pri toj temi…da znam za tad, u Petrovu se prvo telefonski naruči pa donese uputnica na zakazani pregled u TA ili sam krivo shvatila?
Da, nazoves i narucis se i kad ti zena da termin dodes sa uputnicom i svojim papirima.
Ja cu tek sa punih 39 tj prvi puta ici u TA.

Bar znas tezinu svoga . Ja od 33 tjedna nemam pojma kolko je moj. Tad je imao 2 kg.dns mi je rekla da je ultrazvuk tek od 40og tjedna.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji