Joj pa danas je super, prvi dan nakon sto godina da nisam upalila klimu. Lijepo puše i skroz je ugodno. Hm, kod vas?
Meni se sve smirilo. Kako sam neki dan mislila da ću rodit, tako sad mislim da ću prenijet 😏. Jedino mi je trbuh nisko pa si mislim možda je i to nešto.
Sanja čestitke! Bas si to nekako fino i smireno napisala. Ne zvuci ništa strašno. I beba je velika, sigurno će lijepo papati 😊
I da, iscjedak mi je poprimio laaaaganoo zelenkastu primjesu, toliko malo da ne znam dal ja to brijem ili je stvarno. Sutra sam u TA pa ću ih pitati
Sanja cestitam...uzivaj sa svojom bebicom.
Mi smo na moru palili aparatic za komarce jer su bili nemoguci,dva spreja od susjede koji su za bebe kratko bi trajali...smrdil mi je taj aparatic i razm sam o tome da je stetno...al onda s druge strane stetni su i svi preparati za ciscenje...osim ak ste presle na ocat i sodu(ja imam faze),lak za nokte,boja za kosu itd,da ne pricam o trudnicama koje puse a ima ih stv.puuuno...nekak si mislim da smo vec tolko zagadeni svime i svacime da sto se vise pazis je gore jer si psihicki opterecen...iako sam naravno uvijek za sto prirodnije i zdravije.
Kaj se tice sprejica s etericnim uljima oprezno jer meka etericna ulja poticu kontrakcije
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Imaju u dmu za kupiti one trakice sto se mogu zalijepiti na kolica i kindac, navodno su dobre. Mislim da ću to probati
Cure, kaj ste spremile u torbu za radjaonu?
Za bolnicu sam sve spremila al ne znam kaj smijem/trebam imati sa sobom u radjaoni?
Znam da smo to vec negdje pisali al davno negdje pa da ne kopam :D
Ti trazis cim te pocne bolit i dobijes odmah protiv bolova. Ja sam dobila kad sam trazila. Ali u jednom periodu me bolilo jace a jos nije proslo dovoljno vremena izmedu dva davanja inekcija protiv bolova. Ne mogu davat pre cesto ako si me skuzila
Cure, kaj ste spremile u torbu za radjaonu?
Za bolnicu sam sve spremila al ne znam kaj smijem/trebam imati sa sobom u radjaoni?
Znam da smo to vec negdje pisali al davno negdje pa da ne kopam :D
Nama su na tecaju za sv duh rekli da u radjaonu uzmemo u jednoj vrecici dokumentaciju, slape, mali rucnik, jednokratne gace, uloske, spavacicu, bocicu vode od pola litre, krekere ili stapice i neku malu cokoladicu.
Na intenzivnoj si nekih sat vremena dok ne pocnes osjecat noge da te mogu preselit na krevet. Onda su me smjestili u sobu na prvom katu lijevo od radaone i tamo sam sada. Cekam da prode 24 sata za prvo ustajanje i skidanje katetera.
Bebu su mi donjele u 6 i bila je na meni dodir koze na kozu nekih pola sata onda su ga vratilinu djecju sobu. Pa su ga donjeli od 9-11 na dojenje ali moj sin je spavao da ga nisam mogla ni probudit. Bas je spavalica ali ni nemam mlijeka nesto. Koja kap kolostruma sad. Ali doslovno i nezz jel to normalno.
Na intenzivnoj si nekih sat vremena dok ne pocnes osjecat noge da te mogu preselit na krevet. Onda su me smjestili u sobu na prvom katu lijevo od radaone i tamo sam sada. Cekam da prode 24 sata za prvo ustajanje i skidanje katetera.
Bebu su mi donjele u 6 i bila je na meni dodir koze na kozu nekih pola sata onda su ga vratilinu djecju sobu. Pa su ga donjeli od 9-11 na dojenje ali moj sin je spavao da ga nisam mogla ni probudit. Bas je spavalica ali ni nemam mlijeka nesto. Koja kap kolostruma sad. Ali doslovno i nezz jel to normalno.
Mlijeko nakon carskog zna doći i nakon nekoliko dana, tako da ne brini. Treba tijelu vremena. Imam jedno glupo pitanje. Brijanje pred carski se radi ili ne? Ako da, da si to obavim bolje doma.
Tata nije bio s vama tih pola sata kože na kožu? Po ovome što sam do sada pročitala, dobila sam dojam da bude i tata kad bebača dovedu mami.
Samo neka mali spava i odmori :) sve mu je novo.
Dobro da si spomenula kateter. Zapravo je logično no uopće mi nije pao na pamet. Uff što ne volim to.
Sortiraj odgovore
Najstariji