Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    28. Lipanj 2017. 22:41

Sanja cestitam! I mene zanimaju detalji, pogotovo zbog spinalnog kak to sve izgleda i koliko boli poslije i oporavak kako ce teci.

• summerchild
    28. Lipanj 2017. 22:43

Matie89

mrva2017

Cure, jel vas pikaju komarci? Ja sam sva izbodena, danas valjda 10 uboda zaradila. Luda sam!!!!
    Muz je stavio aparatic u sobu a mene strah jel smijem to udisat ili ne… prokleti komarci!!!

Mene je isto bilo to zanimalo jer koristim te aparatice cijeli zivot, pa sam kontaktirala raid. I oni su mi rekli da mi ne mogu reci da je sigurno koristiti u trudnoci I koliko steti bebici. :( A studije nisu radjene za taj novi biocid koji se koristi u aparaticima, Ali prijasnji su pokazali da prelaze posteljicu I da mogu uzrokovati promjene, pa sad tko da bude pametan.
    Ima olival sprej protiv komaraca na bazi etericnih ulja, I mala od lavande isto Ima. Kontaktirala sam obje kompanije I rekli su da je sigurno u trudnoci ukoliko nema alergije na ta ulja. Ja sam sebi uzela taj sprej od male od lavande.

Sretno Sanja!!!! Nadam se da se vec mazite :)

Ja koristim ovaj od olivala i ok je kad se sjetim naspricat ne pikaju i svi kazu da im bas fino mirisim :)

• blu5
    28. Lipanj 2017. 22:50

Cestitam ti Sanjaa!Uzivajte sad ti i tvoja bebica😘

Me+mybaby
    28. Lipanj 2017. 22:56

Cestitke Sanja. Dobrodosao mali Dorian. Kad ces moci daj nam malo detalja za sve nas koje cemo hodocastiti u Petrovu.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Bambi34
    28. Lipanj 2017. 23:00

Bravo Sanja :-) vidis da carski nije strasan:-) izdrzi sad bol ova 2dana i treci dan ces bit na konju :-) viruj mi :-) cestitamoooooo od srca :-)

• prvidalmatinac
    28. Lipanj 2017. 23:16

Sanja...

Moj sin je stigao u 19:11. Zovem se Dorian i tezak sam 4480g i dugacak 53cm.
    Carski mi je prosao super. Bitno da se ne bojite unaprijed jer nije strasno koga ceka.
    Sad me boli da li su mi protiv bolova i mislim da su sad par sati oni grozni jer me boli.
    Isla sam sa spinalnom i bilo je to dobar izbor

Cestitam :*

Maja 3
    28. Lipanj 2017. 23:48

Cestitam Sanja! 

Faustina
    29. Lipanj 2017. 00:22

Juhuuuuuuuuu!!!
    Bravo!!! Cestitam, Sanja!!! Brz oporavak zelim i sto skorije duuugo mazenje s tvojim sincicem!!! 😘😘😘

LittleG
    29. Lipanj 2017. 04:13

Čestitke Sanja, Dorian dobro nam došao. 

Sundi
    29. Lipanj 2017. 05:36

Sanjaaa cestitamo... puuuno pusica :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.