Sanja cestitam! I mene zanimaju detalji, pogotovo zbog spinalnog kak to sve izgleda i koliko boli poslije i oporavak kako ce teci.
Cure, jel vas pikaju komarci? Ja sam sva izbodena, danas valjda 10 uboda zaradila. Luda sam!!!!
Muz je stavio aparatic u sobu a mene strah jel smijem to udisat ili ne… prokleti komarci!!!
Mene je isto bilo to zanimalo jer koristim te aparatice cijeli zivot, pa sam kontaktirala raid. I oni su mi rekli da mi ne mogu reci da je sigurno koristiti u trudnoci I koliko steti bebici. :( A studije nisu radjene za taj novi biocid koji se koristi u aparaticima, Ali prijasnji su pokazali da prelaze posteljicu I da mogu uzrokovati promjene, pa sad tko da bude pametan.
Ima olival sprej protiv komaraca na bazi etericnih ulja, I mala od lavande isto Ima. Kontaktirala sam obje kompanije I rekli su da je sigurno u trudnoci ukoliko nema alergije na ta ulja. Ja sam sebi uzela taj sprej od male od lavande.
Sretno Sanja!!!! Nadam se da se vec mazite :)
Ja koristim ovaj od olivala i ok je kad se sjetim naspricat ne pikaju i svi kazu da im bas fino mirisim :)
Cestitke Sanja. Dobrodosao mali Dorian. Kad ces moci daj nam malo detalja za sve nas koje cemo hodocastiti u Petrovu.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Bravo Sanja :-) vidis da carski nije strasan:-) izdrzi sad bol ova 2dana i treci dan ces bit na konju :-) viruj mi :-) cestitamoooooo od srca :-)
Moj sin je stigao u 19:11. Zovem se Dorian i tezak sam 4480g i dugacak 53cm.
Carski mi je prosao super. Bitno da se ne bojite unaprijed jer nije strasno koga ceka.
Sad me boli da li su mi protiv bolova i mislim da su sad par sati oni grozni jer me boli.
Isla sam sa spinalnom i bilo je to dobar izbor
Cestitam :*
Juhuuuuuuuuu!!!
Bravo!!! Cestitam, Sanja!!! Brz oporavak zelim i sto skorije duuugo mazenje s tvojim sincicem!!! 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji