Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manuela
    28. Lipanj 2017. 12:43

cure pitanje jedno, znaci soba mi je sauna, svaku vecer palimo klimu Ili radimo propuh I jedva izdrzavamo u sobi, termin mi je 23.07 I beba ce spavat Sa Nama u sobi, Ocu li smit bar prozor otvorit, bez promaje Naravno il nesto Jer mislin da cu umrit od vrucine do kraja lita 😥😛

Rozaa
    28. Lipanj 2017. 12:44

LittleG

Mi od ponedjeljka već u TA, radili smo ctg…moja dr na go, dobila sam uputnicu za D1 i odabrala dr u KBC koja mi je zakazala ctg svaki tjedan, ponedjeljak je njena ambulanta. Ja se stalno žalim na mirnu bebu, pa me možda zato sada češće žele vidjeti. Vaginalno se još ne gledamo i nismo od 4.mj kad smo ležali par dana tamo zbog iscjetka nekog i briseva koji su došli sterilni. Jučer mi došao još dio nalaza TORCH i uredno je sve, tj. imam samo IgG pozitivno na HSV1, sve negativno na HSV2. Sad mi još ostaju brisevi sa streptokok. Što se ctg tiče, ovo u ponedjeljak nam bio drugi… I skontala sam da u prvih 2min bude malo ubrzano puls do 180-190…ali se onda smiri na 145…spavao je za vrijeme snimanja, ali kad sam ga malo pomazila, probudio se fino…to se vidi po onim špicevima na snimci. Trudova naravno hvala Bogu još nema. Ono što ima eto je iscjedak mliječni malo gušći i to je sve.

Te nase mirne bebice...da samo znaju koliko brinemo jer se ne javljaju...ja sam ostala u cudu jer se beba javljala stalno od kad smo stigli na more...bas sam bila odusevljena i iznenadena...jucer smo se vratili u Zg i danas nista...od jutra dva-tri treptaja😔

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Me+mybaby
    28. Lipanj 2017. 12:48

Cuuuuure. Ja sam danas bila na ultrazvuku i sad me laaaagano panika. Dijete je procjenjeno na 4300g. Malo mi se place. Jedino se nadam da ce sve brzo krenuti. Ja sam za vec danas, sutra.
    Sutra idem u TA i nadam se da ce reci da je nesto krenulo. Jer ako ostane jos malo unutra pa tko ce to dijete roditi!?

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Carmen012
    28. Lipanj 2017. 13:03

Joj blago vama s klimom, moja je stigla ali majstor nikako ne dolazi :( Mislim da cu živjeti ispod nje kada ju postave jer ovako umirem.  Ja se jako jako nadam da moja beba neće biti prevelika i da neće baš čekati sami termin.

mrva2017
    28. Lipanj 2017. 13:04

Me+mybaby

Cuuuuure. Ja sam danas bila na ultrazvuku i sad me laaaagano panika. Dijete je procjenjeno na 4300g. Malo mi se place. Jedino se nadam da ce sve brzo krenuti. Ja sam za vec danas, sutra.
    Sutra idem u TA i nadam se da ce reci da je nesto krenulo. Jer ako ostane jos malo unutra pa tko ce to dijete roditi!?

Kuzim te potpuno... meni je stalno u glavi da cu ic na carski... ne znam kakve si ti grade, ali znam vislje cure koje su bez problema rodile velike bebe... procijenit ce ti zdjelicu kad dodes rodit i bebu jos jednom... a mozda ti i sutra kazu sta pametno..
    Ove godine sve neke velike bebe...

LittleG
    28. Lipanj 2017. 13:14

Rozaa

LittleG

Mi od ponedjeljka već u TA, radili smo ctg…moja dr na go, dobila sam uputnicu za D1 i odabrala dr u KBC koja mi je zakazala ctg svaki tjedan, ponedjeljak je njena ambulanta. Ja se stalno žalim na mirnu bebu, pa me možda zato sada češće žele vidjeti. Vaginalno se još ne gledamo i nismo od 4.mj kad smo ležali par dana tamo zbog iscjetka nekog i briseva koji su došli sterilni. Jučer mi došao još dio nalaza TORCH i uredno je sve, tj. imam samo IgG pozitivno na HSV1, sve negativno na HSV2. Sad mi još ostaju brisevi sa streptokok. Što se ctg tiče, ovo u ponedjeljak nam bio drugi… I skontala sam da u prvih 2min bude malo ubrzano puls do 180-190…ali se onda smiri na 145…spavao je za vrijeme snimanja, ali kad sam ga malo pomazila, probudio se fino…to se vidi po onim špicevima na snimci. Trudova naravno hvala Bogu još nema. Ono što ima eto je iscjedak mliječni malo gušći i to je sve.

Te nase mirne bebice…da samo znaju koliko brinemo jer se ne javljaju…ja sam ostala u cudu jer se beba javljala stalno od kad smo stigli na more…bas sam bila odusevljena i iznenadena…jucer smo se vratili u Zg i danas nista…od jutra dva-tri treptaja😔

Moj isto voli promjene ambijenta, dovoljno samo da idemo npr kod dr na kontrolu. Ali čim se vratimo u svakodnevni ritam....opet miran kao bubica. Jedva čekam da se rodi, pa onda da nadoknadi sve što je prespavao. Danas ga možda povedem na operu... Da vidim šta će tamo hi hi

Me+mybaby
    28. Lipanj 2017. 13:16

mrva2017

Me+mybaby

Kuzim te potpuno… meni je stalno u glavi da cu ic na carski… ne znam kakve si ti grade, ali znam vislje cure koje su bez problema rodile velike bebe… procijenit ce ti zdjelicu kad dodes rodit i bebu jos jednom… a mozda ti i sutra kazu sta pametno..
    Ove godine sve neke velike bebe…

Visoka sam 168. Tako da mi visina nije jaca strana. A natukla sam 20kg sad vec. Bilo je 18kg prosli petak, ali sam od onda dosta naotekla pa sam sad vec zaokruzila na 20kg. Sve se nadam da je mozda fulao i to bar za 500gr. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Carmen012
    28. Lipanj 2017. 13:18

LittleG  što bi ja nekad dala da se ova moja zvrcka nekad  malo smiri. Jedno vrijeme je reagirala na tatin glas i dodir, pa bi barem na trenutak stala, ali sad ju ni to više ne zanima. Jučer sam otišla u šetnju s mužem, malo sjeli na klupicu, toliko me udarala da smo morali kuci jer sam stalno jaukala.

OhSoBoho
    28. Lipanj 2017. 13:21

Me+mybaby

Nis se ne zivciraj I samo polako. Vjeruj doktorima I njihovoj procjeni I nemoj se bojati carskog. Bitno da se izabere opcija koja je najbolja I za tebe I za bebu. 
    Ja cekam pregled u petak da vidim na koliko ce ga procjeniti...prije 3 tjedna je bio 2600 sto mi se cini malo s obzirom na velicinu mog trbuha I mene same (180cm)...bumo vidjeli. Ja nekako sumnjam da ce mali bit ispod 4kg. I svaki dan se nadam da cu se danas porodit ali bas nikakvih naznaka nema...

mrva2017
    28. Lipanj 2017. 13:23

Me+mybaby

mrva2017

Me+mybaby

Kuzim te potpuno… meni je stalno u glavi da cu ic na carski… ne znam kakve si ti grade, ali znam vislje cure koje su bez problema rodile velike bebe… procijenit ce ti zdjelicu kad dodes rodit i bebu jos jednom… a mozda ti i sutra kazu sta pametno..
    Ove godine sve neke velike bebe…

Visoka sam 168. Tako da mi visina nije jaca strana. A natukla sam 20kg sad vec. Bilo je 18kg prosli petak, ali sam od onda dosta naotekla pa sam sad vec zaokruzila na 20kg. Sve se nadam da je mozda fulao i to bar za 500gr.

Ja sam 163 i isto se cijelo vrijeme nadam da mi krivo govore njegovu tezinu....
    Sve cemo mi izdrzati, jake smo mi zene!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.