Evo da se i ja malo javim, u ponedjeljak smo bile kod ginekologice na pregledu i sve u najboljem redu, otvorena sam za prst i svi brisevi koje smo radili su super i nema nigdje nista. Dala mi je upitnicu za hospitalizaciju i za ctg na koji sam isla jucer. S obzirom da mi je ovo prva trudnoca takoder sam prvi put bila i na ctg-u. Ležala sam na nekom uzasno neudobnom i tvrdom krevetu sa tim remenima i morala brojati udarce bebe a ona se sva nekako smirila ili je ja od tog neudobnog polozaja nisam mogla osjetiti a inace jer aktivna i stalno se javlja. Doktor usao i ispituje ne kao sav u cudu zasto sam ja dosla na ctg i zasto me dr poslala i bla bla i svu me zbunio 😒 rekao da je sve ok sa bebicom i to je to... Nisu me narucili za daljnji ctg jer mi je termi 09.07. a to je nedjelja hm... Izasla sam sva zbunjena van iz bolnice i danas cu zvati da vidim sta ce moja ginekologica reci. Mislim ne znam koja je praksa sa tim pregledima u zadnja sva tjedna trudnoce ali nije mi ni jasno da me nitko nije narucio nigdje...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Mi od ponedjeljka već u TA, radili smo ctg...moja dr na go, dobila sam uputnicu za D1 i odabrala dr u KBC koja mi je zakazala ctg svaki tjedan, ponedjeljak je njena ambulanta. Ja se stalno žalim na mirnu bebu, pa me možda zato sada češće žele vidjeti. Vaginalno se još ne gledamo i nismo od 4.mj kad smo ležali par dana tamo zbog iscjetka nekog i briseva koji su došli sterilni. Jučer mi došao još dio nalaza TORCH i uredno je sve, tj. imam samo IgG pozitivno na HSV1, sve negativno na HSV2. Sad mi još ostaju brisevi sa streptokok. Što se ctg tiče, ovo u ponedjeljak nam bio drugi... I skontala sam da u prvih 2min bude malo ubrzano puls do 180-190...ali se onda smiri na 145...spavao je za vrijeme snimanja, ali kad sam ga malo pomazila, probudio se fino...to se vidi po onim špicevima na snimci. Trudova naravno hvala Bogu još nema. Ono što ima eto je iscjedak mliječni malo gušći i to je sve.
A da nema mi onda druge nego zvati svoju ginekologicu pa vidjeti s njom. Da tako je i nama u pocetku bilo nekoh 180 pa se lijepo spustilo na 150 ma i moja je lupkala par puta ali s obzirom da ona lupa i mice se od 18 tjedna i skoro je stalno budna nekako mi je bila neobicno mirna a ko zna mozda je i njoj bilo neudobno :) meni je pokazao jednu kontrakciju na ctg-u. Ali ja i imam dosta jake lazne trudove vec jedno 3 tjedna...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Jao,vani je pakao! Ja se konacno pocela pripremt da ce bebac ubrzo bit s nama,pa sam oprala robicu i stavila susiti. Sada mi je tako zlo da mislim da cu se onesvjestit.. vise van ne izlazim do veceri.
Da sam znala da ste budne , pisala bi jos u 5 otkad sam budna.pa sta je ovo? Cijeli bioritam izokrenut. Krecem za TA i ovaj put nosim torbu :D
Hahaha, mislim da natipkas sto u pola noci nasao bi se netko da ti odgovori
Sretno ti danas I javi kako je proslo ;)
Ev tlak i vagali me. U Ta je opet katastrofa(merkur).previse muzeva i nekih bezobraznih zenskica koje nisu t. Ja sam spika digla jednog muza, nije se bunio. Klima pici i ugodno je. Javim ostatak . :D
Ja sam jutros dosla u trudnicku i otisla😊guuuuzvaaa...a narucena sam za slj.srijedu.Morali smo se vratiti s mora zbog par stvari pa sam mislila danas obaviti pregled...al s obzirom da nisam narucena za danas cekala bi vjerovatno zadnju pacijenticu svog dr.😔probat cu u petak.btw.zene koje nisu trudne u trudnickoj kukaju vise no trudnice....a sa stolca se nebi pomaknule nema sanse
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ctg mi pokazuje trudove , otvorena prst , na opip glavica. Poslali me doma . Rekli moze svaki cas a i ne mora , ko na cekanju si sad. Preporuka da hodam sta duze mogu.
A jos mi gluplje gledat trudnice koje stoje i koje neceju nis da im vele . Sjedim tako i kontam da ih dignnem(tipove) a s druge se strane mislim ma necu se ja mjesat kad se neznaju same izborit. I vec drugi put gledam jednu koja je dovela il necakinju il sta li joj je vec , balavica neka , i sjedi kraj nje i cuva joj mjesto kad je ova unutra. A mala 15ak godina.
Ctg mi pokazuje trudove , otvorena prst , na opip glavica. Poslali me doma . Rekli moze svaki cas a i ne mora , ko na cekanju si sad. Preporuka da hodam sta duze mogu.
U kojoj ces bolnici rodit?
U kojoj ces bolnici rodit?
Merkur.
A jos mi gluplje gledat trudnice koje stoje i koje neceju nis da im vele . Sjedim tako i kontam da ih dignnem(tipove) a s druge se strane mislim ma necu se ja mjesat kad se neznaju same izborit. I vec drugi put gledam jednu koja je dovela il necakinju il sta li joj je vec , balavica neka , i sjedi kraj nje i cuva joj mjesto kad je ova unutra. A mala 15ak godina.
Straaaasnoo😂
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji