Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    29. Lipanj 2017. 07:12

Sanja, bravo! Cestitam vam  I zelim brzi oporavak 

mici_0555
    29. Lipanj 2017. 07:58

Dobrodošao Dorian...Sanja bravo :-)

• Sanja...
    29. Lipanj 2017. 08:16

Dr starcevic je radio carski. Prije carskog te pripreme s klizmom i nataste se mora biti i dobijes kateter.
    Odvedu te pred salu i pripreme ti dvije kanile za infuzije. Onda te odvedu u salu. Anesteziolog ti akonje spinalna stavi u sjedeci polozaj. Sve tinbjasni kako moras biti i osjetiš ubd i sirenje topline, trnce i to je to. Spojete na tlak i infuzije, operu trbuh. Sve počne. Ja sam pitala anesteziologa jesu poceli jer ti je on kod glave pa je rekao o da vec je beba vani. Malo mi je bilo muka ali to sam rekla i odmah mi je dao lijek koji odmah djeluje. Donesu ti bebu do glave na minutu i onda te sivaju. 
    Ides na intenzivnu nekih sat vremena dok ne pocnes osjecat noge. Kad popusta spinalna onda se malo treses ali sve ok bude. Cim te pocne bolit dadu ljekove za bolove. Meni je bilo kriticno samo dva sata kasnije u sobi jer mi nisu mogli dat novu dozu a spinalna je skroz popustila pa me bolilo ali cim su mogli dala mi je sestra svaki put i vise mi nije bilo strasno bolno. Stvarno daju sve cim im kazes. Divne su sestre. Brine se jedna sestra po sobi. 
    Danas su mi dovezli bebu na dosie koze na kozu oko6. I sad ce u 9 opet. 
    Samo mi je dva sata meni bilo kriticno jer me bolilo. 
    Evo ako imate pitnja slobodno pitajte na sve cu rado odgovorit. 

• Sanja...
    29. Lipanj 2017. 08:18

I znaci bio je procijenjen na 4700 a rodio se 4480g. Tako da nije puno fulano. 

Pinkica93
    29. Lipanj 2017. 08:59

Sanja, čestitke na bebici i velika dobrodošlica malenom Dorijanu. :)

Maja 3
    29. Lipanj 2017. 09:27

Curke,evo ja kavicu pijem..svjeze obrijana,nenaspavana..spremna za pregled kod doktora! Veselila se toj kisi sinoc da ce rashladit malo..a noc bila katastrofa.

LilithMordant
    29. Lipanj 2017. 09:31

Jutro curke evo i mi pijemo kavicu... I ja se nadala da ce biti lakse spavati od kise ali mene cijelu noc rasturali kukovi :(

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Me+mybaby
    29. Lipanj 2017. 09:34

Evo cure pozdrav iz Petrove. U TA nije tolika guzva kao u zadnja 2 petka, ali postoji jedan bitan problem! Doktora jos nema u ambulanti! Znaci sat i pol nakon pocetka radnog vremena nitko jos nije dosao. Fascinantno. Sestre rade. Mjere tezinu, tlak, CTG. Pa cemo vidjeti. Javim danasnji staz cekanja.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• gala_28
    29. Lipanj 2017. 09:52

Sanja, čestitam! :) I puno ti hvala na opisu jer i mene čeka isto u Petrovoj. Nadam se istom doktoru jer sam čula i pročitala sve najbolje o njemu, ali godišnji su pa tko će ga znati. :-/
    Znači, nakon što spinalna popusti ne može se odmah dobiti nešto protiv bolova? Ok, dobro za znati i pripremiti se. Kako ti je sa rezom po ovoj vrućini? Koliko vas je u sobi na intezivnoj? Bebač nije stalno s tobom još u ovoj fazi? Sorry ako su glupa pitanja no sve mi se više pobrkalo od pročitanog po netu. 

• summerchild
    29. Lipanj 2017. 09:55

LilithMordant

Jutro curke evo i mi pijemo kavicu… I ja se nadala da ce biti lakse spavati od kise ali mene cijelu noc rasturali kukovi :(

Kod mene ista situacija nocas :( samo sam se premjestala s jednog boka na drugi koliko su me bolili..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.