Drage trudnice i mame, mala pomoc.
Znaci 19.06 sam bila na pregledu, 34tt i dobila sam uputnicu za Petrovu. Moj doktor mi nije puno rekao osim da se za 4tj tamo javim u Trudnicku ambulantu. Meni se to cini nekako daleko da se tek sa 38tt tamo javim jer cujem da zene puno ranije vec idu u TA. Niti mi je rekao dali se trebam narucivati niti ista. Pa ako neka zena zna da mi pomogne. Dali da se ranije javim tamo ili da ipak pricekam jos 2tj? I dali se trebam narucivat ranije ili da se samo pojavim sa uputnicom? Hvala 😘
Moras se narucit. 4604 604
Nazovi sutra,ako vec nisi i naruci se!Mozda dobijes termin i prije!Uputnicu imas,a nema veze sto je dok rekao bas u tom tjednu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi od ponedjeljka već u TA, radili smo ctg…moja dr na go, dobila sam uputnicu za D1 i odabrala dr u KBC koja mi je zakazala ctg svaki tjedan, ponedjeljak je njena ambulanta. Ja se stalno žalim na mirnu bebu, pa me možda zato sada češće žele vidjeti. Vaginalno se još ne gledamo i nismo od 4.mj kad smo ležali par dana tamo zbog iscjetka nekog i briseva koji su došli sterilni. Jučer mi došao još dio nalaza TORCH i uredno je sve, tj. imam samo IgG pozitivno na HSV1, sve negativno na HSV2. Sad mi još ostaju brisevi sa streptokok. Što se ctg tiče, ovo u ponedjeljak nam bio drugi… I skontala sam da u prvih 2min bude malo ubrzano puls do 180-190…ali se onda smiri na 145…spavao je za vrijeme snimanja, ali kad sam ga malo pomazila, probudio se fino…to se vidi po onim špicevima na snimci. Trudova naravno hvala Bogu još nema. Ono što ima eto je iscjedak mliječni malo gušći i to je sve.
Te nase mirne bebice…da samo znaju koliko brinemo jer se ne javljaju…ja sam ostala u cudu jer se beba javljala stalno od kad smo stigli na more…bas sam bila odusevljena i iznenadena…jucer smo se vratili u Zg i danas nista…od jutra dva-tri treptaja😔
Moj isto voli promjene ambijenta, dovoljno samo da idemo npr kod dr na kontrolu. Ali čim se vratimo u svakodnevni ritam….opet miran kao bubica. Jedva čekam da se rodi, pa onda da nadoknadi sve što je prespavao. Danas ga možda povedem na operu… Da vidim šta će tamo hi hi
Bas sam ja danas pomislila da je mozda mirnija jer sam se vratila doma...na sigurno.Kad smo isli na more u autu sam razm koliko cemo puta stati zbog pisanja...pa je bila uzasna sparina koja me unistila i htjela sam u Zg pod klimu al mi je bilo zal muzu unistiti godisnji...ugl.prozivljavaju s nama definitivno😊
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Evo curke ja cu danas upoznat svoju bebu.
Dobila sam klizmu i cekam da me pozovu na carski.
Rekli su predvecer.
Evo curke ja cu danas upoznat svoju bebu.
Dobila sam klizmu i cekam da me pozovu na carski.
Rekli su predvecer.
Sretno, drzi se!!!!
Ajme divnooooooo evo bebica stizeee :-) amooo Sanjaaa sretno :-) :-) i javi nam se kad mognes :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji