Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    29. Lipanj 2017. 09:57

Cure, vi se niste naspavale? Osvježilo je malo od nevremena. Ja sam bome zarokala sa spavanjem do 9. Mislim da mi se to nije dogodilo doslovno mjesecima. Budila sam se i otvarala prozore noćas no ujutro sam spavala dokle god je bilo relativno ugodno.
    Jučer sam bila na tečaju i službeno mi je počela panika od svega. Nisam puno novoga saznala ali poslužilo je toj svrsi, počela sam aktivno razmišljati o tome što me čeka jer dosad se sve činilo daleko. Dečko nije mogao sa mnom zbog posla, i sad si mislim da je i bolje tako pa da jedno od nas kul. 

Sundi
    29. Lipanj 2017. 09:59

Sanja hvala na lijepom iskustvu iz Petrove :)
    Mene pocela panika hvatat... ali ok ja mislim da bu to sve u redu.. 
    Zene jel zna netko di ima za kupit mreza za komarce za kinderbet. Nema u mojem dm- u. Da trazim u nekom drugom

LilithMordant
    29. Lipanj 2017. 10:03

summerchild

LilithMordant

Jutro curke evo i mi pijemo kavicu… I ja se nadala da ce biti lakse spavati od kise ali mene cijelu noc rasturali kukovi :(

Kod mene ista situacija nocas :( samo sam se premjestala s jednog boka na drugi koliko su me bolili..

Strasno... Nisam znala vise gdje i kako leci i zaspati a spavalo mi se opako. Od te boli u kukovima vise nisam znala jel me i trbuh boli ili sve :( a valjda to tako sad mora biti jer se sve siri i priprema... Ja jedva cekam da upoznam svoju curku ali kako se sad sve opako blizi malo me hvata i prpa 😒

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

mrva2017
    29. Lipanj 2017. 10:04

Me+mybaby

Evo cure pozdrav iz Petrove. U TA nije tolika guzva kao u zadnja 2 petka, ali postoji jedan bitan problem! Doktora jos nema u ambulanti! Znaci sat i pol nakon pocetka radnog vremena nitko jos nije dosao. Fascinantno. Sestre rade. Mjere tezinu, tlak, CTG. Pa cemo vidjeti. Javim danasnji staz cekanja.

Mozda glupo pitanje al moram pitat... ako ti je muz s tobom, jeste stavili torbu u auto?  Za slucaj da ostanes... znam da nekima kazu da na drugi pregled dodu s torbom pa ne znam dal tak ide i u Petrovoj... 

mrva2017
    29. Lipanj 2017. 10:06

LilithMordant

summerchild

LilithMordant

Jutro curke evo i mi pijemo kavicu… I ja se nadala da ce biti lakse spavati od kise ali mene cijelu noc rasturali kukovi :(

Kod mene ista situacija nocas :( samo sam se premjestala s jednog boka na drugi koliko su me bolili..

Strasno… Nisam znala vise gdje i kako leci i zaspati a spavalo mi se opako. Od te boli u kukovima vise nisam znala jel me i trbuh boli ili sve :( a valjda to tako sad mora biti jer se sve siri i priprema… Ja jedva cekam da upoznam svoju curku ali kako se sad sve opako blizi malo me hvata i prpa 😒

Mislim da nas sve hvata.. koliko god pokusavam ne razmisljati o tome,,negdje podsvjesno ti se to mota po glavi... nije to mala stvar..

LilithMordant
    29. Lipanj 2017. 10:11

mrva2017

LilithMordant

summerchild

LilithMordant

Strasno… Nisam znala vise gdje i kako leci i zaspati a spavalo mi se opako. Od te boli u kukovima vise nisam znala jel me i trbuh boli ili sve :( a valjda to tako sad mora biti jer se sve siri i priprema… Ja jedva cekam da upoznam svoju curku ali kako se sad sve opako blizi malo me hvata i prpa 😒

Mislim da nas sve hvata.. koliko god pokusavam ne razmisljati o tome,,negdje podsvjesno ti se to mota po glavi… nije to mala stvar..

Pa da inace nisam neka da se bojim ali ovo je ipak nesto sasvim drugacije i novo i nepoznato jer ne znas sta te ocekuje iako jedva cekam upoznati svoju bebicu i vidjeti je i biti s njom ali opet se brines da sve prode u redu i tako to vec sam sama sebi dosadna haha 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• gala_28
    29. Lipanj 2017. 10:11

Sundi

Sanja hvala na lijepom iskustvu iz Petrove :)
    Mene pocela panika hvatat… ali ok ja mislim da bu to sve u redu..
    Zene jel zna netko di ima za kupit mreza za komarce za kinderbet. Nema u mojem dm- u. Da trazim u nekom drugom

https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-mreza-protiv-komaraca-000285065203 ova ti ide na sve očito

Carmen012
    29. Lipanj 2017. 10:28

Čestitam Sanja :) Želim ti brz oporavak i uživanje s bebicom.
    Meni je isto noć bila neka bezvezna ali sam zato ujutro sve nadoknadila, nisam mogla  vjerovati kad sam vidjela da je prošlo 9 h, a inače na nogama već oko 7.
    MI smo se jako bojali kako ćemo preživjeti i ja i beba komarce jer ih kod nas inače bude baš puno, ne znam što im se dogodilo ove godine ali skoro da ih i nema. Do sada me ugrizao jedan i to prije mjesec dana. Nisu čak niti trebali prašiti grad, što u ovo vrijeme obavezno rade.

OhSoBoho
    29. Lipanj 2017. 10:37

Bome, I mene je nocas sve toliko bolilo da sam jedva nesto odspavala. Dosta dugo je iznad nas bilo nevrijeme pa smo morali sve prozore zatvorit, zaspala oko 2, uzas vrucina, dizanje na wc 3x I na kraju ustajanje oko pol 7. 
    Ja sam nekako dosta cool sto se samog poroda tice. Jako sam uzbudjena I nestrpljiva ali zapravo samu sebe iznenadjujem jer se ne brinem previse. Nekako sam u sebi odlucila da cu se opustiti I pomolim se cesto da mi bude lakse 
    I jedva cekam pregled sutra! Nadam se da ce mi doktor reci da se nes pokrenulo ;)

• Anjaaa
    29. Lipanj 2017. 10:43

Sanja cestitam!! Ja sam koristila sprej protiv komaraca od male od lavande proslo ljeto za malog i sebe. Tu i tamo bi me svjejedno uboo koji, treba stalno obnavljat ali inace je ok, planiram ga opet uzet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.