Meni je dao 2 termina. Po menstruaciji 27.07. a po ovulaciji 10.08. U početku je beba odgovarala ovom drugom terminu, prošli put na pregledu se nisam sjetila ni pitati. Ginić mi u trudničku knjižicu piše tjedne po m, znači 2 tjedna više nego kaj si ja računam. A sigurna sam kad mi je bila ovulacija, tako da se ne zamaram s time previše.
Ustvari, nekad sama sebe iznenadim kak se oko ničega više ne brinem. Sve mi je laganini. Mozak mi se isključio!!!
Ocito je vecini tako i meni termin 24.7. Racunajuci od zadnje menatruacije al po dr 30.7. Mada se meni cini da ce to bit pocetak 8miseca! Ma kad bude bit ce otprilike znas pa..... Ps prosli tjedan san pocela ic na vjezbe u klub trudnica i mogu van rec da je bas bilo zanimljivo od vjezbi lagani, disanja, edukacije....
Joj, i ja bi na vježbanje! Sad sam počela sa šetnjama. Bar nešto. Inače sam išla 3x tj na vježbanje i sad sam sva zakržljala i pokočena.
Mene vec svi pomalo nerviraju da imam veliki trbuh...svi se cude...pogotovo na poslu usporeduju me s kolegicom s posla koja je prvi put trudna i kojaje bila fakat ultra mrsava...bez obzira kaj ih ignoriram stvarno su DOSADNI s tim glupim komentarima jer ne kuzim kaj ih to brine covjece
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji