Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    30. Ožujak 2015. 19:54

Ja jedem ko luda i dobila sam već 10 kg...al inače sam bila baš mršavica, pa je doktorica s tim zadovoljna  Poslala me na ogtt, danas sam bila i čini mi se da su nalazi ok! To me posebno veseli jer dolazi Uskrs  Baš sam postala žderonja...

Ivaaaa
    30. Ožujak 2015. 20:41

Ja sam dobila cca 7 kg, a 21./22. tjedan sam. Inače mršavica, otišlo u cice, u guzu ništa, i imam stomak, to je to. 
    Koliko vi nosite teško? Ja pazim da bude oko 2 kg, al omakne se...kao sad, 4 kg skoro i osjećam to na buskici i ledjima..

Mary36
    30. Ožujak 2015. 20:56

Ja baš ne nosim teško, vučem ona kolica na kotače na plac i u dućan ako idem sama. Jedino znam nekad dignut mačku koja je podeblja, ima 5 kg 

iva.lu
    30. Ožujak 2015. 22:49

Mi smo 23tt i 7kg u plusu...nemogu reci da jedem puno...ono jedem kad trebam...ne natrpavam se jer onda nemrem fakat nikam...skontrolirala sam se jer je meni onda lakse...ali majko mila kako ljudi ne kuze da na to nemres utjecat koliki ce ti biti trbuh...sve redom komentari onih koji su prije sti godina rodili i onih baba koje nisu nikad rodile...mi smo radili ogtt prije tjedan dva...sve pet...u normali

...molim Te za malo sreće....

lilili77
    31. Ožujak 2015. 07:38

znači ne gine mi slatka voda nikako:))ma preživjet ću ja to nekako..iako mislim da je sve u redu jer mi organizam traži stvarno malo tekućine a mislim da je to jedan od važnijih znakova..a vidim da sam sa kilama negdje u prosjeku možda malooo iznad:))otišlo pretežno sve u stomak,malo u guzu,sise i noge ali ništa dramatično..ali zato stomačić:))kad me pitaju..koliko još..mjesec dana...hahah

Filotea
    31. Ožujak 2015. 08:09

Ja sam 25+6tj i do sad sam dobila 6kg. Ja jedem vise puta po malo,ali sam skuzila u zadnjih par dana da bi mogla vuka nekad pojest. Ne nosim nista tesko,a u ducan idem samo po sitnice mozda svega dvije tri stvari. Par puta sam malo vise ponijela pa sam tocno osjetila kako mi je tesko to sve teglit. Moj ogtt je super 

CUUuu
    31. Ožujak 2015. 12:19

Ja još uvijek podižem svoju curu od 18 kg. Doduše ona me zagrli jako tako da većina težine bude oko vrata... moj ginekolog mi je rekao da smijem dok god ne osjećam bolove od toga. Ne nosim je stalno nego je ponekad podignem kad se tek probudi ili kad je treba utješiti. Nastojim joj što više olakšati prilagodbu na novu bebu...

bobica9
    31. Ožujak 2015. 12:35

Trudim se što manje nositi, ali nekad se zanesem na placu... Mislim da ne dižem nikad više od 5 kg.

Bila danas kod zubara na kontroli. Rekla mi je da koristim Parodontax pastu za zube jer mi desni malo krvare. Kakva su vaša iskustva? Uzeti ovu za fluorom ili bez? Malo čitam po internetu i kao prepuruča se pranje zubi sa pastama sa fluorom i vodica za ispiranje sa fluorom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.