Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    31. Ožujak 2015. 14:45

Bravo Tita! Mene isto izluđuju ti komentari jer sam bila mršavica, pa kad sam ostala trudna mi je isto jedna ženska (malo je deblja) krenula pametovat kako ću se sad napokon udebljat jer što je žena bez guzice nego selo bez crkve! Mislim nije da inače nemam guzicu, nego sam jednostavno vitkija...katastrofa, a ona ko bačva. Ja ostala paf, al je moj dečko bio tamo pa joj je odbrusio da su izgleda bolja nekad sela bez crkve od onih s crkvama  Mrzim te komentare...

Lollypop
    31. Ožujak 2015. 14:48

Ako je tko kupovao od nipcoma robicu molim da mi posalje sto su kupili (za ljetnu bebu) i cjenik u inbox. Otkad su promijenili stranicu u fan page nemrem otvorit njihovu poruku sa cjenikom  znate li mozda gdje se moze vidjeti cjelokupan asortiman? dezenici i to.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    31. Ožujak 2015. 15:08

Poštovana, 
    Cijene su proizvođačke za fb prijatelje: 
    Bodi dugi rukav - 19,00kn 
    Body kratki rukav -18,00 
    Body bez rukava-17,00 
    body benkica - 19,00kn 
    gacice(hlačice sa stopalima) - 15,00kn 
    hlačice rotir 17,00 
    benkica - 15,00kn 
    kombinezon dugi rukav - 39,00kn 
    kombinezon dugi rukav frotir-42,00 
    kombinezon bez rukava - 29,00kn 
    trokut pelene -10,00kn/kom 
    ručnik za bebe 85x80 - 50,00kn 
    pidžamice dvodijelne - 50,00 
    Vreča za spavanje zimska: 99,00 
    Vreča za spavanje ljetna: 79,00 
    Ogrtač poslije kupanja: 79,00 
     Narudžbu šaljemo poštom, pt je fiksna 9,00. Stigne Vam kroz dva-tri dana. Kada primite paketić ne plaćate ništa, nego nam prvo potvrdite ovdje, pa Vam naknadno pošaljemo podatke za uplatu. na povjerenje šaljemo:-) Ako Vas zanima pojedini proizvod, samo recite koji i Veličinu, pa ćemo Vam slikati dostupne dezene. lp

Ja in posaljen poruku sta zelin i oni mi posalju dezene kakve trenutno imaju. A kupila san 2 para gaca sa stopalima u 56 i 62 br. Body benkicu 56 i kupit cu jos jednu. 2 para bodya kratkih rukava br 62 i jedan body dugih rukava 62 i narucit cu jos jedni turu tako.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    31. Ožujak 2015. 18:12

Pa i meni isto izgleda okej. Ove gace sa stopalima su im skroz tanke al opet odlicno za bebu koja ce se rodit na lito. Jedino su im malo brojevi cudi nemogu ih jos definirat. Gace 56 su po meni kao 62. Al ugl dobri su narucit cu opet :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.