Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    31. Ožujak 2015. 12:37

Ja sam na +6. 24tj. To mi je puno, jer sam sa puno kila i zatrudnila. Dobila u zadnja 3 tjedna 2-3kg, jer sam zbog renovacije promijenila prehranu. Tj svekrva mi je kuhala   Njena hrana mi uzasno ne pase i deblja me. I niti ne volim jesti sa njima jer mi nije ugodno za stolom. Ali oni vole jesti samnom...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    31. Ožujak 2015. 13:48

mozes i lacalut aktiv koristit, isto je super. bolji okus od paradontaxa, a ima je u mullera i u ljekarnama. najbolje u mullera jer je za njemacko trziste.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

CUUuu
    31. Ožujak 2015. 14:22

Tita zakon. Ja sam od one ako nemam ništa lijepo za reći onda prešutim ali ta tvoja je stvarno zaslužila.  Lipo si je stavila na mi sto. ..

CUUuu
    31. Ožujak 2015. 14:23

Tita zakon. Ja sam od one ako nemam ništa lijepo za reći onda prešutim ali ta tvoja je stvarno zaslužila.  Lipo si je stavila na mi sto. ..

Ivaaaa
    31. Ožujak 2015. 14:27

Ja koristim paradontax bez floura (navodno je zdravije bez) vec jedno godinu dana, tako i sada i ne krvare mi vise desni. A kako se kaze da u trudnoci propadne  jedan zub, ja se bojim da ce meni barem 2-3 jer sam ih trebala slikati da ih idemo popravljati, srećom kad su za Ortopan tražili da potpisem da nisam trudna sam se okrenula...i saznala da jesam za koji dan :) a izvana izgledaju ok al su me bolili, pa molim Boga da izdrze jer ne znam sta se da napravit sad. I ne znam jel smiju dati injekciju za bolove i kako to sve ide u trudnoći...

bobica9
    31. Ožujak 2015. 14:29

Hvala curke na odgovoru! Nije mi vrag dao mira pa sam zvala zubaricu. Kaže može bilo koji, samo da si vodicu uzmem bez alkohola i koristim mjesec dana (isto od paradontaxa). Nemam baš s tim problema, danas mi je prvi puta u životu malo skinula kamenac. Bojim se zubara, jaaaakooo. Imala sam neku groznu zubaricu kad sam bila mala i sad ne spavam danima kad moram na kontrolu i svi me zubi bole...

bobica9
    31. Ožujak 2015. 14:33

Tita, odličan odgovor!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.