Ja nisam skuzila jos da mi ista curi,jedino kad sam znala stisnut bradavicu izaslo bi nesto prozirno al sad sta je to nemam pojma. Bit ce da se spremaju cike
Moja je evo danas izgleda krenula jace i cesce udarat,danas je bas aktivna skoro cijeli dan. Inace je bas neka mirna imam osjecaj,ali eto izgleda da se to sad sve mijenja sto je veca. U srijedu idemo na pregled i jedva cekam da ju vidim,tada cemo biti 26tj
I ja iden u sridu i bit cu 26 tjedana
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Moj nogicama lupa po mjehuru...zaista cudan osjecaj...na zadak je okrenut...i cini se da bas uziva u tom...nema pravila...nekad se malo migolji...a nekad se tak vrti da se pitam kaj radi unutra...
...molim Te za malo sreće....
Meni je sad kad razmislim isto tako nekako bilo...prvo se krenula neko vrijeme jako ritati, pa se smirila jedno 3 tjedna i onda su opet počeli rafali Sad najjače lupa Kad je krenula ponovno jako udarati, par dana se nije smirila i već sam se prepala što joj je da toliko divlja.
Evo i nas Nama je termin po mišljenju jednog doktora 22.06.,a drugi kaže 29.06. tko će ga sad znat
I kažu da je curka
Nadam se da i je jer smo pokupovali dost stvarčica rozih
...ima koja cura sa terminom krajem 6.mj?
Dobro jutro, trudnice!
Lollypop, i meni se čini u zadnje vrijeme da više ne udara prema van pa se ni ne osjete udarci tako jako. Nekako više prema unutra, kao da se okrenuo. I leđa me znaju boliti.
Nismo ni mi baš nešto opreme nabavili, samo kolica i jedan bodić i igračku za kolica. Tek sam 21. tt pa si nekako mislim da ima još vremena. Za mjesec dana počinju intenzivne pripreme! Sve sam našla gdje ću kupiti tako da to planiram brzo obaviti.
Pokušala sam jučer sebi kupiti trudničke hlače i haljinu (idem na svadbu za 3 tj). Koma. Kad vidim one hlače broj 34 poludim. Ne bi ih ni na ruke mogla navući. Uf...
Sortiraj odgovore
Najstariji