Ja sam za bebu dosak kupila...1 EKSTRA MALI BODIC KRATKIH RUKAVA. Na sidra . I to je to hahaha kupila sam uloske, izdajalicu, i krevetic sa 1 posteljinom...onda sam imala posla i jednostavno nisam stigla nista dalje kupovati. narucit cu nesto od nipcoma robice, a za ostalo: kupone u ruke i vrime za maniti soping!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja sam isto kupila ulje za masažu međice Bitno da smo se dobro pripremile! Ja imam još plan za ove stvari iz ljekarne ako ti pomogne, taj popis nam je dala sestra na trudničkom tečaju: Octenisept 50ml, prašak za pupak tyrosur i sterilne gazice 5 x 5 cm, za svaki slučaj imati čepiće za skidanje temp i lupocet sirup, neku kremu za guzu ću kupit (jlg ili tak neku), za međicu Balsami peruviani ako mi bude trebala (to je krema koju rade u pojedinim ljekarnama) i to je to!
Jedino sta me tjesi, da vecina vas sta je kupila sve ili skoro sve je vec sad oko 27 tjedna a ja san tek u 23
hahahhahaha iman jos vrimena da vas stignen pomalo al sigurno dok me ne uvati panika hahahahhaha bitno da su kolica tu i isprobana hahaahh
ps koje ulje koristite protiv strija mislin se kupit mustelu? Di bi mi bilo najjeftinije a kvalitetno kupit grudnjake za dojenje?
Ja za međicu imam od welede,a za strije obično bademovo. Baš mi je koža od njega fina svilenkasta
U Mulleru ima grudnjaka za dojenje svih veličina, još s kuponom mislim da izađe oko 60kn. Nisam još kupila, ali planiram, dok se zbrojim oko veličine... Ja ne koristim ništa posebno protiv strija, ali svaki dan nakon tuširanja koristim Nivea In-shower Body Lotion koji sam i prije koristila, jer ne volim biti masna od krema pa zato mi je to idealno rješenje Za sad nema ništa, a vidjet ćemo kasnije...
Ej, evo da se i ja malo javim. Vidim pričate o robici.... a to mi je preslatko, ali ja nemam tu tradiciju.
U prvoj trudnoći nisam ništa kupovala, nego sam mami rekla da kad rodim pođe sa mojim mužem i da kupe sve sa spiska. Nekako ne želim navuć nešto da se loše dogodi. U drugoj trudnoći sam samo ono što mi je ostalo ne iskorišteno od prve, preprala i stavila da čeka. A sad isto tako ću izabrati unisex robicu i preprati od ovoga što imam pa mi je lako poći kupiti ili naručiti kad rodim.
E žene, zašto unisex, zato što smo muž i ja odlučili ne saznati kojeg spola djete nosim, nego tek kad rodim da saznam. Znate za priču da mi je djete pre aktivno i da u zadnja dva mjeseca, 5 vrsnih doktora me gledalo i napravila 4D i da nisu zbog velike aktivnosti bebice vidjeti što je. Tako da ako već ne mogu vidjeti, neću ni zamarat se s time dok ne rodim. Hehehe - e ja se napisala :-)
Super pocirin i ja u Mullera a ko ce velicinu pogodit
hahaahahah u glavnon sve po malo laganini! Ma da i ja koristin neko ulje ni lose iz dm-a! Sljedece na rasporedu za kupnju (uz sve ostale sitnice) mi je komoda za presvlacenje da iman di stavit sve te sitnice
Mene moj bebac bas cudno udara. Na pocetku me znao bas jako udarit, cak bi me mrvu zabolilo i trbuh bi mi se protresao,, i osjetilo se kad bi stavila ruku. Sad me udara nekako iznutra, slabije, ne boli, osjetim da se migolji, ali ne osjeti se vise kad ruku stavim na trbuh. Bice mi se namjestio prema kraljeznici, nije mi to drago :/
I je li vam krenuo kolostrum? Meni ne.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Moja i dalje dosta udara, posebno po noći...Lollypoop možda je tvom postalo tijesno pa se ne može više toliko vrtiti? A kolostrum...prije nekih tjedan dana hodam ja po stanu u pidžami i od jednom dečko mi se nešto smijulji...meni niš nije jasno. Onda skužim da na mjestu bradavica na pidžami imam dvije fleke od kolostruma...stvarno je bilo čudno to prvi puta vidjeti Tko zna što sam sanjala
Sortiraj odgovore
Najstariji