Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • beta_ze
    07. Ožujak 2015. 13:55

Ja želim pohvaliti svog ginekologa. Na prošlom pregledu, prije ultrazvuka, me pitao da li želim da mi pratnja vidi bebicu. Naravno da sam bila oduševljena sa tim prijedlogom, tako da je on otišao u čekaonicu po supruga. Nemogu ni opisati njegov izraz lica kada je prvi put vidio naše bebu.

Baby1
    07. Ožujak 2015. 15:49

To je super beta_ze!   Privati ili socijalni?? I naš tata je bio s nama na jednom pregledu.

CUUuu
    07. Ožujak 2015. 15:57

Super za takvog doktora. Ja sam isto sa svojim jako zadovoljna. Sve lijepo objasni i pokaže a dobijem i sličicu. Meni je pregled u petak a na pregledu sa 23 tt idu sa mnom i muž i kćer gledati ultrazvuk 3d.

ifv-Nora
    07. Ožujak 2015. 17:41

Pozdrav svima,naša curica stiže 06.09.,Split

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.