ajme kako sam danas gladna....nenormalno....nakontoplog sendviča sam poželila keksolino!?!?! kojeg nisam jela od djetinjstva
mozda nisam u temi , ali s obzirom da su svi terminići jedan do drugog, zanima me da li još koga muče grčevi i probadanja u donjem dijelu trbuha?', naime meni je od prvog dana od kako sam saznala za + osjećaj kao da ću dobit mengu , ali ne traje dugo .... doktorica mi nije puno rijeći podjelila sa mnom vezano za to, samo je rekla da je to sve normalno, a jučer sam napokon pogledala DM-ov dvd, gdje doktorica također govori da je sve to normalno, zanimaju me Vaša iskustva...
ako ne traje dugo i nije jaka bol onda je normalno uzmi magnezij opusta misice
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni je bilo slično kao i tebi, stalno neki grčevi i bolovi. Zadnjih par tjedana mi je bolje ako nisam pre aktivna, ali ne znam da li je to zato što sam u dobroj fazi ili jer pijem magnezij Ali ja imam i miom pa me i to dodatno zeza...
A ja inače gurmanka, sad ne uživam u hrani!! :( A baš mi fali nešto si fino pojesti s užitkom!
Al unatoč tome, dobila sam već 3 kilice, danas mi je 15 tj. U prvoj trudnoći u tim tjednima još ništa, a na kraju ukupno 16 kg. Kak je sad krenulo, sad bum došla i do 100 kg! Jaaaaoooo!!
hehe nemojte samo o hrani! ja već ne znam šta sam sve poželjela-trenutno me toliko privlači sladoled (i to isključivo na štapiću)...ne mogu se zasitit sladoleda, eto. Inače se trudim jesti zdravo, ali ponekad baš zastranim, pa ćevapi pa pizza pa čips... joooj.. Slano me privlačilo jako na početku trudnoće, sad nešto manje.
Sortiraj odgovore
Najstariji