Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    10. Veljača 2015. 12:43

sladoled sam mogla na kile, a naručivala sam stalno mcsundae iz mcd-a kad bi mi ko dolazia u posjet

al sad sam prešla na konkretno.....strah me stat na vagu, bila sam  na +3kg, al mislim da je sad već blizu +6kg....moram se počet obuzdavat i grickat mrkve i jabuke

Bublica123
    10. Veljača 2015. 12:59

Ej curkiceee...evo mi bili na ultrazvuku...rastemo i bas smo pravi...kraljeznica spojena i sve je supsi...

cipelica
    10. Veljača 2015. 13:48

pikica, super za dobar pregled!

ahahahahahaha, tek sad sam skužila da tvoj nick može bit i ž.spolni organić :)))))))
    joooj, oprosti

Mary36
    10. Veljača 2015. 13:51

Super Pikica, baš mi je drago! Mi smo isto prije dva dana bili na pregledu i isto je sve za 5  I potvrđeno je da je sto posto curkica 

Mary36
    10. Veljača 2015. 13:54

Cipelice ja sam isto na +6 već, ali sam inače mršavica pa mi dobro dođe! Najviše tamanim sve slatko...

Tina160
    10. Veljača 2015. 14:16

ja jedem štogod poželim, no umjereno.. naiđe neka želje pa onda i to umjereno i već mi je to postalo stvar navike pa mi se jednostavno više ni ne traži pojesti više od onoga što jedem.. 18 tjedan smo i dobili 5kg od početka

11.7. <3 can't wait :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.