Btw.. Kod mene nista..bili na pregledu na 39t1dan i skroz sam zatvorena ..kaze dr da ne budem jos 2 tjedna!!
Nikad ne znaš. Ja sam bila u istoj situaciji ko i ti, 39-i tjedan, puko vodenjak jer sam išla brat trešnje i eto ga! Al ti ne preporučam to nakon svog dugotrajnog poroda, samo ti miruj i nemoj niš brati
.
Neću nista brati :)) ono sto radim je hodanje, svaki drugi dan po 4-5km ali očito ne pomaze..kažu da sex pomaze ali nekako mi uopce nije do toga :/
Isto dvije frendice su tako bile u pon skroz zatvorene a rodile u srijedu tako da bude kad on odluci
Nekima ne pomaže ništa. Ja sam radila sve živo pa me ništ nje otvorilo Rodila skoro 2 tjedna nakon termina. A nije svakom najgore ako prvo pukne vodenjak. Ja sam bila samo prst otvorena kad je pukao i rodila nakon 11 sati. I nije bilo tak strašno
Sretno svima koje još iščekuju. Ne mogu se nikako skroz odvojiti od podforuma trudnoća
Sve mi se čini da ću ja brzo ponovno
Meni je puknuo vodenjak i rodila sam za manje od 5 sati. A trudovi su mi počeli tek nekih sat i pol od kad mi je puknuo. Nisam se ni snašla, a već je sve bilo gotovo.
Meni pukao pa pet sati dripa..uzas. Ali moglo je i gore, moglo je trajat 6 sati i vise
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Meni je trajalo točno 24 h...ja sam valjda rekorder! Što su tebi Lollypoop dali drip prije nego si bila otvorena? Meni su dali tek kad sam bila otvorena 4 prsta al to je potrajalo dok do toga nije došlo...
Da pitam vas cure koje ste svoje "odradile"... nakon koliko ste vremena rodile nakon ispadanja sluznog cepa?
Sortiraj odgovore
Najstariji