Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    29. Kolovoz 2015. 15:16

Btw.. Kod mene nista..bili na pregledu na 39t1dan i skroz sam zatvorena ..kaze dr da ne budem jos 2 tjedna!!

Mary36
    29. Kolovoz 2015. 16:08

Nikad ne znaš. Ja sam bila u istoj situaciji ko i ti, 39-i tjedan, puko vodenjak jer sam išla brat trešnje i eto ga! Al ti ne preporučam to nakon svog dugotrajnog poroda, samo ti miruj i nemoj niš brati.

nenana
    29. Kolovoz 2015. 22:00

Neću nista brati :)) ono sto radim je hodanje, svaki drugi dan po 4-5km ali očito ne pomaze..kažu da sex pomaze ali nekako mi uopce nije do toga :/ 

Isto dvije frendice su tako bile u pon skroz zatvorene a rodile u srijedu tako da bude kad on odluci 

Nixie
    30. Kolovoz 2015. 10:34

Nekima ne pomaže ništa. Ja sam radila sve živo pa me ništ nje otvorilo  Rodila skoro 2 tjedna nakon termina. A nije svakom najgore ako prvo pukne vodenjak. Ja sam bila samo prst otvorena kad je pukao i rodila nakon 11 sati. I nije bilo tak strašno  Sretno svima koje još iščekuju. Ne mogu se nikako skroz odvojiti od podforuma trudnoća  Sve mi se čini da ću ja brzo ponovno 

bobica9
    30. Kolovoz 2015. 12:14

Meni je puknuo vodenjak i rodila sam za manje od 5 sati. A trudovi su mi počeli tek nekih sat i pol od kad mi je puknuo. Nisam se ni snašla, a već je sve bilo gotovo.

Lollypop
    30. Kolovoz 2015. 12:49

Meni pukao pa pet sati dripa..uzas. Ali moglo je i gore, moglo je trajat 6 sati  i vise

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    30. Kolovoz 2015. 15:40

Meni je trajalo točno 24 h...ja sam valjda rekorder! Što su tebi Lollypoop dali drip prije nego si bila otvorena? Meni su dali tek kad sam bila otvorena 4 prsta al to je potrajalo dok do toga nije došlo...

Ryanne
    30. Kolovoz 2015. 17:29

Da pitam vas cure koje ste svoje "odradile"... nakon koliko ste vremena rodile nakon ispadanja sluznog cepa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.