Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaZelena
    03. Kolovoz 2015. 22:18

Eto nas dvije super,ja kao pticica,nema savova,nema nicega,ni bolova,mala papa i spava,malo bole bradavice,ali podnosljivo. Super sam pokretna i jako sretna,jer sa prethodnom su me mucili,sivali,rezali,skakali i onda kad je skoro sve zapelo narucili carski,pa ipam odustali,mala imala 4500,a sad ova 4000 😍

<

iva.lu
    04. Kolovoz 2015. 02:57

Sad znam sto je trud...cure necete to stvarno moc fulat ako ce vam biti ko meni...pocela sam mjerit tek kad sam shvatila da to nije neko nasumicno probadanje

Ako bude boljelo sat vremena ovak odoh ja...boli za pop.....t

Pocne takva bol od leda kroz trbuh leda osjecas i na kraju osjecaj da ce se bol razletit i onda pomalo olaksanje i tako u krug...ali boooool...uffff

Ako to nije to...ne znam sto je...kakvi lazni trudovi to je macji kasalj

...molim Te za malo sreće....

• Beba16
    04. Kolovoz 2015. 07:47

Mini mrvice pa i meni su takvi trudovi u zadnje vrijeme....
    ali problem je što se primire

• Beba16
    04. Kolovoz 2015. 09:28

Meni žene jutros ispalo krcato sluznog čepa, ali me ništa pretjerano ne boli
    znam da može ispasti prije, ali meni je ipak ovo treći porod pa mi čudno , zar ne bi trebalo to odmah pod navodnike pokrenuti

Mrvice i kachl jeste li preživili noć

Ivaaaa
    04. Kolovoz 2015. 10:37

Cure, evo meni sukrvica, nisam imala pregled ni cackala....prvi mi put, sama, muž radi, malo sam blokirala i ne znam sta bi prije. Znam da moze ispadat i danima...al malo sam se zbunila sad....idem prati kosu, depilirat se za svaki slucaj, cijela sam zbunjena i usporena sad

Pandora4
    04. Kolovoz 2015. 10:46

Opa, opasno je krenulo! meni je isto čuda čepa počelo ispadati od jutra! sve se nadam da bi moglo uskoro biti nešto konkretno. 

Lollypop
    04. Kolovoz 2015. 11:06

Opa koke! Pa sad ovo kao na traci ide! Curama koje su rodile iskreno cestitam, a curama koje to tek ceka..samo stalozeno!!! Sretno!!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi
    04. Kolovoz 2015. 11:31

Opa! Pokreću se stvari polako!   Želim vam onda da što prije počnu i brzo i lagano završe porodi!

Kod mene još ništa, sinoć dobro spavala, jutros na pregledu kaže doktor da je još uvijek cerviks malo tvrd, ali da sam barem otvorena prst. U četvrtak ponovo kontrola.
    Mužu i meni je ovo postalo jako komično. Sjeli na kavu nakon pregleda i cerekali se tome kakvu ćemo ljenčinu dobiti.  
    Sad neka sačeka da prođe praznik...fakat ne bih sutra da budem u bolnici. Može u četvrtak.

• Beba16
    04. Kolovoz 2015. 11:52

Meni se javili neki bolovi, ali ništa prejako da ne mogu podnjeti - imam malo veći prag boli.... problem je što sam stalno aktivna, hodam a više ni ne znam je li me bole leđa i stomak od truda....

saabby
    04. Kolovoz 2015. 14:27

Evo mene u bolnici. Nece mi radit carski sutra jer je praznik 
    Osim ako se samo nesto ne pokrene. 
    Imala sam od jutros trudove na nekih 10min i do 60jacine na ctgu ali sad je to stalo. 
    Sad je dosla westra i spicila mi inekciju, kaze za smirenje  ima da poludim do cetvrtka tu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.