Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    03. Kolovoz 2015. 17:03

Kako su nam Lollypop i CUUuu jel zna itko...kako se oporavljaju nakon sivanja i kako ide dojenje...

kachi
    03. Kolovoz 2015. 19:08

Ivaaaa

Kako su nam Lollypop i CUUuu jel zna itko…kako se oporavljaju nakon sivanja i kako ide dojenje…

Da, bilo bi super da nam se sve ljetne mamice jave da čujemo kako su i kako napreduju bebaći i dojenje. Vjerujem i da hoće samo sada ne stižu dok se ne uhodaju sa bebicama.

Sandra, nemaš se zašto ispričavati! Hvala ti na informaciji. 

Miky, plaši li te carski? Super je da su to odlučili i procijenili sad odmah, a ne da su te mučili prethodno sa pokušajem da rodiš prirodno (kao što znaju raditi). Zna li se kada će ti ga raditi? To je baaš velika bebica ako nisu fulali. 

• miky21
    03. Kolovoz 2015. 17:19

Ja bila na pregledu jutros,i ostavili me...da je beba prevelika i morat cu na carski..jos ce me jednom pregledat ginekolog,al najvjerojatnije ostajem.Beba 4300😦

CUUuu
    03. Kolovoz 2015. 19:34

miky21

Ja bila na pregledu jutros,i ostavili me…da je beba prevelika i morat cu na carski..jos ce me jednom pregledat ginekolog,al najvjerojatnije ostajem.Beba 4300😦

Super za carski. Bolje nego da se onako raspukneš kao sto se meni dogodilo. Imam mali rez ali je tkivo spontano popucalo na sve strane. Kriva procjena kilaze +nadprosječan promjer glavice.

Mi smo sad o.k. mala je super. Počelo na dolazi mlijeko ali još kombiniram dojenje i AD dok malo više ne dođe, a šalovi bole, ne mogu i ne smijem sjediti ali računam sve će to proći kroz 15ak dana a svaki dan je bar malkice lakše nego dan prije….
    Držite se cure drage, ni jedno nije ostalo u stomaku pa neće ni vaše….

• miky21
    03. Kolovoz 2015. 19:39

Ma naravno da je bolje nego da nas obje izmuce porodom.Nego ostavili me cijeli dan ovdje da cekam anesteziologa,jos ga nema...a trebo bi carski biti u srijedu,al tko opet nisu sigurni jer je praznik u srijedu,a praznikom samo hitne...tako da mi glava puca od straha,hormona,placa,bas sam nikakva!

MalaZelena
    03. Kolovoz 2015. 22:18

Eto nas dvije super,ja kao pticica,nema savova,nema nicega,ni bolova,mala papa i spava,malo bole bradavice,ali podnosljivo. Super sam pokretna i jako sretna,jer sa prethodnom su me mucili,sivali,rezali,skakali i onda kad je skoro sve zapelo narucili carski,pa ipam odustali,mala imala 4500,a sad ova 4000 😍

<

iva.lu
    04. Kolovoz 2015. 02:57

Sad znam sto je trud...cure necete to stvarno moc fulat ako ce vam biti ko meni...pocela sam mjerit tek kad sam shvatila da to nije neko nasumicno probadanje

Ako bude boljelo sat vremena ovak odoh ja...boli za pop.....t

Pocne takva bol od leda kroz trbuh leda osjecas i na kraju osjecaj da ce se bol razletit i onda pomalo olaksanje i tako u krug...ali boooool...uffff

Ako to nije to...ne znam sto je...kakvi lazni trudovi to je macji kasalj

...molim Te za malo sreće....

• Beba16
    04. Kolovoz 2015. 07:47

Mini mrvice pa i meni su takvi trudovi u zadnje vrijeme....
    ali problem je što se primire

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI