Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    04. Kolovoz 2015. 23:32

Bebily, jesu i tebe poslali gore na ctg, na 3.kat....ako jesu, onda se sigurno znamo jer smo sve caskale 

Lollypop, najgore je proslo, sad cete uzivati

Mrvice, cestitke na bebacu! Namucila si se al barem znas da je na kraju ipak sve ok, a vi cete sad bit sve bolje iz dana u dan...

Gdje nam je Mamatobe....cini mi se da se ne javlja danima il mi je promaknulo

iva.lu
    05. Kolovoz 2015. 02:28

Ma umirala od bolova...ne krivim ih...morali smo probat ali sva sreca su oba dr vidjeli kako se mucim i nisu vise forsirali...mogla sam tak bit do polnoci
    Zasad nista od carakog ne boli ja se osjecam super...vidjet cemo kasnije
    Sestre su mi super...samo kaj je sestra za bebe odvalila pa vi nemate bradavice budemo vam sesiric donijeli...e mislim si tu si u krivu...nemam uvucene bradavice kolistrum curi samo kaj je aureola manja ali ja ustrajem i planiram dojit njem komentar je bil tak glup

...molim Te za malo sreće....

• Beba16
    05. Kolovoz 2015. 08:22

Bit će to super.... samo nekad treba vremena
    u mene nikakvih bolova.... ovo prenošenje me više ubija

Pandora4
    05. Kolovoz 2015. 08:41

Mrvice, čestitam! Sad u nove pobjede :D
    Kod mene isto još uvijek ništa konkretno. Čep je jučer ispao, od jutros me križa bole i to je to... :/

• Beba16
    05. Kolovoz 2015. 08:57

pandora bar te boli... nešto se događa, ali mene je jučer bolilo i odtada ništa taman da se zamisliš.
    inače nisam ovakva, ali ovo me više stvarno živcira - ili neka krenu trudovi ili ne... a ne ovako... mislis se je li sve u redu, je li ovo trud, je li ovo, jeli ono....

Pandora4
    05. Kolovoz 2015. 09:16

Ne moram ti ni reći da je bol prestala -.-. vjerojatno sam se loše zaležala. 
    Ja sam se, od kako je prošao termin, dogovorila sama sa sobom da uopće ne doživljavam probadanja i sitna stezanja. Kada krenu trudovi, sigurna sam da ću znati da je to to.. jedino bi me moglo izbezumiti da krenu bolni trudovi pa da stanu. Ne znam... 8 mjeseci čekaš određen datum i onda ta zbunjenost kad prođe.. užas. Jedino mi je drago da nemam više straha ni od čega, jedva čekam da krene i sve sretno završi!

Bebily
    05. Kolovoz 2015. 09:26

Ma jesam da, svaki puta gore na ctg..ja sam ti bila sa mužem, moj vjerni pratitelj :)

Lollypop
    05. Kolovoz 2015. 09:51

I da, moram napomenut da sam si privatizirala renatu sa teme "problemi sa dojenjem " na bebama. Dodala sam je na fejs i udavila posteno sa svojim dojenackim problemima  svakako se obratite curama na temi!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.