Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    04. Kolovoz 2015. 20:18

Bebily, kad si bila na pregledu danas i kod koga? Ja sam bila negdje od 13 h-15 h recimo...

iva.lu
    04. Kolovoz 2015. 21:24

Mi oko 5.30 jutros u rodiliste...6cm otvorena....dok smo sve obavili vev je doslo na 8...otvorila se skroz oko9 sa svojim trudovima...4 sata pakla...vikala i plakala...bez epiduralne i droga...odlucili u 2 za carski jer beba nije htjela sic dolje...na carski izasao bebac 3890 i 51cm

Hvala Bogu sve je ok i super je

Rana ne boli..bila sam uspavana...i bi9 je kod mene sat vremena

kachi
    04. Kolovoz 2015. 21:59

Minnie_mrvica

Mi oko 5.30 jutros u rodiliste…6cm otvorena….dok smo sve obavili vev je doslo na 8…otvorila se skroz oko9 sa svojim trudovima…4 sata pakla…vikala i plakala…bez epiduralne i droga…odlucili u 2 za carski jer beba nije htjela sic dolje…na carski izasao bebac 3890 i 51cm

Rana ne boli..bila sam uspavana…i bi9 je kod mene sat vremena

Mrvice, čestitke na bebcu!    Sad se oporavljaj jer, nažalost, imaš i od čega. Nadam se da ćeš uskoro uspjeti koliko toliko zaboraviti to loše iskustvo poroda.
    Valjda je najgora takva varijanta gdje se namučiš koliko sati da bi završio na carskom.

Lollypop
    04. Kolovoz 2015. 22:13

Minnie_mrvica

Mi oko 5.30 jutros u rodiliste…6cm otvorena….dok smo sve obavili vev je doslo na 8…otvorila se skroz oko9 sa svojim trudovima…4 sata pakla…vikala i plakala…bez epiduralne i droga…odlucili u 2 za carski jer beba nije htjela sic dolje…na carski izasao bebac 3890 i 51cm

Rana ne boli..bila sam uspavana…i bi9 je kod mene sat vremena

O boze...ovo je slicno mom paklenom iskustvu, samo sto ja nisam zavrsila na carskom. Ja 5 h dripa, pa bebac zavrsio ni vamo i tamo - zaglavio u kanalu pa nisam mogla ni na carski ni prirodno. Izvukli ga na vakum uz laktarenje trbuha. Isto bez epiduralne. Slicna tezina, moj je mrvu veci, 3980 i 53cm. 

Oporavi se mrvice sad, bitno je jedino da je beba u redu a ovo se sve zaboravi! Cestitam ti i pomalo sad, odmaraj se sto vise mozes!!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

...molim Te za malo sreće....

• Beba16
    04. Kolovoz 2015. 21:45

A mrvice baš mi je žao što vam se to tako dogodilo. meni su bili trudovi, ali ništa nije nastavilo na jake trudove. Valjda će se što dogoditi ovih dana. 
    Svakako čestitam ti i drži te se vas dvoje i brz oporavak.

Bebily
    04. Kolovoz 2015. 22:59

Ivaaaa ja sam ti bila od 10-15 tako da smo se sigurno srele  
    Shambala danas mi je tocno 41tj..u cetvrtak ce biti 41+2 i mislim da je stvarno dosta za ovu trudnocu 
    Cestitke Minnie 

Ivaaaa
    04. Kolovoz 2015. 23:32

Bebily, jesu i tebe poslali gore na ctg, na 3.kat....ako jesu, onda se sigurno znamo jer smo sve caskale 

Lollypop, najgore je proslo, sad cete uzivati

Mrvice, cestitke na bebacu! Namucila si se al barem znas da je na kraju ipak sve ok, a vi cete sad bit sve bolje iz dana u dan...

Gdje nam je Mamatobe....cini mi se da se ne javlja danima il mi je promaknulo

iva.lu
    05. Kolovoz 2015. 02:28

Ma umirala od bolova...ne krivim ih...morali smo probat ali sva sreca su oba dr vidjeli kako se mucim i nisu vise forsirali...mogla sam tak bit do polnoci
    Zasad nista od carakog ne boli ja se osjecam super...vidjet cemo kasnije
    Sestre su mi super...samo kaj je sestra za bebe odvalila pa vi nemate bradavice budemo vam sesiric donijeli...e mislim si tu si u krivu...nemam uvucene bradavice kolistrum curi samo kaj je aureola manja ali ja ustrajem i planiram dojit njem komentar je bil tak glup

Lollypop
    05. Kolovoz 2015. 09:48

Minnie_mrvica

Ma umirala od bolova…ne krivim ih…morali smo probat ali sva sreca su oba dr vidjeli kako se mucim i nisu vise forsirali…mogla sam tak bit do polnoci
    Zasad nista od carakog ne boli ja se osjecam super…vidjet cemo kasnije
    Sestre su mi super…samo kaj je sestra za bebe odvalila pa vi nemate bradavice budemo vam sesiric donijeli…e mislim si tu si u krivu…nemam uvucene bradavice kolistrum curi samo kaj je aureola manja ali ja ustrajem i planiram dojit njem komentar je bil tak glup

Sve probaj, nemoj se inatit! Meni su forsali dojenje iako mali nije nikako mogao uhvatit bradavicu! Ispalo je da neznam ili da se ne trudim. Na kraju sam sama poslala muza (4.dan u bolnici, korak do mastitisa, nisam znala vise sto bi), u 10 sati navecer, da mi kupi silikone i preporodila se!! Da su mi ih barem odma dali!! 

Najvise me muci sto neznam da li mi je mali primio kolostrum, a njihve nadohrane tamo da ne spominjem...no dobro. Sad smo doma, sesirici su mi malo ispupcili bradavicu tako da papamo i bez njih :)

My point is: svaka pomoc je dobrodosla u pocetku! Sve primi, uzmi na znanje, pa makar stajalo neiskoristeno. Bolje to nego da se mucis kao ja.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

...molim Te za malo sreće....

• Beba16
    05. Kolovoz 2015. 08:22

Bit će to super.... samo nekad treba vremena
    u mene nikakvih bolova.... ovo prenošenje me više ubija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI