Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    05. Kolovoz 2015. 10:38

Mrvice, cestitam!!!🎉🎈🎊🎉🎈🎊 Samo se odmaraj, cudo smo mi zene, sta sve mozemo izdrzati!

Ivaaaa
    05. Kolovoz 2015. 10:54

Bebily, moj je

Bebily
    05. Kolovoz 2015. 12:52

a ja sam na ctg išla gore u dnevnu bolnicu, možda si ti išla baš u rađaonu

kachi
    05. Kolovoz 2015. 13:08

Mene je jučer sve boljelo, ali danas je prilično ok. Malo me bole više leđa kad dulje ležim. Mislim da mi je jučer to bila posljedica grubog pregleda. Mogu računati da nakon što me i sutra tako pregleda vjerovatno i hoće krenuti porod. Lol! I sad mi je jasna razlika između toga da te boli na pregledu jer ti je sve dolje osjetljivo a liječnik je ipak nježan i pažljiv (moj ginić) i toga kad te netko grubo pročačka u takvom stanju.
    Mene više ne nervira ni okolina ni to što ona još neće van (ja i dalje ipak ne bih danas na praznik u bolnicu) i što se možda uzaludno nadam da će to biti sutra, prekosutra...samo mi polako postaje stvarno teško i zbog vrućina i svega.

iva.lu
    05. Kolovoz 2015. 13:19

Muz je odmah otisao kupit sesirice i sad kad se probudi probat cemo...ja ne odustajem...ali malac je takvog karaktera ufff...vec se zna tko je gazda...

Mlijeka imam i ne bu nitko uvjeril da nemrem

...molim Te za malo sreće....

Tinčica3
    05. Kolovoz 2015. 16:11

Helloooouuu mame. Pozdrav iz bolnice!
    Znaci ujutro oko 4 me uhvatili bolovi, jednaki kao i proslih par dana. Potpuno nepravilni, bez ikakvog reda, non stop boli, manje ili vise. I tak ja bauljam po kuci i cekam da se smiri. A ne smiruje se bas. Uglavnom da nisam prokrvarila, ne bih ni otisla na pregled, jer ja nisam skuzila trudove! 

Kad sam vidjela krv, nazvala sam bolnicu, oni rekli da dodem odmah. Trudovi na 2-3 min, a otvorena 2 prsta. Aminoskopiju radila, ali ne vidi dobro zbog te krvi.
    Uglavnom zadrzali me. Rekla doktorica da su to trudovi koji nisu bas efikasni. I da sporo otvaraju, ali me moraju zadrzati. Imaju i svoj naziv, ali sam ja naravno zaboravila i sad ne mogu guglati. Poli..nesto...

I tak se sad valjam po bolnickom krevetu,i non stop me boli i sve u svemu pusiona. Ne znam ni sto cekam. Vizitu?

iva.lu
    05. Kolovoz 2015. 18:56

Ma preznojim se od muke ko i on bogec...doslovno ga gusi...pokusavat cu i dalje samo ako tu nece biti uspjesno mislite li da ce biti kasno doma u svom miru forsirat koliko puta i kako mi hocemo?

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.