Mrvice, čestitam! Sad u nove pobjede :D
Kod mene isto još uvijek ništa konkretno. Čep je jučer ispao, od jutros me križa bole i to je to... :/

pandora bar te boli... nešto se događa, ali mene je jučer bolilo i odtada ništa taman da se zamisliš.
inače nisam ovakva, ali ovo me više stvarno živcira - ili neka krenu trudovi ili ne... a ne ovako... mislis se je li sve u redu, je li ovo trud, je li ovo, jeli ono....
Ne moram ti ni reći da je bol prestala -.-. vjerojatno sam se loše zaležala.
Ja sam se, od kako je prošao termin, dogovorila sama sa sobom da uopće ne doživljavam probadanja i sitna stezanja. Kada krenu trudovi, sigurna sam da ću znati da je to to.. jedino bi me moglo izbezumiti da krenu bolni trudovi pa da stanu. Ne znam... 8 mjeseci čekaš određen datum i onda ta zbunjenost kad prođe.. užas. Jedino mi je drago da nemam više straha ni od čega, jedva čekam da krene i sve sretno završi!

Ma jesam da, svaki puta gore na ctg..ja sam ti bila sa mužem, moj vjerni pratitelj :)

I da, moram napomenut da sam si privatizirala renatu sa teme "problemi sa dojenjem " na bebama. Dodala sam je na fejs i udavila posteno sa svojim dojenackim problemima svakako se obratite curama na temi!
I da, moram napomenut da sam si privatizirala renatu sa teme "problemi sa dojenjem " na bebama. Dodala sam je na fejs i udavila posteno sa svojim dojenackim problemimasvakako se obratite curama na temi!
Ja sam preventivno čitala tu temu i preventivno ju ovdje dodala! kraljica

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mrvice, cestitam!!!🎉🎈🎊🎉🎈🎊 Samo se odmaraj, cudo smo mi zene, sta sve mozemo izdrzati!

Bebily, moj je
Bebily, moj je muz bio ispred rađaone pa se skompao s još jednim muzem pa su otisli na kavuJa sam bila u dugoj modroj laganoj haljini i zlatnim sandalama, smeđokosa
A bas sam u jednom trenutku bila pitala jel ima tko sa Klokanice lol al nisi onda bila tada tu..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji