Dragi roditelji, o kakvim temama želite više čitati? Kad bi odvojili par minuta vremena, pomogli bi nam u poboljšanju sadržaja: https://www.surveymonkey.com/r/35WC5GD
Pikica, gricko, miki...cekam vas sa pricicama o dojenju! zanima me je li vam isao kolostrum prije i je li krenulo mlijeko? Meni nista ne curka, pa me bas zanima...
Price o porodu su nesto sto sad izbjegavam slusat osim ako su savrsene
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Meni nije isa kolostrum i mlijeka jos ni na vidiku. A mala kad uvati sisu cim vidi da nista ne ide pocne vristat sva se preznoji i izivcira o neznan stacu, srce me boli gledat kako place gladna...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni je odma krenuo kolostrum,a nakon toga je krenulo mlijeko. Mlijeka hvala Bogu ima,i mala je bas super cicu prihvatila. Jedino sam nazalost uspjela vec dobit mastitis i zavrsila na antibiotiku. Ali evo vec je drugi dan bilo bolje,nema viskoke temperature i cike su puno bolje. Gricko samo nemoj odustajat,mozda ti nadode mlijeko samo ju probaj na cicu stavljat.
cestitam svima na bebama!
ja sam jos malo na redu. idem 15. na kontrolu i bas me zanima sta ce mi dr rec obzirom da me na zadnjem pregledu nije vaginalno gledao a ja imam osjecaj da sam otvorena. beba je u 34.tj bila 2500g tako da vjerujem da ce i ovaj bebac biti preko 4kg na porodu, sto znaci da cu ici na carski (to mi i odgovara). nadam se da cu nesto vise saznat u srijedu.
meni je u sve 3 trudnoce isao kolostrum i kako sam rodila za par dana je doslo i mlijeko, ali je beba bila doslovno dan i noc na prsima. i probaj malo masirat kako ti je cuuuu rekla. a i bitno je da se ne uzrujavas zbog toga jer to isto utjece na dolazak mlijeka.
Gricko, vjerujem da ces uspjeti! Uz savjete, strpljenje a mozda i pomazu onaj hippov caj il kapi iz ljekarne, da potaknu mlijeko da krene...
Mi smo jucer bili na pregledu, 36+4, beba velika 3.020....jel to malo veca beba? Kaze dr da sad dobivaju 250-300g tjedno, s tim da zadnji tjedan ne moraju nista dobit.
Ovaj put (zadnji kod njega,sljedeci tjedan idem u bolnicu na preglede) me prstima gledao, mene to sve prilicno boli (vas ne?), zatvorena sam. I sad pitanje. Jel smijem iz ZG u Istru za vikend? On je rekao da mogu al da sam sad vec u terminu, i da bilo sta moze pokrenut trudove, bez obzira sta sam zatvorena. Ako me uhvate, da zovem (male sanse, al ipak postoje), pa da cemo vidit dal da se vraćam u ZG il da ostanem u Rijeci u rodilostu....nekako sam se osjecala da nema sanse da rodim ovih dana, al mi je dao misliti. Sta vi mislite?
iva sve zavisi kako se ti osjecas. ako do sad nisi imala nikakve bolove i sve je bilo od mislim da nema razloga za brigu. ja osobno bi otisla, pa i da se nesto pokrene imaju tamo bolnicu i rodiliste. samo ponesi sa sobom kofer i papire za svaki slucaj.
sta se tice velicine bebe znaju i oni dosta pogrijesiti jer uzv nije precizan. ali mislim da ce biti blizu 4 kg.
Ja nebi isla. Skakutat po cesti u autu...nebi bila ni opustena. Ja sam doma pa osluskujem stalno, a kamoli po vrucinama u autu...mislim da ti se ne isplati. 3 kg ima i moj bebac, i znam da je to vec lijepa tezinica i da dobro popunjava trbuh...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji