Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klokanica
    08. Srpanj 2015. 16:06

Dragi roditelji, o kakvim temama želite više čitati? Kad bi odvojili par minuta vremena, pomogli bi nam u poboljšanju sadržaja: https://www.surveymonkey.com/r/35WC5GD

Lollypop
    08. Srpanj 2015. 22:05

Pikica, gricko, miki...cekam vas sa pricicama o dojenju! zanima me je li vam isao kolostrum prije i je li krenulo mlijeko? Meni nista ne curka, pa me bas zanima...

Price o porodu su nesto sto sad izbjegavam slusat osim ako su savrsene 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    09. Srpanj 2015. 06:00

Meni nije isa kolostrum i mlijeka jos ni na vidiku. A mala kad uvati sisu cim vidi da nista ne ide pocne vristat sva se preznoji i izivcira o neznan stacu, srce me boli gledat kako place gladna...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Filotea
    09. Srpanj 2015. 06:47

Meni je odma krenuo kolostrum,a nakon toga je krenulo mlijeko. Mlijeka hvala Bogu ima,i mala je bas super cicu prihvatila. Jedino sam nazalost uspjela vec dobit mastitis i zavrsila na antibiotiku. Ali evo vec je drugi dan bilo bolje,nema viskoke temperature i cike su puno bolje. Gricko samo nemoj odustajat,mozda ti nadode mlijeko samo ju probaj na cicu stavljat.

Filotea
    09. Srpanj 2015. 06:49

I da,čestitam Gricko

saabby
    09. Srpanj 2015. 08:50

cestitam svima na bebama!
    ja sam jos malo na redu. idem 15. na kontrolu i bas me zanima sta ce mi dr rec obzirom da me na zadnjem pregledu nije vaginalno gledao a ja imam osjecaj da sam otvorena. beba je u 34.tj bila 2500g tako da vjerujem da ce i ovaj bebac biti preko 4kg na porodu, sto znaci da cu ici na carski (to mi i odgovara). nadam se da cu nesto vise saznat u srijedu.

meni je u sve 3 trudnoce isao kolostrum i kako sam rodila za par dana je doslo i mlijeko, ali je beba bila doslovno dan i noc na prsima.  i probaj malo masirat kako ti je cuuuu rekla.  a i bitno je da se ne uzrujavas zbog toga jer to isto utjece na dolazak mlijeka.

Ivaaaa
    09. Srpanj 2015. 08:52

Gricko, vjerujem da ces uspjeti! Uz savjete, strpljenje a mozda i pomazu onaj hippov caj il kapi iz ljekarne, da potaknu mlijeko da krene...

Mi smo jucer bili na pregledu, 36+4, beba velika 3.020....jel to malo veca beba? Kaze dr da sad dobivaju 250-300g tjedno, s tim da zadnji tjedan ne moraju nista dobit.
    Ovaj put (zadnji kod njega,sljedeci tjedan idem u bolnicu na preglede) me prstima gledao, mene to sve prilicno boli (vas ne?), zatvorena sam. I sad pitanje. Jel smijem iz ZG u Istru za vikend? On je rekao da mogu al da sam sad vec u terminu, i da bilo sta moze pokrenut trudove, bez obzira sta sam zatvorena. Ako me uhvate, da zovem (male sanse, al ipak postoje), pa da cemo vidit dal da se vraćam u ZG il da ostanem u Rijeci u rodilostu....nekako sam se osjecala da nema sanse da rodim ovih dana, al mi je dao misliti. Sta vi mislite?

saabby
    09. Srpanj 2015. 09:12

iva sve zavisi kako se ti osjecas. ako do sad nisi imala nikakve bolove i sve je bilo od mislim da nema razloga za brigu. ja osobno bi otisla, pa i da se nesto pokrene imaju tamo bolnicu i rodiliste. samo ponesi sa sobom kofer i papire za svaki slucaj.

sta se tice velicine bebe znaju i oni dosta pogrijesiti jer uzv nije precizan. ali mislim da ce biti blizu 4 kg.

Lollypop
    09. Srpanj 2015. 09:47

Ja nebi isla. Skakutat po cesti u autu...nebi bila ni opustena. Ja sam doma pa osluskujem stalno, a kamoli po vrucinama u autu...mislim da ti se ne isplati. 3 kg ima i moj bebac, i znam da je to vec lijepa tezinica i da dobro popunjava trbuh...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.